Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

παω σπιτι μαιρουλι να αραξω

φιλακια πολλα και σορυ για την ζαλουρα

Δεν με ζαλίζεις βρε Μαράκι. Εγώ φταίω που το "βαραίνω" το πράγμα με τις αμπελοφιλοσοφίες μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σνιιφφφφφφφφφφφφφφ παλι δεν σας προλαβα!!!:(

Εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα και περασαμε πολυ ωραια εχω να σας προτεινω το εξης αμα γκρινιαζει το ζουζουνι σας βαλτε το στο αυτοκινητο η στο καροτσακι και πατε βολτουλα σε εμας επιασε κοιμηθηκε το πουλακι μου σχεδον 3 ωρες εν πριν γκρινιαζε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαιρουλα μου γιατι εχεις πονακια?????ελπιζω να πηρες τον γιατρο σου!!!

Αμα θα βρω χρονο αυριο θα προσπαθησω να ξαναμπω φιλακια σε ολες!!!!

Καληνυχτα!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Καλημερα κοριτσακι καλα ειμαστε εμεις εσεις???:mrgreen:

Οι αλλες τσουπριτσες κοιμαστε ή δουλευετε ασταματητα και ακουραστα???

Καλημερα σε ολες αν και βροχερη εδω:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες τι κανετε???

Συμπεθερουλα μου τι κανετε???βροχερη η Σαλονικη σημερα??εδω παλι για την ωρα εχουμε συννεφια!!!:(

ααχ καλημερα νυχτοπουλι μου και οτι σε σκεφτομουνα!!!εχω απορια:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ααχ καλημερα νυχτοπουλι μου και οτι σε σκεφτομουνα!!!εχω απορια:roll:

αστα να πανε συμπεθερα παραπαταω ασε που εχω και πολυ ζαλαδα απο χθες!!!:confused:ουτε στην εγκυμοσυνη τοση ζαλη!

για πες για πες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αστα να πανε συμπεθερα παραπαταω ασε που εχω και πολυ ζαλαδα απο χθες!!!:confused:ουτε στην εγκυμοσυνη τοση ζαλη!

για πες για πες!!

μαρη μην μου γκαστρωθηκες παλι???:tongue:να τσεκαρεις αιματοκριτη και σιδηρο αμα ζαλιζεσαι δεν θα εχεις καλες τιμες!!!!

η ερψτηση μου ειναι τις 2 τελευταιες μερες εχω κατι αναμεσα σε τσιμπημα μα σουβλιες κατω χαμηλα στον κολπο.δεν ειναι συνεχομενα αλλα εκει τι δουλεια εχει με την εγκυμοσυνη???:roll:αρχιζω να ανησυχω ξερεις που παει το μυαλο μου

μαρη μην μου γκαστρωθηκες παλι???:tongue:να τσεκαρεις αιματοκριτη και σιδηρο αμα ζαλιζεσαι δεν θα εχεις καλες τιμες!!!!

η ερψτηση μου ειναι τις 2 τελευταιες μερες εχω κατι αναμεσα σε τσιμπημα μα σουβλιες κατω χαμηλα στον κολπο.δεν ειναι συνεχομενα αλλα εκει τι δουλεια εχει με την εγκυμοσυνη???:roll:αρχιζω να ανησυχω ξερεις που παει το μυαλο μου

μαρηηηηηηη πως να γκαστρωθω με λες????σημερα εχω γυναικολογο για να με δει και προχθες σαραντησαμε!!!:lol:

μαλλον κατι τετοιο ειναι θα παω να κανω καμια αιματος να δουμε τι γινεται!!

πιστευω οτι ειναι της μητρας γιατι κι εγω ειχα και δεν ητανε τιποτα!!!

Σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα για να μην σε δειρω ενταξει???ολα καλα ειναι θα δεις το σαββατο το νινι σου και θα ηρεμησεις!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Εχεις μπει στο φατσοβιβλιο????

Εχει βαλει η Ραμονιτσα το ζυμαρουλη της φωτο και η Ζαχαρινι το κοριτσακι της!!

Επαθα πλακα φοβερα και τα δυο και πολυ γλυκουλικα!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα Αθηνούλα,Καλημέρα Chrisaki! Tι κάνεις μανούλα και μελλοντική μανούλα? Πως είναι τα νινάκια σας?

Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό Chrisaki μου αυτά τα πονάκια!Εχω και εγώ κάποιες μέρες!...Μάλλον μεγαλώνει η μήτρα

6b98f09093.png

μαρηηηηηηη πως να γκαστρωθω με λες????σημερα εχω γυναικολογο για να με δει και προχθες σαραντησαμε!!!:lol:

μαλλον κατι τετοιο ειναι θα παω να κανω καμια αιματος να δουμε τι γινεται!!

πιστευω οτι ειναι της μητρας γιατι κι εγω ειχα και δεν ητανε τιποτα!!!

Σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα για να μην σε δειρω ενταξει???ολα καλα ειναι θα δεις το σαββατο το νινι σου και θα ηρεμησεις!!!!:lol::lol:

τωρα εισαι πολυ γονιμη να τον προσεχεις τον συμπεθερο και με το φιλι μπορει να μεινεις ειναι ατιμος αυτος:mrgreen::rolleyes:

Αααα σημερα εχεις γυναικολογο πουλακι μου ε??αντε καλο κουραγιο!!!

Σαραντησε ο τσουτσουριγκος???ΜΠραβο το αγορι μου γερο και τυχερο να ειναι γιατι απο ομορφια δοξα το Θεο..:P

Καλα μαρη μην φωναζεις απλα μου φενεται περιεργο θα πρηξω τον γιατρουλη το Σαββατο εχω πολλες αποριες περι πονακιων και τσιμπηματων:-D

Καλημέρα Αθηνούλα,Καλημέρα Chrisaki! Tι κάνεις μανούλα και μελλοντική μανούλα? Πως είναι τα νινάκια σας?

Δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό Chrisaki μου αυτά τα πονάκια!Εχω και εγώ κάποιες μέρες!...Μάλλον μεγαλώνει η μήτρα

Καλημερα Παπακι μελλουσα μανουλα τι κανεις??

εμεις καλα ειμαστε εγω νυσταζω αρκετα:confused: κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα δυσκολα τα πραγματα!!βεβαια αυτο δεν ειναι σε καθημερινη βαση αλλα αμα σου κατσει σε τρεχουν συνεχεια τα σκατουλικα!!!

ασε που τωρα τον ακουω να ψιλογκρινιαζει και εχει μονο 1μιση ωρα που κοιμηθηκε!:confused::confused:

αντε ρε Παπακι πες κι εσυ κατι γιατι η συμπεθερα μου μεχρι να γεννηση θα με σκασει!!!:confused:

τωρα εισαι πολυ γονιμη να τον προσεχεις τον συμπεθερο και με το φιλι μπορει να μεινεις ειναι ατιμος αυτος:mrgreen::rolleyes:

Αααα σημερα εχεις γυναικολογο πουλακι μου ε??αντε καλο κουραγιο!!!

Σαραντησε ο τσουτσουριγκος???ΜΠραβο το αγορι μου γερο και τυχερο να ειναι γιατι απο ομορφια δοξα το Θεο..:P

Καλα μαρη μην φωναζεις απλα μου φενεται περιεργο θα πρηξω τον γιατρουλη το Σαββατο εχω πολλες αποριες περι πονακιων και τσιμπηματων:-D

Το τσερω το τσερω το τελευταιο που θελω τωρα ειναι μια 2η εγκυμοσυνη!!!

οοοοοοχιιιιιιιιιιι οοοοχιιιιιιιιιιιι αυτη τη στιγμη με τιποτα!!!λες να τον αφησω ετσι για λιγο ακομη??:roll:

Ναι σαραντησε το καμαρι πηραμε και ευχουλα και ητανε πολυ κυριος!!!αααα απο ομορφια δεν μπορω να πω ειναι ΘΕΟΣ!!!και οπως λενε ολες οι μαμαδες το δικο μου το παιδι ειναι το ομορφοτερο!!!:mrgreen:

Να μην σου φαινεται περιεργο ειναι φυσιολογικο να τα εχεις οπως φυσιολογικη ειναι και η ανησυχια σου και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα ολα ειναι καλα!!!

Να τον ταραξεις το γιατρουλη σου να σου λυση οοολες τις αποριες για να ηρεμησεις εντατσει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα Παπακι μελλουσα μανουλα τι κανεις??

εμεις καλα ειμαστε εγω νυσταζω αρκετα:confused: κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα δυσκολα τα πραγματα!!βεβαια αυτο δεν ειναι σε καθημερινη βαση αλλα αμα σου κατσει σε τρεχουν συνεχεια τα σκατουλικα!!!

ασε που τωρα τον ακουω να ψιλογκρινιαζει και εχει μονο 1μιση ωρα που κοιμηθηκε!:confused::confused:

αντε ρε Παπακι πες κι εσυ κατι γιατι η συμπεθερα μου μεχρι να γεννηση θα με σκασει!!!:confused:

Το τσερω το τσερω το τελευταιο που θελω τωρα ειναι μια 2η εγκυμοσυνη!!!

οοοοοοχιιιιιιιιιιι οοοοχιιιιιιιιιιιι αυτη τη στιγμη με τιποτα!!!λες να τον αφησω ετσι για λιγο ακομη??:roll:

Ναι σαραντησε το καμαρι πηραμε και ευχουλα και ητανε πολυ κυριος!!!αααα απο ομορφια δεν μπορω να πω ειναι ΘΕΟΣ!!!και οπως λενε ολες οι μαμαδες το δικο μου το παιδι ειναι το ομορφοτερο!!!:mrgreen:

Να μην σου φαινεται περιεργο ειναι φυσιολογικο να τα εχεις οπως φυσιολογικη ειναι και η ανησυχια σου και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα ολα ειναι καλα!!!

Να τον ταραξεις το γιατρουλη σου να σου λυση οοολες τις αποριες για να ηρεμησεις εντατσει??

ααααααα ξυπνησε κιολας το πουλακι μου???αντε τρεξε τωρα μαμα κουκουβαγια μου και εσυ:tongue::mrgreen:

Καλα θα ηρεμησω μεχρι το Σαββατο θα φορτσαρο μετα παλι:rolleyes: μακια μακια μακια.Α και κιου σου που βαζεις το Παπακι να με μαλωσει αφου ειμαι πολυ καλη δεν χριεαζομαι μαλωμα:rolleyes::cool:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...