Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Αχ μου είπαν ότι είναι άριστη αλλά επειδή δεν ξέρω ακόμα από αυτά νόμιζα το είπαν έτσι 😂 

Ήταν από ήπια διέγερση τα δύο ωάρια που έβγαλα.  Επειδή έχω χαμηλή ΑΜΥ ο γιατρός με πήγε στα ελαφριά .

Αλλού απάντησα 😂😂😂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε?

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.

Να χαίρεστε τα μωράκια σας, οι εγκυούλες Καλή λευτεριά και οι λεύτερες σύντομα να μείνουμε έγκυες.

Έφυγα για το Πάσχα 1 βδομάδα, πέρασα πολύ ωραία, ηρέμησα, ξέσκασα.

Δεν πολυγράφω στο φόρουμ, αν και μπαίνω να διαβάσω τα νέα σας.

Νομίζω ότι το φόρουμ με αγχώνει στη φάση που είμαι και θέλω να ξεσκάω έξω από το σπίτι να μη σκέφτομαι.

Σας αγαπώ όλες και σας σκέφτομαι καθημερινά και θέλω να σας πάρω όλες τηλέφωνο να δω τι κάνετε αλλά - κλασικά - βαριέμαι στο σπίτι και παίρνω τους δρόμους.

Πολλά φιλάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανεις Βπίτσα μου..ετσι να παιρνεις τους δρομους να ξεφευγεις κ να περνας συνεχεια καλα..!:D;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ελπιδακι καλο θα ειναι αν αποφυγεια καποιες τροφες γιατι μπορει να φερει πονακια στο μωρακι..πχ..κρεμυδια σκορδα ..μαρουλια ..λαχανα..οσπρια.κουνουπδι ..μπροκολο..φυτικες ινες...εγω δεν τωω τιποτα απο ολα αυτα....

μια μερα εκανα το λαθος να φαω σπανακορυζο κ σπανακποιτα κ τρελλαθηκε στην γκρινια το μωρακι μου..κ στην κοιλιτσα του...

προσεχε τις τροφες σου..

Κατα τα αλλα πως ειναι με το μωρακι στο σπιτι;:D

ρε συ καλά που μου το είπες, δεν το ήξερα και όντως χθεσ έφαγα σπανακόριζο και σήμερα η φουκαριάρα τα έχει δει όλα με την κοιλίτσα της

ρε το άμοιρο τί τράβηξε πάλι εξαιτίας μου

Να χαίρεστε τα μωράκια σας, οι εγκυούλες Καλή λευτεριά και οι λεύτερες σύντομα να μείνουμε έγκυες.

Νομίζω ότι το φόρουμ με αγχώνει στη φάση που είμαι και θέλω να ξεσκάω έξω από το σπίτι να μη σκέφτομαι.

Σας αγαπώ όλες και σας σκέφτομαι καθημερινά και θέλω να σας πάρω όλες τηλέφωνο να δω τι κάνετε αλλά - κλασικά - βαριέμαι στο σπίτι και παίρνω τους δρόμους.

Πολλά φιλάκια.

Χρόνια πολλά βριτσάκι! Την καλύτερη δουλειά κάνεις

σε σκεφτόμαστε κι εμείς

U6Vip2.png

Καλημερα ομορφες τι κανετε???

εμεις τρεχουμεεεεεεεεεε!!!!ειδικα εχθες μας πηγε.......καλυτερα να μην το πω!!!κοιμηθηκε 01:30 το βραδυ δεν ειχε καθολου ηρεμια το πουλακι μου.

Ρε κοριτσια δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε τελικα με τη διατροφη μας εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω τα παντα αλλα με μετρο εκτος βεβαια απο μπαχαρικα πικαντικα αλκοολ και καφεδες αλλιως για να μην εχουνε πονακια απο τις τροφες μας θα επρεπε να μας εχουν με ορο!!δεν ξερω τι να πω εγω παλι εχθες εφαγα κοκκινιστο με ρυζι λετε να τον πειραξε η κοκκινη σαλτσα???

Και ρωταω και το αλλο αφου θηλαζω πως θα εχω γαλατακι εαν δεν τρωω λαχανικα φρουτα κλπ κλπ?????

ουφφφφφφφφφφφ αντε να δουμε.:D:D:D

Φιλακια σε ολες!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Πολλά φιλάκια.

Αληθως Ανεστη Μπιμπιτσα μου καλα κανεις κανε τωρα βολτιτσες που μπορεις γιατι μετα θα τρεχεις!!!!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ρε συ καλά που μου το είπες, δεν το ήξερα και όντως χθεσ έφαγα σπανακόριζο και σήμερα η φουκαριάρα τα έχει δει όλα με την κοιλίτσα της

ρε το άμοιρο τί τράβηξε πάλι εξαιτίας μου

Χρόνια πολλά βριτσάκι! Την καλύτερη δουλειά κάνεις

σε σκεφτόμαστε κι εμείς

Κακουργα μαναααααααααααα θα το τρελλανεις το κοριτσακι σου!!!!!

να σου πω μηπως να ετρωγες και σκορδαλια?????:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω τουλαχιστον να εκανε πολλα πριτσι και να ηρεμουσε η κακομοιρα:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσακια που γυρνατε....καιρο εχουμε να τα πουμε....εχετε χαθει ολες ,ειστε ασχολημενες οι περισσοτερες με τα νινακια σας και δεν μπαινετε να πιουμε κανενα καφεδακι.....

76IGp3.png

Καλημερα ομορφες τι κανετε???

εμεις τρεχουμεεεεεεεεεε!!!!ειδικα εχθες μας πηγε.......καλυτερα να μην το πω!!!κοιμηθηκε 01:30 το βραδυ δεν ειχε καθολου ηρεμια το πουλακι μου.

Ρε κοριτσια δεν ξερω τι πρεπει να κανουμε τελικα με τη διατροφη μας εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να τρωω τα παντα αλλα με μετρο εκτος βεβαια απο μπαχαρικα πικαντικα αλκοολ και καφεδες αλλιως για να μην εχουνε πονακια απο τις τροφες μας θα επρεπε να μας εχουν με ορο!!δεν ξερω τι να πω εγω παλι εχθες εφαγα κοκκινιστο με ρυζι λετε να τον πειραξε η κοκκινη σαλτσα???

Και ρωταω και το αλλο αφου θηλαζω πως θα εχω γαλατακι εαν δεν τρωω λαχανικα φρουτα κλπ κλπ?????

ουφφφφφφφφφφφ αντε να δουμε.:D:D:D

Φιλακια σε ολες!

Αθηνουλα οντως ο καθενας λεει τα δικα του..!

ομως παρατηρησα οτι η πρωτη παιδιατρος που ειχα κ την εστειλα..μου ειχε πει αυτο ακριβως να τρωω τα παντα...ειδα ομωε οτι το μωρακι ειχ ε γκρινιτσα...η δευτερη παιδιατρος που κ αυτη κρατησα..μου ειπε οχι...οπωε πχ αυτα που ειπα στη Ελπιδα..κ ειμαστε πολυ καλυτερα..

Υπαρχουν κ αλλες τροφες κ βιταμινες...ντοματες κολοκυθια πιπεριτσες.φρουτα να σου πω την αληθεια τρωω τα παντα κ προβλημα δεν εχουμε...

οτι φερνει αερια σε εμας κ κακια διαθεση στην κοιλια κ στο στομαχι ..απο τον θηλασμο περνανε κ στα μωρα...

Κακουργα μαναααααααααααα θα το τρελλανεις το κοριτσακι σου!!!!!

να σου πω μηπως να ετρωγες και σκορδαλια?????:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω τουλ.αχιστον να εκανε πολλα πριτσι και να ηρεμουσε η κακομοιρα:D:D

έφαγα τζατζίκι το πάσχα :oops: :oops: :oops: αλλά δεν την πείραξε :rolleyes:

καλά από πρίτσι τίποτα άλλο και μπόχα έτσι όχι αστεία

μου λέτε πώς γίνεται ένα τόσο δα πλασματάκι να βγάζει τέτοια μπόχα:confused:

Λουλουδίτσες μου, πού είστε; Πάλι έξω βολτάρετε; Αχ χαρά σας!

Σας φιλώ! :D

:D :D :D

κοριτσακια που γυρνατε....καιρο εχουμε να τα πουμε....εχετε χαθει ολες ,ειστε ασχολημενες οι περισσοτερες με τα νινακια σας και δεν μπαινετε να πιουμε κανενα καφεδακι.....

καλά περίμενε - έρχονται και τα δικά σου :tongue: :tongue:

Αθηνουλα οντως ο καθενας λεει τα δικα του..!

ομως παρατηρησα οτι η πρωτη παιδιατρος που ειχα κ την εστειλα..μου ειχε πει αυτο ακριβως να τρωω τα παντα...ειδα ομωε οτι το μωρακι ειχ ε γκρινιτσα...η δευτερη παιδιατρος που κ αυτη κρατησα..μου ειπε οχι...οπωε πχ αυτα που ειπα στη Ελπιδα..κ ειμαστε πολυ καλυτερα..

Υπαρχουν κ αλλες τροφες κ βιταμινες...ντοματες κολοκυθια πιπεριτσες.φρουτα να σου πω την αληθεια τρωω τα παντα κ προβλημα δεν εχουμε...

οτι φερνει αερια σε εμας κ κακια διαθεση στην κοιλια κ στο στομαχι ..απο τον θηλασμο περνανε κ στα μωρα...

να ρωτήξω κάτιτις????????

αφού περνάνε όλα αυτούσια στο παιδάκι μας, δηλαδή όταν τρώω σοκολάτα το γάλα που πίνει είναι σοκολατούχο??????? :shock: :shock: :shock::oops: :oops: :oops:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

έφαγα τζατζίκι το πάσχα :oops: :oops: :oops: αλλά δεν την πείραξε :rolleyes:

καλά από πρίτσι τίποτα άλλο και μπόχα έτσι όχι αστεία

μου λέτε πώς γίνεται ένα τόσο δα πλασματάκι να βγάζει τέτοια μπόχα:confused:

:D :D :D

καλά περίμενε - έρχονται και τα δικά σου :tongue: :tongue:

να ρωτήξω κάτιτις????????

αφού περνάνε όλα αυτούσια στο παιδάκι μας, δηλαδή όταν τρώω σοκολάτα το γάλα που πίνει είναι σοκολατούχο??????? :shock: :shock: :shock::oops: :oops: :oops:

Αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαναι σοκολατουχο..χαχαχαχα

κ για να σοβαρευτουμε..αααααχαχαχαχχα

οχι καλε....απλά ειναι πιο γλυκο λενε....κ προσεχε με τις σοκολατες γιατι προκαλουν αλλεργιες στα βρεφη καποιες φορες....μην τρως πολλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!:P:tongue:

Τι κανετε τσουπριτσες μου???αντε ελατε να πιουμε καφεδακι και οσες δεν μπορουν καφε το καταστημα προσφερει και σοκολατουχο γαλα ε Γλωσσου??:mrgreen:τρελαρα!!!!

Χαπακι μου να μην ανησυχεις καθολου εσυ θα κανεις οτι λεει ο γιατρουλης σου και ολα θα πανε καλα!!!!!οτι λεει ομως μην ξεχνιεσαι και χαλαρωνεις...γιατι θα φας ξυλο!!!:mad:

Βπακι μου γλυκο την καλυτερη δουλεια κανεις και βολταρεις συνεχως!!!!!!!!ας εισαι εσυ καλα και μπαινε οποτε θελεις αλλωστε εμεις δεν σε ξεχναμεν με τιποτις!!!!:tongue:

Λιακο μουουουουουου που εισαι μαρηηηηηηηηηη???:confused::confused::confused:τσακισου να μας πεις πως περασες!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!:P:tongue:

Τι κανετε τσουπριτσες μου???αντε ελατε να πιουμε καφεδακι και οσες δεν μπορουν καφε το καταστημα προσφερει και σοκολατουχο γαλα ε Γλωσσου??:mrgreen:τρελαρα!!!!

Χαπακι μου να μην ανησυχεις καθολου εσυ θα κανεις οτι λεει ο γιατρουλης σου και ολα θα πανε καλα!!!!!οτι λεει ομως μην ξεχνιεσαι και χαλαρωνεις...γιατι θα φας ξυλο!!!:mad:

Βπακι μου γλυκο την καλυτερη δουλεια κανεις και βολταρεις συνεχως!!!!!!!!ας εισαι εσυ καλα και μπαινε οποτε θελεις αλλωστε εμεις δεν σε ξεχναμεν με τιποτις!!!!:tongue:

Λιακο μουουουουουου που εισαι μαρηηηηηηηηηη???:confused::confused::confused:τσακισου να μας πεις πως περασες!!!!

Παρουσα!!!!:D:D:D:D:D

Καλημέρα γλυκό μου μωράκι ..τι κανεις καρδούλα μου...πως ειναι το μπεμπε......

Ειχα πολλες δουλιτσες τελευταία..ελειπα κιολας στα Γιαννενα καμια βδομαδα...ειπα να κανω και λιγο αποχη απο το διαβασμα για να παρω τα πανω μου και τωρα που με φωναξες είπα να επανέλθω....χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...