Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σνιφφφφφφφφφ δεν μου μιλας:(:cry::(:cry:

και εγω βγαινω γιατι τον ακουω!!!φιλακια

την είχα ήδη ακούσει :lol::lol::lol:

άσε που σε αποφεύγω κιόλας :tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Μακάρι να σας πετύχω κάποια στιγμή. Πολύ μου λείπετε.

θα τραβήξω τα β@ζιά μου δεν γίνεται αυτό το πράγμα!!!!!!!!:roll:

U6Vip2.png

edv τριγυρω ειμαι κ εγω ποπακι μου και σε κατασταση υστερικης ηρεμιας.. η μηπως σε κατασταση ηρεμιας πριν κανω την μεγάλη υστερια?? δεν καταλαβαινω ακομη

εσυ καλα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Τώρα καλά. Έχει κανά μισάωρο που συνήλθα. Πολλά πονάκια έχω.

Εσύ γιατί είσαι έτσι; Άνευ λόγου ή συμβαίνει κάτι; Πάντως, κι εγώ κάπως έτσι ήμουν χθες. Κάτι μου λέει ότι εγκυμονούμε. Κανά σύμπτωμα εσύ; :P

2522daf9de.png

swGop2.png

βασικα δεν νομιζω να ειναι θεμα ορμονων... απλα εγνα πιο υπευθυνη επειδη πολυ απλα εχω την ευθυνη του παιδιου μεσα μου με αποτέλεσμα να εχω γινει παρα πολύ αυστηρη κ απολυτη και με τους άλλους...ισως να φταιει και το οτι απολυθηκε η αδερφη μου και ξαφνικα βρεθηκα με εναν ανεργο ανθρωπο στην οικογενεια.. μεσα στην κριση.. με το παιδι να ερχετε και μαζι να φερνει και εξοδα και αρα εγω να μην μπορω να βοηθησω...σκεφτομαι τους γονεις μου που 8α στεναχωρηθουν και 8α αγχωθουν για εκεινη....βασικα υπαρχουν στιγμες που νιωθω μονη μου...αλλα ΠΟΛΥ μονη μου ομως...ορμονες ειναι αυτο???????? τι να σ πω δεν ξερω

dZJip3.png

βασικα καταρχην τα παιζει το ιντερνετ στη δουλεια και ολο γραφω και δεν βγαινεοι τπτ και τα παιρνω.. κατα δευτερον...νιωθω μονη μου...λεσ και μονο εγω αγχωνομαι για το τι 8α φερει αυτο το παιδι εκτος απο ευτυχία...λες και προσπαθω να φερω εις περας κατι τεραστιο και δεν εχω καμια βοηθεια...ορμονες λες?

dZJip3.png

Το να νιώθεις μόνη δεν είναι λάθος. Είναι η ενήλικη ζωή που συνεπάγεται την επίγνωση της μοναξιάς μας. Εγώ αυτό πιστεύω.

Τώρα αυτό είναι καλό; Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, αλλά τουλάχιστον είναι ρεαλιστικό.

Κι εγώ έτσι νιώθω. Ότι είμαι μόνη.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

οχι καλε απλα γα το ιντερνετ... η αδερφη μου λεει πως 8α πανε ολα καλα...εχει και την αγνοια κινδυνου που εχει η νεοτητα :P

εγω παλι ώς...μανα προφανως εχω γινει πιο υστερικια να το πω? πιο επιφυλακτική?? με τετοια κριση??? της τρελης γινεται έξω.... εννοειται οτι κατι 8α βρε8ει eventually αλλα ειναι αλλο ενα πραγμα που πρεπει να εχω στο μυαλο μου μαζι με τα δικά μου.... επισης αλλη φλασια που έφαγα.... 8α παρω το επιδομα οτκετο μου...8α παρω και τα 119 ημερομισθια της αδειας λοχειασ..ολα σουμπιτα 8α πανε σε κλινικεσ γιατρους, βλαστοκυταρα κλπ κλπ κλπ

για τους 4 μηνεσ που 8α κατσω με το παιδακι μου σπιτι....8α με πληρωνει κανεις? δεν τα ξερω κιολας αυτα τα διαδικαστικα... η 8α φορτωθω στον αντρα μου που θα προσπαθει να τα συμαζεψει ολα....8α εχω τις αντοχες να δουλευω απο το σπίτι?

dZJip3.png

Βρε Μαρουλάκι, μην τα σκέφτεσαι όλα τώρα. Βλέποντας και κάνοντας. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να τα σκεφτείς, αλλά μιας και δεν μπορείς να δώσεις τώρα λύσεις, σε τι βοηθάει να αγχώνεσαι από πριν; Μπορεί να λέω κοτσάνες... :? Δεν ξέρω τι να πω... :?

Επιστρέφω σε λίγο. Με καλεί μια φίλη στο τηλέφωνο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...