Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλεναδουλες ταχω παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιος μου μαλλον τραγουδιστης θα γινει!

Εμεις σαραντιζουμε την αλλη βδομαδα!Αντε να τον βγαλω εξω μπας και ηρεμησει λιγο!

Εμενα Αθηνουλα μου ηρεμει και δε βγαζει κιχχχχχχ οταν τον τον κανω μπανιο, μα τσιμουδια ομως, μαλιστα καθεται και ακινητος λες και εχω βγαλει τις μπαταριες του,

πλακα εχουν παντως, ειδικα οταν χαμογελουν ξεχνας τα παντα:-D

Γεια σου ΛΙακι!! Με το καλό να βγείτε βολτίτσα!!

Εγώ πάντως την είχα βγάλει από 15 ημερών γιατί δεν άντεχα άλλο μέσα και αυτή ήταν κολλημένη στο βυζί όλη μέρα:D

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Tι να σου πώ τώρα ότι δεν αγχώνομαι?..ψέματα θα σου πώ!..Ο δικός μου εντωμεταξύ είναι με το κεφάλι πάνω ακόμα. Πότε πρέπει να γυρίσει?

Θα γυρίσει βρε...έχεις καιρό ακόμη....:D

γεια σου Ζαχαρινακι μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιμαται η ζουζουνα???μου αρεσει που απαντας ενα ενα τα ερωτηματα:lol:

πως τα πατε καιρο εχω να σε δω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

γεια σου Ζαχαρινακι μου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιμαται η ζουζουνα???μου αρεσει που απαντας ενα ενα τα ερωτηματα:lol:

πως τα πατε καιρο εχω να σε δω:roll:

χεχε δεν μπαίνω συχνά οπότε κάνω ότι μπορώ:lol:

η ζουζουνά δυστυχώς δεν κοιμάται αλλά γκρινιάζει για να την πάρω αγκαλιά....και κάνω την κινέζα γιατί δεν την παλεύω....:P

εσύ τι κάνεις;;; πως είναι το μπεμπάκι; Θα πας να το δεις τις επόμενες μέρες αν διάβασα καλά;;

χεχε δεν μπαίνω συχνά οπότε κάνω ότι μπορώ:lol:

η ζουζουνά δυστυχώς δεν κοιμάται αλλά γκρινιάζει για να την πάρω αγκαλιά....και κάνω την κινέζα γιατί δεν την παλεύω....:P

εσύ τι κάνεις;;; πως είναι το μπεμπάκι; Θα πας να το δεις τις επόμενες μέρες αν διάβασα καλά;;

κιου σου που της κανεις τον κινεζο!!!!φανταζομαι συνεχιζει να ειναι ετσι γλυκουλα ε???:roll::mrgreen:

ναι ναι ναι το Σαββατο παω να το δω και ελπιζω συν Θεο να ειναι καλα το μωρακι μου γιατι ενα αγχος το εχω οταν πλησιαζουν οι μερες πιο εντονο:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κιου σου που της κανεις τον κινεζο!!!!φανταζομαι συνεχιζει να ειναι ετσι γλυκουλα ε???:roll::mrgreen:

ναι ναι ναι το Σαββατο παω να το δω και ελπιζω συν Θεο να ειναι καλα το μωρακι μου γιατι ενα αγχος το εχω οταν πλησιαζουν οι μερες πιο εντονο:mrgreen:

μια χαρά θα είναι, είμαι σίγουρη!!

ναι γλυκούλα είναι....όταν δεν γκρινιάζει βέβαια:(

μια χαρά θα είναι, είμαι σίγουρη!!

ναι γλυκούλα είναι....όταν δεν γκρινιάζει βέβαια:(

αντε ρε χαζουλα εδω γκρινιαζουμε εμεις που δεν ειμαστε μωρακια αυτα δεν θα γκρινιαζουνε???ασε φαντζομαι οτι πεφτουνε φοβερες ατακες απο τους αντρες οταν γκρινιαζουν τα μωρα ε??του τυπου απο την μαμα σου το πηρες αυτο :mrgreen:

αντε ρε χαζουλα εδω γκρινιαζουμε εμεις που δεν ειμαστε μωρακια αυτα δεν θα γκρινιαζουνε???ασε φαντζομαι οτι πεφτουνε φοβερες ατακες απο τους αντρες οταν γκρινιαζουν τα μωρα ε??του τυπου απο την μαμα σου το πηρες αυτο :mrgreen:

ααα ναι χαλαρά!!! "ϊδια η μάνα σου είσαι" της λέει ο άντρας μου:P

σου εύχομαι πάντως το δικό σου μωράκι να βγει πιο ήρεμο γιατί η δικιά μου είναι αντάρτισσα!!!!

Διαφημίσεις

Ζαχαρινακι μου μαλλον θα πηγες στην μπουμπουκα!!να μου την φιλησεις και εγω πρεπει να φυγω με φωναζει ο δικος μου φιλακια πολλα ελπιζω να σε ξαναπετυχω!!!!!!!:P:p:p:p

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια!...Που είσαστε όλες?...Σημειώνω πολλές απουσίες αυτές τις μέρες!....WHY??TSILO!!!..

ΖΑΧΑΡΙΝΗ μου να σου ζήσει η μπεμπούλα!Και εγώ σκέφτομαι πως άν φρικάρω μέσα στο σπίτι γιατί θα είναι και κατακαλόκαιρο να τον βγάλω νωρίτερα απο τις 40 μέρες!..Το καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολα μέσα!..Θα δούμε!..

6b98f09093.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!:P:p:p

Τι μου κανετε???Γεια σου δυδιμομανα:mrgreen:

Τσουπριτσες!!!!εμφανιστειτεεεεεεεεεεεεεεε....!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...