Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Μαχούλα μου, να σου ζήσει η αγόραρος!..Πόσο κιλά γεννήθηκε?

Γεννηθηκε 3800 και 56 ποντους...φυσιολογικος αλλα απο τον 2ο μηνα και μετα εχει αρχισει και παιρνει τα παμω του... ειναι πολυ πολυ ζωηρος..

:roll::roll::roll: ζεν ξελω ποιο ειναι??? μαλλον σα εφυγε γιαυτο ζεν τσελω:roll::roll:

Ετσι μπραβο....

a84026bdda.png

Αστα αυτά εσύ μικρή γιατί τσίλο!..Μην κάνεις την παπίτσα!...:tongue:

ωχ μας πιασανε κοριτσακια μου ηρθανε!!!!!!!!!σας φιλω γιατι ηρθανε οι γονεις μου!!!μακια μακια!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αααααα τιποτα με το ζορι τον πιανανε πετσι και κοκαλο γεννηθηκε αυτος ο τσουτσουρηγκος!!!!και η Μαχουλα μας με ενα πονο τον εβγαλε θυμαμαι για πες κουμπαρουλα μου!!!:rolleyes:

Ασε καλε να την τρομαξω θες την κοπελα.... εσυ θα εχεις πολυ πολυ ευκολη γεννα... :D

Ο ανιψιος σου τι κανει?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Ασε καλε να την τρομαξω θες την κοπελα.... εσυ θα εχεις πολυ πολυ ευκολη γεννα... :D

Ο ανιψιος σου τι κανει?

Ωχ αυτό σημαίνει ότι γέννησες δύσκολα?Θεόψηλος ο μπέμπης έτσι δεν είναι?Φυσιολογικά γέννησες?

6b98f09093.png

Ναι puppy μου φυσιολογικα αλλα εκανα μια μερα... ειναι ψηλος ο ατιμουτσικος και γι'αυτο δεν μπουτακια να ρουφαω...

δεν εφταιγε ο μπεμπης αλλα εγω που ειχα καθολου διαστολη και ειχα μπει με προκληση να φανταστεις.... ο γιατρος μου αψογος και αυτος επεμενε να μην κανουμε καισαρικη... και δεν ειχε αδικο ταλαιπωρηθηκα μια μερα αλλα μετα σε 1 ωρα ημουνα στο ποδι και δεν καταλαβα ουτε ραμματα ουτε τιποτα...

Η καθε γυναικα εχει διαφορετικη γεννα.. μην αγχωνεσαι..

a84026bdda.png

Ναι puppy μου φυσιολογικα αλλα εκανα μια μερα... ειναι ψηλος ο ατιμουτσικος και γι'αυτο δεν μπουτακια να ρουφαω...

δεν εφταιγε ο μπεμπης αλλα εγω που ειχα καθολου διαστολη και ειχα μπει με προκληση να φανταστεις.... ο γιατρος μου αψογος και αυτος επεμενε να μην κανουμε καισαρικη... και δεν ειχε αδικο ταλαιπωρηθηκα μια μερα αλλα μετα σε 1 ωρα ημουνα στο ποδι και δεν καταλαβα ουτε ραμματα ουτε τιποτα...

Η καθε γυναικα εχει διαφορετικη γεννα.. μην αγχωνεσαι..

Tι να σου πώ τώρα ότι δεν αγχώνομαι?..ψέματα θα σου πώ!..Ο δικός μου εντωμεταξύ είναι με το κεφάλι πάνω ακόμα. Πότε πρέπει να γυρίσει?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

σνιιφφφφφφφφφφφφφφ παλι δεν σας προλαβα!!!:(

Εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα και περασαμε πολυ ωραια εχω να σας προτεινω το εξης αμα γκρινιαζει το ζουζουνι σας βαλτε το στο αυτοκινητο η στο καροτσακι και πατε βολτουλα σε εμας επιασε κοιμηθηκε το πουλακι μου σχεδον 3 ωρες εν πριν γκρινιαζε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαιρουλα μου γιατι εχεις πονακια?????ελπιζω να πηρες τον γιατρο σου!!!

Αμα θα βρω χρονο αυριο θα προσπαθησω να ξαναμπω φιλακια σε ολες!!!!

Καληνυχτα!:lol::lol:

Φιλεναδουλες ταχω παιξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γιος μου μαλλον τραγουδιστης θα γινει!

Εμεις σαραντιζουμε την αλλη βδομαδα!Αντε να τον βγαλω εξω μπας και ηρεμησει λιγο!

Εμενα Αθηνουλα μου ηρεμει και δε βγαζει κιχχχχχχ οταν τον τον κανω μπανιο, μα τσιμουδια ομως, μαλιστα καθεται και ακινητος λες και εχω βγαλει τις μπαταριες του,

πλακα εχουν παντως, ειδικα οταν χαμογελουν ξεχνας τα παντα:-D

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...