Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Κρισάκι.Τι φωνάζεις πάλι?ε?....

Καλημέρα Georgi.Τι κάνουν τα αγγελούδια σου?

φωναζω γιατι δεν ακουτε!!!θα σας δειλω ολες!!!!!!!!χμμμ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι κανετε???:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα τσουπρες...τι κανετε?

καλα ειμαστε εμεις εσεις???

εμενα μου αφησε ο κορδελας μου να κανω τις αποδειξεις και εχει εδω και ποση ωρα που ασχολουμε και δεν λεν να τελειωσουν....ουφ βαρεθηκα!!!:roll:

οχι τιποτις αλλο αλλα θελω να παω και για μπανιο το τσαμενο:lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε εμεις εσεις???

εμενα μου αφησε ο κορδελας μου να κανω τις αποδειξεις και εχει εδω και ποση ωρα που ασχολουμε και δεν λεν να τελειωσουν....ουφ βαρεθηκα!!!:roll:

οχι τιποτις αλλο αλλα θελω να παω και για μπανιο το τσαμενο:lol:

αμαν πια ολα εσυ πρεπει να τα κανεις???χαχαχα..αντε να κανεις πλιτσι...πλιτσι και μετα συνεχιζεις...

Καλημέρααααααα σας......!!!:D:D:D:D:D

καλημερα κοριτσακι μου τι κανεις?

76IGp3.png

Καλά είμαι Χαπάκι μου!!...Δεν μπαίνω τα απογεύματα από το σπίτι γιατί γκρινιάζει ο καλός μου, και το πρωί δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς!!....Ευτυχώς που φτιάχνει ο καιρός και καλοκαιριάζει και μου φτιάχνει το κέφι!!Εσύ τι κάνεις?....Το μικρό σου ζουζουνάκι??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλά είμαι Χαπάκι μου!!...Δεν μπαίνω τα απογεύματα από το σπίτι γιατί γκρινιάζει ο καλός μου, και το πρωί δεν προλαβαίνω λόγω δουλειάς!!....Ευτυχώς που φτιάχνει ο καιρός και καλοκαιριάζει και μου φτιάχνει το κέφι!!Εσύ τι κάνεις?....Το μικρό σου ζουζουνάκι??

Γεια σου Μπιφτεκακι μου:mrgreen::mrgreen:

φτιαχνει ο καιρος εκει???:roll: εδω θα λεγα τι κανει αλλα αντε να μην σας σοκαρω πρωινιατικα!!!!:rolleyes:

Σε λεγο τελειωνουν οι αποδειξεις γιουπι!!!μονο τα φαρμακεια μεινανε:mrgreen:

και μετα πλιτσι πλιτσι

Γεια σου Μπιφτεκακι μου:mrgreen::mrgreen:

φτιαχνει ο καιρος εκει???:roll: εδω θα λεγα τι κανει αλλα αντε να μην σας σοκαρω πρωινιατικα!!!!:rolleyes:

Σε λεγο τελειωνουν οι αποδειξεις γιουπι!!!μονο τα φαρμακεια μεινανε:mrgreen:

και μετα πλιτσι πλιτσι

Χαζούλι μου......εεεεεεεε...Κρισούλι μου, ήθελα να πω.....τι κάνεις??...Να σου στείλω και τις δικές μου αποδείξεις???...Τώρα που πήρες φόρα.....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Χαζούλι μου......εεεεεεεε...Κρισούλι μου, ήθελα να πω.....τι κάνεις??...Να σου στείλω και τις δικές μου αποδείξεις???...Τώρα που πήρες φόρα.....:rolleyes:

και βεβαια να μου τις στειλεις δεν το συζητω...δεν το συζητω μην επιμενεις...δεν ακουω τιποτα σου λεω...........αααααααααα....!!!!!!!!

οσο για το σαρδαμ του ονοματος μου σε συγχωρω επειδη εισαι πολυ καλη και θα μου στειλεις τις αποδειξεις σου:rolleyes::tongue:

και βεβαια να μου τις στειλεις δεν το συζητω...δεν το συζητω μην επιμενεις...δεν ακουω τιποτα σου λεω...........αααααααααα....!!!!!!!!

οσο για το σαρδαμ του ονοματος μου σε συγχωρω επειδη εισαι πολυ καλη και θα μου στειλεις τις αποδειξεις σου:rolleyes::tongue:

Μωρό μου εσύ!!!!!....Αφού τσέρεις πως μ'αρέσει να σε πειλάζωωωωωω!!!!!!:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κάθε πότε κάνεις μπάνιο εσύ???.....Γιατί κάθε φορά που είναι να κάνεις μπάνιο βγάζεις ανακοίνωση...:rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:

γιατι καλα καταλαβες κανω καθε οποτε εδω μεσα:mrgreen::mrgreen:

ειμαι ενα μπιχλιαρικο μικρουλικο γλυκουτσικο μοσχομυριστο (λεμε τωρα) κολιτσακι:-D:grin::-D που βαριεται πολυ πολυ να κανει πλιτσι πλιτσι!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...