Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

1911234w7hqie3wgl.gif

Αγαπουλάκια μου καλημέρα....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Τι κάνετε εγκυούλια μου και μελλοντικα εγκυούλια μου?

Ελπίζω να περάσατε όμορφα....

εγω γύρισα σήμερα :-( αλλα ευτυχως ερχεται Σκ..:D:D:D

Μου λέιψατε έχω μέρες να τα πουμε πολλα φιλάκια γλυκουλινια μου.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Happy μου. Τι κάνεις? Τι κάνει το μπεμπέ σου?

ελπιζω οτι ειμαστε καλα....καναμε αμνιο και ειμαι ξαπλα στο κρεββατι...

εχω ολιγαμνιο και ο μπεμπουλης δεν εχει πολυ χωρο και εκτος απο αυτο του βρηκαν στο εντερακι του λιγο αιματακι...ελπιζω να πανε ολα καλα....

εσυ τι κανεις???τι κανει το ζουζουνι σου???

76IGp3.png

ελπιζω οτι ειμαστε καλα....καναμε αμνιο και ειμαι ξαπλα στο κρεββατι...

εχω ολιγαμνιο και ο μπεμπουλης δεν εχει πολυ χωρο και εκτος απο αυτο του βρηκαν στο εντερακι του λιγο αιματακι...ελπιζω να πανε ολα καλα....

εσυ τι κανεις???τι κανει το ζουζουνι σου???

Ωχ λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου! Ο γιατρός σου τι λέει?Ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό!...Και πρέπει να είσαι συνέχεια ξάπλα?Αυτό είναι δύσκολο!Υπομονή ζουζούνα μου!...

6b98f09093.png

Ωχ λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου! Ο γιατρός σου τι λέει?Ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό!...Και πρέπει να είσαι συνέχεια ξάπλα?Αυτό είναι δύσκολο!Υπομονή ζουζούνα μου!...

ο γιατρος ηθελε να δει οτι ολα ειναι καλα με το μπεμπουλη μου και γι'αυτο μου ειπε να κανω την αμνιο..εαν ειναι ολα καλα με το μωρο εκεινος ξερει μετα τι διαδικασια θα εχουμε για να πανε ολα καλα....

δεν με νοιαζει για την ξαπλα,αρκει να ειναι καλα το ζουζουνι μου

76IGp3.png

ο γιατρος ηθελε να δει οτι ολα ειναι καλα με το μπεμπουλη μου και γι'αυτο μου ειπε να κανω την αμνιο..εαν ειναι ολα καλα με το μωρο εκεινος ξερει μετα τι διαδικασια θα εχουμε για να πανε ολα καλα....

δεν με νοιαζει για την ξαπλα,αρκει να ειναι καλα το ζουζουνι μου

Κατάλαβα κοριτσάκι μου! Υπομονή και όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη!..Φαντάζομαι ότι δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που της συμβαίνει αυτό!

6b98f09093.png

Κατάλαβα κοριτσάκι μου! Υπομονή και όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη!..Φαντάζομαι ότι δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που της συμβαίνει αυτό!

ευχαριστω κοριτσακι μου...πιστευω παντως πως ολα θα πανε καλα στο αντρακι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακι μου...πιστευω παντως πως ολα θα πανε καλα στο αντρακι μου

Ρε συ Ευτύχω? τί διαβάζω? Κατ' αρχήν είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά - οι γιατροί δεν συνηθίζουν να λένε μεγάλα λόγια

κατά δεύτερον μαρή? κι εσύ αγόρι έχεις? θα τον βγάλεις τον Κρητήκαρο? μωρε παιδιά κάτι γλέντια που θα γίνουν :D :D

Πού είστε λουλουδίτσες μου; Τώρα που άρχισα να μπαίνω εγώ, δεν μπαίνετε εσείς... Τι κρίμα... Μου λείπετε... :-(:sad::-(

Κι εμάς μας λείπεις

αλλά κάτσε, περίμενε λίγο ακόμα, σε λίγο ούτε εσύ θα προλαβαίνεις να μπεις - πόσο σου έμεινε? η ουρά έμεινε μόνο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση ;)

U6Vip2.png

Ρε σεισ κορίτσια άσχετο αλλά έχω μια απορία : η μυρωδιά στα κακά του μωρού εξαρτάται από το τί έχουμε φάει εμείς πριν θηλάσουμε? Γιατί χθες έφαγα κρεμμύδι στην σαλάτα κι έχω την αίσθηση οτι τα κακά της μύριζαν στιφάδο ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΥΦ ΔΗΛΑΔΗ χαχαχα - πωωω κι άντε να βάλεις το χέρι να πλύνεις τον πισινό - ποιός θα μου το λεγε ποιός θα μου το λέγε,,,,,,,,

U6Vip2.png

Ante kale τι συχενεσαι;;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχα

εγω παλι τρελλαινομαι σου λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..

Μονο την μυρωδια δεν μπορω....εγω πλεον του δινω κ ξενο τα βραδυα...εκει να δεις μποχαααααααα...

το μητρικο το γαλα..στα κακακια τους δεν μυριζει καθολου..με το κρεμμυδι ομως ..ναι ισως εχει επηρεαστει..γιατι οι τροφες περνανε αυτουσιες στο γαλα κ στο παιδι...

Ελπιδακι καλο θα ειναι αν αποφυγεια καποιες τροφες γιατι μπορει να φερει πονακια στο μωρακι..πχ..κρεμυδια σκορδα ..μαρουλια ..λαχανα..οσπρια.κουνουπδι ..μπροκολο..φυτικες ινες...εγω δεν τωω τιποτα απο ολα αυτα....

μια μερα εκανα το λαθος να φαω σπανακορυζο κ σπανακποιτα κ τρελλαθηκε στην γκρινια το μωρακι μου..κ στην κοιλιτσα του...

προσεχε τις τροφες σου..

Κατα τα αλλα πως ειναι με το μωρακι στο σπιτι;:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...