Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:P:p:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Που ειστε τσουπριτσες μου???ζεν ζουλευετε???:roll::roll::roll:

μαλλον δεν μπορειτε να ξυπνησετε ε???αντε ελατε να μας πειτε τα νεα σας:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα!!!πως περασαμε??ε??

γεια σου γεια σου:-P:razz::-P που εισαι εσυ φατσαουλα??πηγες πουσενα???αναφερσου!!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα! χρονια πολλά αγαπες μου! γεματα ζωηρά χοντρουλικα μωράκια! περασαμε καλααααααααα ανρι δεν εφαγα γιατι το απεχθανομαι εσκισα κατι πατατοσαλατες όμως μουρλια.. και φυσικά.. ΣΑΠΙΣΑ! χοοχοχοχοχοχοχοχοχ

dZJip3.png

χριστως ανεστη φιλεναδιτσες μου!!!

πως τα περασετε;;;εμεις με τις οικογενεις, με παππουδες γιαγιαδες θειους θειες ξαδελφια και λιγους αλλα καλους φιλους!

ευτυχως ο μικρος μου αρχισε να ηρεμει σιγα σιγα και ξεκουραζομαι και εγω η δολια διτεκνη μανα λιγο.

παρολο το κεφι των ημερων μολις μπηκα επεσα πανω στα νεα του Παναγιωτακι μας και . . .

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Πουλάκια μου μαζεύεστε σιγά σιγά ε? :D :D άντε γιατί μέσα σε 4 τοίχουσ με τέτοιο καιρό μου την έδωσε για τα καλά :tongue: :tongue:

Ελπιδάκι να σου ζήσει η τσούπρα!...

ευχαριστώ ζουζούνα :D με το καλό να γεννήσεισ κι εσύ μ' ένα πόνο που λένε

καλημερααααααααααααααααα! χρονια πολλά αγαπες μου! γεματα ζωηρά χοντρουλικα μωράκια! περασαμε καλααααααααα ανρι δεν εφαγα γιατι το απεχθανομαι εσκισα κατι πατατοσαλατες όμως μουρλια.. και φυσικά.. ΣΑΠΙΣΑ! χοοχοχοχοχοχοχοχοχ

μαρή???? ολόκληρο κατεβατό έκατσα και έγραψα για πάρτι σου το διάβασεσ ή θα αρχίσω να τσιρίζω??? :rolleyes:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

χριστως ανεστη φιλεναδιτσες μου!!!

πως τα περασετε;;;εμεις με τις οικογενεις, με παππουδες γιαγιαδες θειους θειες ξαδελφια και λιγους αλλα καλους φιλους!

ευτυχως ο μικρος μου αρ..χισε να ηρεμει σιγα σιγα και ξεκουραζομαι και εγω η δολια διτεκνη μανα λιγο.

παρολο το κεφι των ημερων μολις μπηκα επεσα πανω στα νεα του Παναγιωτακι μας και . . .

πω πω δεν το είχα δει πολύ στενοχωρήθηκα πολύ

U6Vip2.png

Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά και καλά....!!!

Σας αγαπώ πολύ και σας σκέφτομαι, μην κοιτάτε που δε μπαίνω συχνά...!!

Φιλιά πολλάαααα...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κοριτσακια μου..Χρονια Πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπιζω να περασατε ολες σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!! κ να φαγατε τον αμπακο....χαχα

εμεις εδω ..δεν καναμε τιποτα ..στο σπιτι ημουνα με τον μπεμπη μου ..κ να σας πω ηταν πολυ πιο ωραια τα δυο μας..χαχα!

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπινσααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; τι κανει ο αντρακλας καλεεεεεεεεε;;;;;;;;

Αχ θα σε παρω τηλ...τρεχω μωρε η μανα τρεχωωωωωωωωωωωωωωωωω...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...