Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε???τι βλεπω σας παιδευουν τα μπεμπακια σας,δεν πειραζει ετσι ειναι ....γεννιουνται να μας παιδευουν γι'αυτο τα αγαπαμε πολυ...

εμας βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα και ειναι πολυ καλα δεν εχουμε θεμα με τα πνευμονακια μας ουτε συνδρομο...τωρα περιμενουμε και τα επομενα,αυριο θα παμε να τον δουμε τον ζουζουνο μου και να τον καμαρωσω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε???τι βλεπω σας παιδευουν τα μπεμπακια σας,δεν πειραζει ετσι ειναι ....γεννιουνται να μας παιδευουν γι'αυτο τα αγαπαμε πολυ...

εμας βγηκαν τα πρωτα αποτελεσματα και ειναι πολυ καλα δεν εχουμε θεμα με τα πνευμονακια μας ουτε συνδρομο...τωρα περιμενουμε και τα επομενα,αυριο θα παμε να τον δουμε τον ζουζουνο μου και να τον καμαρωσω

Μπραβο Χαπακι μου!!!:mrgreen::mrgreen:

ειδες ο τσουτσουρινος μια χαρ ειναι!!!:mrgreen:

Καλημερα ειπα δεν ειπα!!!

Συμπεθερουλα μου υπομονη κοριτσακι μου ειναι λιγο τζαναμπετης σαν τον μπαμπακα του ο μαγκας:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μπραβο Χαπακι μου!!!:mrgreen::mrgreen:

ειδες ο τσουτσουρινος μια χαρ ειναι!!!:mrgreen:

Καλημερα ειπα δεν ειπα!!!

Συμπεθερουλα μου υπομονη κοριτσακι μου ειναι λιγο τζαναμπετης σαν τον μπαμπακα του ο μαγκας:tongue:

τι κανεις κρισακι μου...το μπεμπακι σου τι κανει???

το μαθατε το φυλο ή ακομα?

76IGp3.png

τι κανεις κρισακι μου...το μπεμπακι σου τι κανει???

το μαθατε το φυλο ή ακομα?

καλα ειμαι το Σαββατο εχω ραντεβου με τον γιατρουλη και ανυπομονω:roll:

για το φυλο ζεν ξερουμε ακομα τιποτις σιγουρο μου ειπαν ενα μαλλον για κοριτσι φενεται αλλα ειναι ακομα πολυ νωρις οποτε ζεν ξελουμε ακομα.η αληθεια ειναι οτι εχω μια καποια περιεργεια ενω μετα απο αυτα που εχω περασει δεν το περιμενα να εχω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι ακομα φοβαμαι πολυ και το μονο πραγμα που σκεφτομαι συνεχεια εινα αραγε ειναι καλα το νινακι μου??:roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μια χαρα θα ειναι το κρισομωρο....το σαββατο που θα πας θα φαινεται πιο καλα

κι εγω οταν ηταν να παμε και ηξερα οτι θα μαθουμε το φυλο ,το σκεφτομουνα πιο συχνα απο πριν....και οταν ξαναπηγαμε και δεν σηκωνε τα ποδαρακια του να το ξανατσεκαρουμε λεω λες να εχει κανει λαθος ο γιατρος...αλλα τελικα δεν εκανε λαθος..

εσυ τι νοιωθεις???εγω ενοιωθα απο την αρχη οτι ειναι αγορακι και ολοι μου ελεγαν για κοριτσακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα θα ειναι το κρισομωρο....το σαββατο που θα πας θα φαινεται πιο καλα

κι εγω οταν ηταν να παμε και ηξερα οτι θα μαθουμε το φυλο ,το σκεφτομουνα πιο συχνα απο πριν....και οταν ξαναπηγαμε και δεν σηκωνε τα ποδαρακια του να το ξανατσεκαρουμε λεω λες να εχει κανει λαθος ο γιατρος...αλλα τελικα δεν εκανε λαθος..

εσυ τι νοιωθεις???εγω ενοιωθα απο την αρχη οτι ειναι αγορακι και ολοι μου ελεγαν για κοριτσακι

και εμενα ολοι μου λενε οτι εχω κοριτσακι αλλα δεν ξερω μου φενεται περιεργο να εχω κοριτσακι οχι γιατι δεν μου αρεσει ισα ισα τρελενομαι απλα για καποιο λογο νομιζω οτι εχω αγορι.δεν εχω δει κανενα ονειρο για να πω ισως επειδη ολοι λενε κοριτσι απο προστατευτικοτητα ή απο αντιδραση να νομιζω πως εχω αγορι.δεν ξερω θα δειξει:mrgreen:

και εμενα ολοι μου λενε οτι εχω κοριτσακι αλλα δεν ξερω μου φενεται περιεργο να εχω κοριτσακι οχι γιατι δεν μου αρεσει ισα ισα τρελενομαι απλα για καποιο λογο νομιζω οτι εχω αγορι.δεν εχω δει κανενα ονειρο για να πω ισως επειδη ολοι λενε κοριτσι απο προστατευτικοτητα ή απο αντιδραση να νομιζω πως εχω αγορι.δεν ξερω θα δειξει:mrgreen:

αφου νοιωθεις αγορακι ,νομιζω λοιπον πως θα ειναι αγορακι....κοριτσακι μου γερο να ειναι και ας ειναι οτι να'ναι...τι αγορακι ,τι κοριτσακι ...ζουζουνια ειναι ετσι κι αλλιως

76IGp3.png

Τζα...τι κανετε ομορφιές μου?...πολυ πολυ καλημέρα σας....

Χαπάκι μου..μπραβο όλα καλά με το νινάκι διαβάζω..μπάβο...

Κρισάκι μου...τι κάνει το μπεμπε? αν θες να ξέρεις και εγω αγοράκι πιστευω πως έχεις...δεν ξέρω γιατι...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τζα...τι κανετε ομορφιές μου?...πολυ πολυ καλημέρα σας....

Χαπάκι μου..μπραβο όλα καλά με το νινάκι διαβάζω..μπάβο...

Κρισάκι μου...τι κάνει το μπεμπε? αν θες να ξέρεις και εγω αγοράκι πιστευω πως έχεις...δεν ξέρω γιατι...

καλημερα Λιακο μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις σκατουλα μου εσυ??μωρε λες??θα δουμε στον μεγαλο υπερηχο ας φτασουμε εκει με το καλο και ολα να ειναι καλα γιατι εχω και τετοια βλακεια στον εγκεφαλο και ας ειναι οτι θελει αυτο:mrgreen:

Εσυ πως περασες στις διακοπουλες σου???χαλαρωσες καθολου ή μου σκεφτοσυν χαζομαρες???Ε???:roll:

Διαφημίσεις

γεια σου ζουζουνακι,κοτοπουλακι ....τι κανεις αγαπη ολα καλα???

ναι μια χαρα το μωρακι γιατι αγχωθηκαμε τις τελευταιες μερες

Εγω περιμένω να πάει 26 του μηνός να κάνω την υστεροσκόπηση...έχω τρελαθεί πάλι στις εξετάσεις για να είμαι ετοιμη για την επέμβαση...

αιματος...πήξης...ακτινογραφία θώρακος....υπέρηχο καρδιας...άστα βράστα....

ασε που έπερεπε να κάνω και χοριακη για να είμαστε σίγουροι και έδειξε 47 αλλα είναι γιατι έχει μείνει κάποιο υπόλλημα από τον καθαρισμο..που πιθανον ήταν μπλεγμένο στις συμφησεις...

αστα να πάνε...ιστορίες για αγρίους...

αλλα τι να κανω η ζωή συνεχίζεται....

Keep walking......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα Λιακο μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις σκατουλα μου εσυ??μωρε λες??θα δουμε στον μεγαλο υπερηχο ας φτασουμε εκει με το καλο και ολα να ειναι καλα γιατι εχω και τετοια βλακεια στον εγκεφαλο και ας ειναι οτι θελει αυτο:mrgreen:

Εσυ πως περασες στις διακοπουλες σου???χαλαρωσες καθολου ή μου σκεφτοσυν χαζομαρες???Ε???:roll:

916161hg96opyacy.gif

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω περιμένω να πάει 26 του μηνός να κάνω την υστεροσκόπηση...έχω τρελαθεί πάλι στις εξετάσεις για να είμαι ετοιμη για την επέμβαση...

ασε που έπερεπε να κάνω και χοριακη για να είμαστε σίγουροι και έδειξε 47 αλλα είναι γιατι έχει μείνει κάποιο υπόλλημα από τον καθαρισμο..που πιθανον ήταν μπλεγμένο στις συμφησεις...

υπομονη γλυκια μου...κι ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις συντομα το ποθητο σου ζουζουνι

76IGp3.png

Μην μου πουλας τρελιτσα εμενα Λιακο μου γιατι θα σου φαω τα αυτια:twisted:

εισαι αγχωμενη και απογοητευμενη και φενεται και απο τον τροπο που μου τα γραφεις, αλλα καλα κανεις και εισαι γιατι οι περισσοτερες αν οχι ολες ετσι θα ητανε στην θεση σου.Δεν πειραζει Λιακο μου θα ερθει και η 26 του μηνα φενεται μακρια αλλα θα ερθει και θα τελειωσουν ολα και μετα θα αναμενουμε μονο ευχαριστα.Μεχρι να γεννησω θα εχω γραψει συγχαρητηρια για την εγγυμοσυνη σου σε εσενα και στο Μπιφτεκακι μας και σε καμια 2-3 ακομα που εχω υποψιν μου.Και τωρα επειδη το βαρυνα και δεν συ αρεσει επειδη μοιαζουμε πολυ τσακο ενα φιλακι και τελικα αποφασισα οτι τα μαλλια σου μου αρεσουν πιο πολυ στη φωτο με τα ασπρα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...