Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλά είμαι Χαπάκι μου!!...Δεν μπαίνω τα απογεύματα από το σπίτι γιατί γκρινιάζει ο καλός μου, και το πρωί δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς!!....Ευτυχώς που φτιάχνει ο καιρός και καλοκαιριάζει και μου φτιάχνει το κέφι!!Εσύ τι κάνεις?....Το μικρό σου ζουζουνάκι??

καλα ειμαστε και το ζουζουνι μου,μου δινει ποτε ποτε καμια κολτσια και μου αναπτερωνει το ηθικο ....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ακριβως κανεις κρισακι με τις αποδειξεις...συγνωμη εγω ακουσα οτι τελικα δεν ισχυει αυτο

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι ακουσες λεει???

ποτε το ακουσες αυτο??πως το ακουσες??που???που???

κρατατε τουρκοι τα αρματα θα τον σκοτωσω και θα γινω η ερμη γκαστρωμενη γυναικα ανδροκτωνα!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι ακουσες λεει???

ποτε το ακουσες αυτο??πως το ακουσες??που???που???

κρατατε τουρκοι τα αρματα θα τον σκοτωσω και θα γινω η ερμη γκαστρωμενη γυναικα ανδροκτωνα!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

1ον ηρεμησε γιατι δεν ξερω αν ισχυει...εμενα μου το ειπανε αλλοι,δεν το ακουσα στις ειδησεις ή σε καποια ενημερωτικη εκπομπη οποτε ηρεμησε...

76IGp3.png

ερωτηση:εχω αδεια μεχρι 07/05 ξερει καμια ποτε θα παρω τα λεφτα απο το ικα?

εγω δηλωνω ασχετη τελειως διοτι ΤΕΒΕ!!!

καλα ηρεμω προσορινα:roll::roll: παω για μπανιο ομως γιατι οσο δεν πηγαινω δεν βλεπω να εμφανιζεται καμια και μετα θα τα ριξετε πανω μου εσεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλακια Μπιφτεκακι μου στο αφεντικο σου :rolleyes: φιλακια Ευτυχω μου!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εγω δηλωνω ασχετη τελειως διοτι ΤΕΒΕ!!!

καλα ηρεμω προσορινα:roll::roll: παω για μπανιο ομως γιατι οσο δεν πηγαινω δεν βλεπω να εμφανιζεται καμια και μετα θα τα ριξετε πανω μου εσεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλακια Μπιφτεκακι μου στο αφεντικο σου :rolleyes: φιλακια Ευτυχω μου!!!

καλες βουτιες...χαχαχα

76IGp3.png

Λιακι μου τι κανετε????

ο ζουζουνος σου τι κανει???

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Ευτυχω μου καλα ειμαστε! Νυσταζω βεβαια αχαχαχ

Μονο που κοιμαται πολυ λιγο, μονο να τρωει θελει, εχει βαρυνει πολυ και δε μπορω να τον κανω καλα,

Ερχεται η ωρα σου και σενα και κοιμησου οσο μπορεις τωρα γιατι μετα οοοοοοοοοοοοοοοοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυςςςςςςςςςςςςςς τωρα κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να κανω δουλιτσες, αμα ακουσετε τσιριδα μη τρομαξετε χιχι

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

γιατι καλα καταλαβες κανω καθε οποτε εδω μεσα:mrgreen::mrgreen:

ειμαι ενα μπιχλιαρικο μικρουλικο γλυκουτσικο μοσχομυριστο (λεμε τωρα) κολιτσακι:-D:grin::-D που βαριεται πολυ πολυ να κανει πλιτσι πλιτσι!!!!!:tongue:

αλ δε μανεϊ σου λέω παιδί μου :lol: :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...