Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αχ κοριτσακια μου καλη η παρεα σας αλλα ξυπνησε το ζουζουνι μου

θα προσπαθησω να μπω το απογευματακι εαν φυσικα βρω λιγο χρονο αλλιως αυριο!!!

Καλημερααααα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα ξυπνησε κιολας το πουλακι μου???αντε τρεξε τωρα μαμα κουκουβαγια μου και εσυ:tongue::mrgreen:

Καλα θα ηρεμησω μεχρι το Σαββατο θα φορτσαρο μετα παλι:rolleyes: μακια μακια μακια.Α και κιου σου που βαζεις το Παπακι να με μαλωσει αφου ειμαι πολυ καλη δεν χριεαζομαι μαλωμα:rolleyes::cool:

εγω κουκουβαγια??:roll:αντε καλε μην το ξαναπεις!!!

αντε φευγω τωρα φιλακια!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημεραααααααα

Μην φυγετε παλι.... σας πετυχα?

Καλημεραααα Μαχουλαααα αχ μωρε τωρα που ηρθες εγω πρεπει να βγω γιατι γκρινιαζει ο μικρος!!:confused:

αμα μπορεσω θα ξαναμπω φιλακια στο μικρουλη!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Το ξέρω Αθηνούλα μου ότι όσο κοιμηθώ τώρα, γιατί μετά.....μάλλον δύσκολο!..

Σου ξυπνάει πολλές φορές μέσα στην νύχτα? Το θηλάζεις ακόμα?

Έχει άγχος η συμπεθερούλα σου αλλά άς την δικαιολογήσουμε!...:P

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα

Μην φυγετε παλι.... σας πετυχα?

Ααααααααααχ η κουμπαρυλα μου:P:p:p

Τρελοκοτσιδου μου!!!!ουουουουουου!!!!!!αλλος κουκλος απο εδω μπαμπατσικος μπαμπατσικος:mrgreen:τι κανετε εσεις σκατουλια μου???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τρελοκοτσιδου μου!!!!ουουουουουου!!!!!!αλλος κουκλος απο εδω μπαμπατσικος μπαμπατσικος:mrgreen:τι κανετε εσεις σκατουλια μου???

Τι εξέταση θα κάνεις το Σάββατο, απλό υπέρηχο?

6b98f09093.png

Το ειπα εγω... μολις μπω εξαφανιζεστε... Αθηνουλα κουραγιο γλυκια μου... εμενα ακομη δεν κοιμαται τα βραδια.. ειδικα χθες ειχαμε super νυχτα και τωρα νυσταξε και κοιμηθηκε.. εγω ομως εχω να αποστειρωσω να βρασω νερο και να μαγειρεψω... τα βασικα λεω για να μην μιλησω για σιδερο σκουπισμα κ.τ.λ. αλλα ας αφησω την γκρινια..

Καπου πηρε το ματι μου να εχει χαζες αποριες ενα κοριτσακι με φουσκωμενη την κοιλιτσα ?

a84026bdda.png

Εχει φτασει τα 7700 σε κιλα ο μπεμπης αλλα δεν εχει ουτε μπουτακια ουτε κοιλιτσα να ρουφαω... μα που τα βαζει? αλλα ναι με εχει ξετρελανει και ας με παιδευει... εσυ ολα καλα?

Καλημέρα Μαχούλα!...Τι κάνει το ζουζούνι σου?

Με τρελαινει....

Εσυ να κοιμασαι να κοιμασαι να κοιμασαι.... για να ξενυχτας μετα...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Τι εξέταση θα κάνεις το Σάββατο, απλό υπέρηχο?

Ναι απλο υπερηχο εχω αλλα ανυπομονω!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρη Μαχηηηηηηηηηη 7700?????????:shock::shock::shock::shock: καλε ποσο ψηλος θα γινει τουτος???:roll::roll::roll:

αααα κοριτσια αμα φυγω αποτομα θα ειναι επειδη μπουκαραν τα γονιδια μου!!:lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εχει φτασει τα 7700 σε κιλα ο μπεμπης αλλα δεν εχει ουτε μπουτακια ουτε κοιλιτσα να ρουφαω... μα που τα βαζει? αλλα ναι με εχει ξετρελανει και ας με παιδευει... εσυ ολα καλα?

Με τρελαινει....

Εσυ να κοιμασαι να κοιμασαι να κοιμασαι.... για να ξενυχτας μετα...

Μπράβο Μαχούλα μου, να σου ζήσει η αγόραρος!..Πόσο κιλά γεννήθηκε?

6b98f09093.png

Το ειπα εγω... μολις μπω εξαφανιζεστε... Αθηνουλα κουραγιο γλυκια μου... εμενα ακομη δεν κοιμαται τα βραδια.. ειδικα χθες ειχαμε super νυχτα και τωρα νυσταξε και κοιμηθηκε.. εγω ομως εχω να αποστειρωσω να βρασω νερο και να μαγειρεψω... τα βασικα λεω για να μην μιλησω για σιδερο σκουπισμα κ.τ.λ. αλλα ας αφησω την γκρινια..

Καπου πηρε το ματι μου να εχει χαζες αποριες ενα κοριτσακι με φουσκωμενη την κοιλιτσα ?

:roll::roll::roll: ζεν ξελω ποιο ειναι??? μαλλον σα εφυγε γιαυτο ζεν τσελω:roll::roll:

Ναι απλο υπερηχο εχω αλλα ανυπομονω!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρη Μαχηηηηηηηηηη 7700?????????:shock::shock::shock::shock: καλε ποσο ψηλος θα γινει τουτος???:roll::roll::roll:

αααα κοριτσια αμα φυγω αποτομα θα ειναι επειδη μπουκαραν τα γονιδια μου!!:lol:

Αχ σε καταλαβαίνω!...Φύλο μάθαμε ή όχι ακόμη?

6b98f09093.png

Μπράβο Μαχούλα μου, να σου ζήσει η αγόραρος!..Πόσο κιλά γεννήθηκε?

αααααα τιποτα με το ζορι τον πιανανε πετσι και κοκαλο γεννηθηκε αυτος ο τσουτσουρηγκος!!!!και η Μαχουλα μας με ενα πονο τον εβγαλε θυμαμαι για πες κουμπαρουλα μου!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...