Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε παιδια τι εγινε?ολο καλημερα καλησπερα καληνυχτα.πως τι καναμε ετσι το μαγαζι?

Aη ντοντ μπιλιβ ιτ...περιμενα το πρωι καμια μεσα...απογοητευση.

Ξαναμπηκα μολις τωρα και τι βλεπουν τα μπιρμπιλωτα μου ματια,οεοοοο???? το μελινακι το γλυκο και ζαχαρενιο με την κορακλα της....σας προλαβα???????

Διαφημίσεις

ναι..ναι ...ναι..εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ εδω...

ωχ δεν πιστευω να ξυπναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

alooooo τι μου κανετε αγαπουσκες? ιολακη μια χαρα ξηγιεσαι βγες εξω να φωτοσυνθέσεις και να κάνεις και χαρουμενα ανοιξιατικα ψώνια

ελινα ουυυυυ βενουσσσσσ ουυυυ ουυυυ!

dZJip3.png

την γκαντεμια μου, με πεταξε εξω...ελπιζω να σας προλαβα.

Ραμονιτσα μου τι κανει ο ζυμαρουλης σας?

Μαρα, τι κανετε? Ετοιμαζεσε σιγα σιγα για το σπουδαιτερο των γεγονοτων? :D

Διαφημίσεις

lol venus καλα κρασια ειμαι ακομη σε κατασταση καλα καλα εχω χρονο ακομη... προς το παρον σιχτιριζομαι με διαφορο κοσμο που δεν εχει παρει ενα τηλ να δει τι ρημαδοκαμω, με το σοι του αντρα και με το πε8εριδιο που ολο κλαιγετι για την παγκοσμια οικονομικη κριση και δεν εχει κάνει ακόμη κουβέντα για το...εξοδολόγιο ενω οι γονεις μου μπροστά της εχουν σκασει την χιλιαρουμπα επ ευκαιρια του..γεγονοτος

οκ γινομαι μικροπρεπης το ξέρω.. αλλα ωρες ωρες αισθανομαι...μονη μου

dZJip3.png

Αγγελακι μου καλα ειναι Ο ζουλης μου..χαχα ζυαμρουλης μου...!μεγαλωνει κ με τρεχει σαν τον πουυυυυυυυσ..μπιιιιιιιιπ...χαχαχαχα αλλα ειναι ερωτας!:D

εσυ κοριτσακι τι κανεις; πως περνας;

μαραααααααααααααααα τρελαραααααααααααααα......χεστους ολους!:D:D

εσυ κ το μπεμπακι σου να ειστε καλα....¨δεν εισαι μονη σου!

εχεις τους γονεις σου...

ασε οι αλλοι καποια στιγμη θα τα βρουν μπροστα τους αυτα....αμ πως!;)

εχεισ δικιο ρε κουκλι μου αλλα οταν εσυ εισαι κυρια με τα τηλεφωνα σου τα δωρα σου τα προσεγμενα τα ετσι σου ε στην δινει που οι ιδιοι ανθρωποι απλα κανουν οτι ειναι...πολυασχολοι...δλδ ελεος ολοι πολυασχολοι ειμαστε.. η ελινα πχ πως βρισκει χρονο και τα λέμε?? εσυ με ενα παιδι να τριριζει πως βρισκεις χρόνο να μπεις να μα8εις νεα μας

dZJip3.png

μαρα μου εχεις δικιο...αλλα ο κοσμος ετσι ειναι.....οχι ολοι...αλλα δυστυχως η πλειοψηφια....

εσυ να συνεχισεις να εισαι ετσι ..εχεις επιπεδο κ καλα κανεις....ασε τους αλλους να φερονται οπως θελουν ...νιωθουν ομως ασχημα κ μειονεκτικα απεναντι σου γιατι ξερουν οτι ειναι λαθος!!!!!!

το μπεμπακι τι κανει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:D

το μπεμπακι τα γνωστά του...τουμπες φουρλες κλωτσιες καρατιες.. δεν με ενοχλει κα8ολου το χρυσουλάκι μου.. κανει τα δικα του και δεν με απασχολει...εχω καμπυλη την αλλη εβδομαδα και με εχει πιασει ενα αλφα αγχος....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...