Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυσσάξατε σήμερα κ@ριες

κοίτα πανηγύρι που έχασα :))))))))))))))))

Για να μην σχολιάσω τα ασχολιαστα σας lol lol lol lol ας πώ μόνο στην Μάρα για το ΙΑΣΩ και την καισαρική

Μάρα κι εγώ πολύ ευχαριστημένη με το ΙΑΣΩ - άψογη εξυπηρέτηση από την καθαρίστρια μέχρι την προϊσταμένη - πώς λέμε πατάς ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή ένα πράγμα? έτσι ακριβώς ήταν πάταγες το κουμπάκι και τσακίζονταν

ευγένια και περιποίηση φουλ

εγώ την θήλασα από την πρώτη στιγμή δεν χρειάστηκε να τσακωθώ και όταν ήθελα να μουν την αφήσουν λίγο παραπάνω την άφηναν μάζευαν τα υπόλοιπαν και ξαναέρχονταν στο τέλος

ήμουν στον τέταρτο σε εξάκληνο - μπόλικη παρέα πονούσαμε όλες μαζί την πρώτη μέρα και μετά που συνήρθαμε έπεφτε το κουτσομπολιό της αρκούδας

και το φαγητό σούπερ αυτά για το ΙΑΣΩ

Καισαρική : άκου να σου πώ την διαδικασία - πηγαίνεις το πρωί πουρνό πουρνό, σε πέρνουν αμέσως μέσα και σε βάζουν σε ένα δωματιάκι για προετοιμασία

γδύνεσαι και βάζεις ρομπάκι

σου παίρνουν πίεση, σου κάνουν καρδιογράφημα, ακούνε το μωρό

συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο με ένα σωρό ερωτήσεις

σου βάζουν πεταλούδα στο χέρι για τους ορούς (δεν καταλαβαίνεις τίποτα, εγώ δεν έχω φλέβες και σκάβανε, δεν κατάλαβα τίποτα σου λέω επαγγελματίες)

σου κάνουν κλίσμα και σε αφήνουν με το πάσο σου να ηρεμήσεις

ααα σου ρίχνουν και ένα ελαφρύ ξύρισμα στο You know where αλλά όχι όλο ίσα ίσα να μην ενοχλούν την τομή

αφού ενεργήσει το κλίσμα χιχιχιχι κάνεις το μπανάκι σου με το πάσο σου και σε μεταφέρουν σε άλλο δωμάτιο όπου σου περνάνε ορό και ένα ταμ τουμ μηχάνημα να ακούς τους χτύπους της καρδιάς του μωρού σου και φωνάζουν μέσα και τον άντρα σου να σου κάνει συντροφιά - αν θελήσεις να ξαναπάς wc πατάς κουμπάκι εμφανίζεται νοσοκομάκι και σε βοηθάει να πας μέχι την wc με τον ορό

ο άντρας σου σε αφήνει στην πόρτα του χειρουργίου

μπαίνεις χειρουργίο - σου περνάνε αντιβιωτικά σουπα μουπες στην πεταλούδα (δεν πονάει τίποτα απ' όλα αυτά) σου περνάνε πιεσόμετρο να σου παίρνει συνέχεια πίεση και έρχεται ο αναισθησιολόγος για την επισκληρίδιο

U6Vip2.png

η οποία δεν πονάει (τουλάχιστον εμένα δεν με πόνεσε) προσωπικά απλώς αιστάνθηκα περίεργα με το μούδιασμα (μου φάνηκε ανατριχιαστικό) αλλά οκ this is me δεν σημαίνει ότι όλες έτσι αισθάνονται από κει κι έπειτα δεν ξέρεις τίποτα από πόνο

σου βάζουν παραβάν και το μόνο που αισθάνεσαι για κανα 5λεπτο είναι ένα τράβηγμα να το πω? σπρώξιμο να το πώ? πώς πας στον οδοντίατρο και σου κάνει εξαγωγή με νάρκωση ένα πράγμα? νιώθεις το τράβηγμα αλλά όχι πόνο? αυτό! και στο τέλος του 5λεπτου ακούς το ουάάάάάάά ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Όσο για το μετά οκ πονάει λίγο η ρημάδα η καισαρική αλλά θα πρέπει να σε παρηγορεί οτι την ίδια μέρα σε έχουν σηκώσει, ο πόνος αντέχεται, όταν σου φέρνουν την μικρή τα ξεχνάς όλα και το φαγητό είναι 1ης κατηγορίας (πχ μεσημεριανό : μπριζόλα με σως μανιτάρια και μπέικον με ρύζι, φασολάκια φρέσκα, τυρί κίτρινο, σαλάτα λάχανο καρόττο και για επιδόρπιο γαλακτομπούρεκο

αυτά!

U6Vip2.png

Γεια σου ρε Ελπιδακι με τις περιγραφες σου..χαχαχα

να σου ζησει η μπουμπουκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παντα ευτυχισμενη να ειναι καλοτυχη κ γερή!:-D

Μαρα μου ετσι ειναι...αν κ εγω εκανα φυσιολογικο τοκετο....καποια ειναι πανω κατω τα ιδια..οσο για το σερβις του ιασω....δεν ειναι κ το τελειο για τα λεφτα που πληρωνεις ουτε κ τα δωματια βεβαια...αλλα οκ δεν ειναι κ χαλια..για να λεμε κ το σωστο....Οι περισσοτερες απο εκει ειναι εξυπηρετικες κ ερχονται αμεσως ...οτι τους ζητησεις το κανουν..βεβαια υπαρχουν κ κοπελες που δεν εχουν κ την καλυτερη εμπειρεια απο εκει..κ αλλες που ειναι πολυ ευχαριστημενες....ειανι αναλογως πως θα το δεις το ολο θεμα...

Εμενα ηταν εξυπηρετικες...το παιδι το θηλαζα αποκλειστικα...δεν μου καναν μπινια με το ξενο.-.κ αν κ μονο δεν χορταινα τοτε ζηταγα ξενο εγω κ το ταιζα μονο εγω...το ειχα ζητησει..οταν πειναγε ή εκλεγε για τον οπιοδηποτε λογο μου το φερνανε κ το κραταγα οση ωρα ηθελα.....οταν αυτο λερωνοτανε ή εκανε κακα..μου τον περνανε τον αλλαζαν κ μου τον φερνανε κ μπανιαρισμενο παρακλαω..χαχα..σε οτι εχει να κανει με το παιδι δεν εχω παραπονο....

το φαγητο οντως ηταν καλο...κ το γλυκακι Ελπιδακι κ οι κρεμουλες κ τα ρυζογαλακια ε; σουπερ ηταν...

αυτο που εμενα με χααλγε πααααααααααααααρα πολυ..κ Μαρα προσεξετο..παρε πολλες πυτζαμες....ηταν η αφορητη ζεστη...εγω τουλαχιστον τρελλαινομουν στον ιδρωτα..ολο ντουζ εκανα...αφορητη ζεστη ειχε...κ το αλλο που με χαλασε ηταν το στρωμα...

ηταν ενα αθλιο....κ με πονεσε φρικτα η πλατη μου κ η μεση μου το πρωτο βραδυ...κ ζητησα να μου το αλλαξουν....ευτυχως το ιδιο βραδυ κιολας μου φερανε αλλο....οχι κατι ιδιαιτερο ξαναλεω για τα λεφτα που πληρωνεις..αλλα κοιμηθηκα πιο ανθρωπινα...

Εγω ημουν σε δικλινο....ηταν μικρουλη ..για μονοκλινο επρεπε να ηταν..αλλα τεσπα...

Κατα τα αλλα καλα....αυτο που εχει σημασια ειναι να εισαι ευχαριστημενη με οτι εχει να κανει το παιδι..

Ααααααααααα κ Μαρα;

οταν θα μπορεσεις να πας κατω στο καφε...παρε να φας κλαμπ σαντουιτς..ειναι σουπερ!:-D:-D

Επεξεργάστηκαν by ramonitsa

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ!!!!

Σημερα εκανα και την τελευταια μου εξεταση....ελευθερωθηκα σας λεω!!!!ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :tongue:

Φιλια στις μανουλες και στα παιδακια τους, φιλια στις εγκυουλες και πολλα φιλακια σε ολες τις ξεγκαστρωτες και μια ευχη : ολες ΤΙς ξεγκαστρωτες να τις βρει το καλοκαιρακι με τις κοιλιες τουρλα και για τα γκαστρωμενακια μας καλη λευτερια όσο για τις μανουλες καλο κουραγιο και ολα βολικα να ερχονται για αυτες και τα παιδακια τους.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!:P

Ελπιζω οι περισσοτερες να μου ειστε φευγατες , να βολταρετε και να περασετε υπεροχαααα!!!!!

Ευχομαι αυτες οι Αγιες μερες να βοηθησουν τις φιλεναδιτσες μας και να εχουμε πολλα πολλα νινακια!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλια πολλα πολλα!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

1051170ystgmgpf0d.gif

Φιλεναδιτσες μου Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση να εχουμε ολες μας!!

Ευχομαι στις μανουλες να χαιρομαστε τα καμαρια μας!!

Στις εγκυουλες μας με το καλο να ερθουν τα νινακια τους και στις μελλουσες εγκυουλες συντομα οι κοιλιτσες τους να φουσκωσουν!!!!

Καλα να περασουμε ολες μας!!!

Φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΚΟΡΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!:P

Ελπιζω οι περισσοτερες να μου ειστε φευγατες , να βολταρετε και να περασετε υπεροχαααα!!!!!

Ευχομαι αυτες οι Αγιες μερες να βοηθησουν τις φιλεναδιτσες μας και να εχουμε πολλα πολλα νινακια!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φιλια πολλα πολλα!!!!

Εγω συμπεθερα μου ειμαι πολυ φευγατη!!!!

απο το σαλονι στο δωματιο με τρεχει πολυ ο γαμπρος σου!!!!!:-P:razz::-P

Να εχουμε πολλα πολλα νινακια να αυξηθει η παρεα μας!!!!!;):P

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

1008309um52of8bs4.gif

Κοριτσάκια μου Χρόνια Πολλα!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πασχα σας εύχομαιιιιιιιιιι

Να περάσετε τέλεια και να φάτε πάρααααααααααααα πολύ αρνάκι,

ουουουουουουουουουουου χιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χααααααααααααααααααααααααααα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα φιλεναδες μου!!!!!!!!

Να ειστε ολες καλα ,να περασετε υπεροχα και αυτες οι Αγιες μερες ας φερουν στην καθεμια σας αυτο που επιθυμει!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα κοριτσακια μου!!!

Ελπιζω σημερα να περασετε τελεια οπου και να πατε να φατε πολυ αρνακι και να χορεψετε πολυ πολυ!!!!!!:D:D:D

Φιλακια πολλα!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χρονια πολλα με υγεια γκαστριες πολλες και γερα μωρα απο κουνια!!!!!!!!!!!ελπιζω να περασατε καλα.εγω μια χαρα.αυριο εχω γιατρο να δω την κορη μου στον υπερηχο.παλι θα λιωσω!!!!!εχω γεμισει το σπιτι με φορμακια πιπιλες και σεντονακια τα οποια εχω πεταμενα απο δω κι απο κει στο σαλονι να τα βλεπω να φτιαχνομαι!!!!!οταν περιμενω κοσμο και πρεπει να τα μαζεψω χαλιεμαι!!!!!!κατα τα αλλα με το αρνι δεν τα πηγα καλα φετος ουτε βεβαια με τη μαγειριτσα.παλι στη βοσκη το ριξα!!!!τετοια υγειινη διατροφη ποιος θα μου το ελεγε.οτι θα απαρνιομουν τα κοψιδια ουτε στα ονειρα μου!!!!φιλιααααααα.

Χριστός ανέστη!

Χρόνια πολλά!

Εύχομαι σε όλες να είστε καλά, να περνάτε καλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα! :D

2092568f92sfuixjx.gif

Επεξεργάστηκαν by Mary Poppins

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...