Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

υπομονη γλυκια μου...κι ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις συντομα το ποθητο σου ζουζουνι

Αυτο κανω κοριτσά κι μου..απο υπομονη αλλο τίποτα...

Μην μου πουλας τρελιτσα εμενα Λιακο μου γιατι θα σου φαω τα αυτια:twisted:

εισαι αγχωμενη και απογοητευμενη και φενεται και απο τον τροπο που μου τα γραφεις, αλλα καλα κανεις και εισαι γιατι οι περισσοτερες αν οχι ολες ετσι θα ητανε στην θεση σου.Δεν πειραζει Λιακο μου θα ερθει και η 26 του μηνα φενεται μακρια αλλα θα ερθει και θα τελειωσουν ολα και μετα θα αναμενουμε μονο ευχαριστα.Μεχρι να γεννησω θα εχω γραψει συγχαρητηρια για την εγγυμοσυνη σου σε εσενα και στο Μπιφτεκακι μας και σε καμια 2-3 ακομα που εχω υποψιν μου.Και τωρα επειδη το βαρυνα και δεν συ αρεσει επειδη μοιαζουμε πολυ τσακο ενα φιλακι και τελικα αποφασισα οτι τα μαλλια σου μου αρεσουν πιο πολυ στη φωτο με τα ασπρα:mrgreen:

Γιατι κοπελια σου φαινομαι να έχω κάτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...μας πως σου ήρθε...μια χαρα είμαι πετάω πετάω.....αλλα απορω πως θα προσγιωθώ...

Λοιπον αληθεια τωρα..ανυπομωνω να κανω την επεμβαση για να ηρεμήσω και μετα ότι βρέξει ας κατεβάσει....:?:-?:?

Οταν λες ασπρα εννοεις όπως είμαι τωρα που στο καστανο έχουν βγει οι άσπρες γιατι βαριεμαι να τα βάψω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο κανω κοριτσά κι μου..απο υπομονη αλλο τίποτα...

Γιατι κοπελια σου φαινομαι να έχω κάτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...μας πως σου ήρθε...μια χαρα είμαι πετάω πετάω.....αλλα απορω πως θα προσγιωθώ...

Λοιπον αληθεια τωρα..ανυπομωνω να κανω την επεμβαση για να ηρεμήσω και μετα ότι βρέξει ας κατεβάσει....:?:-?:?

Οταν λες ασπρα εννοεις όπως είμαι τωρα που στο καστανο έχουν βγει οι άσπρες γιατι βαριεμαι να τα βάψω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

σορυ σορυ τηλεφωνο και μια που δεν μιλαω και πολυ καταλαβαινετε:mrgreen::mrgreen:

φυγατε??:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σωστα...αλλα βρε φιλεναδα και συ σα διμετρη μου φαινεσαι....φτου σου και ξαναφτου σου!!!:D
χχααχααχχαχααχ

ζουμπουρλες ενωμενες ποτε νικημενες λεμε!

τώρα εγώ πειράζει που σκάω και θέλω να σας δω ????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Συμπεθερουλα μου τι κανετε???εμεις τρεχουμε οοοοοοοοοληηηηη μερα ασε μου μειωσε και την ωρα του υπνου και τα εχω δει οοοολαααααααααα και το καλυτεροοοοο δεν σας το ειπα πλεον στο ενα γευμα τουλαχιστον την νυχτα καθεται ξυπνιος απο 1-2 ωρες το πολυ!!:mad::mad:και δεν μου εφτανε αυτο σημερα το πρωι η μια θηλη μου εβγαλε τρελλο αιμα και ετσι τωρα ειμαι αναγκασμενη να το βγαζω με το θηλαστρο μεχρι να ξαναφτιαξει το συστημα γκρρρρρρρρρρ με εχει κατα ρουφηξει το καμαρι μου!!!!

Και τωρα κοριτσακια μου παω για σιδερωμα μερα παρα μερα εχουμε πλυσιμο και αφου μας εκανε την τιμη να κοιμηθει δεν ξερω για ποση ωρα παω να κανω καμια δουλιτσα!!!!

Φιλακια σε ολες και ελπιζω να στρωσει λιγακι και να μπορεσω να ξαναμπω καποια στιγμη αλλα να πετυχω και καμια μεσα!!!

Καληνυχτα:D:D:D

τσιρίζω αυτήν την στιγμή! :?

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε???τι βλεπω σας παιδευουν τα μπεμπακια σας,δεν πειραζει ετσι ειναι ....γεννιουνται να μας παιδευουν γι'αυτο τα αγαπαμε πολυ...

εμας βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα και ειναι πολυ καλα δεν εχουμε θεμα με τα πνευμονακια μας ουτε συνδρομο...τωρα περιμενουμε και τα επομενα,αυριο θα παμε να τον δουμε τον ζουζουνο μου και να τον καμαρωσω

Μπράβο βρε Ευτυχία έτσι καλές να είναι και οι υπόλοιπες

πω πω έχω τόσα να πώ σε όλες σας,,,,,,,,,,,,,,,

Giorgiα είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά σε θέλω με ηθικό ακμαιότατο γιατί όχι τίποτα άλλο τώρα μετά την γέννα έχω γίνει και λίγο παράξενη (δεν ήμουν δεν ήμουν ορκίζομαι:mrgreen:) και θα αρχίσω τις μάπες ,,,, άντε!:tongue::tongue:

Χρύσα μου καλά κάνεις και έχεις περιέργεια γιατί ούτως ή άλλως όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ (εσένα δεν σε αρχίζω στις μάπες λόγω δύσκολησ εγκυμοσύνης, την γλίτωσες κ@λόπαιδο)

Ραμονίτσα ευχαριστώ για τισ συμβουλές για το φαγητό έχει ηρεμήσει αρκετά η μικρή και ελπίζω να μείναι έτσι ήρεμη

Μάχη??? πού είσαι βρε θηρίο χαθήκαμε!

ααααχ πόσες άλλες μείνατε???

φιλιά σε όλες!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τώρα εγώ πειράζει που σκάω και θέλω να σας δω ????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τσιρίζω αυτήν την στιγμή! :?

Μπράβο βρε Ευτυχία έτσι καλές να είναι και οι υπόλοιπες

πω πω έχω τόσα να πώ σε όλες σας,,,,,,,,,,,,,,,

Giorgiα είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά σε θέλω με ηθικό ακμαιότατο γιατί όχι τίποτα άλλο τώρα μετά την γέννα έχω γίνει και λίγο παράξενη (δεν ήμουν δεν ήμουν ορκίζομαι:mrgreen:) και θα αρχίσω τις μάπες ,,,, άντε!:tongue::tongue:

Χρύσα μου καλά κάνεις και έχεις περιέργεια γιατί ούτως ή άλλως όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ (εσένα δεν σε αρχίζω στις μάπες λόγω δύσκολησ εγκυμοσύνης, την γλίτωσες κ@λόπαιδο)

Ραμονίτσα ευχαριστώ για τισ συμβουλές για το φαγητό έχει ηρεμήσει αρκετά η μικρή και ελπίζω να μείναι έτσι ήρεμη

Μάχη??? πού είσαι βρε θηρίο χαθήκαμε!

ααααχ πόσες άλλες μείνατε???

φιλιά σε όλες!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη εδω εισαι????

σσσσσσσσσσσσσσσσουτ σταματα τις τσιριδες θα ξυπνησεις τα παιδια!!:mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αθηνουλα καλημεραααα

πως τα περνατε?

Αχ Μαχουλα μου με πεταξε εκτος και μολις ξαναμπηκα!!:confused:

σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα εκτος απο 2-3 φορες που μαλλον ειχε πονακια το καμαρι μου και μας ετρεχε οοολη μερα!!

εχω αρχισει να χρειαζομαι υπνο:(:(

Εσεις τι κανετε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...