Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι την κανουν σε δοσεις.της αδελφης μου την εκαναν σε τρεις.αααα μη μου βαζεις ιδεες τωρα.κανει να εχω κι εγω μια στην τσεπη μου:confused:ετσι για περιπτωση ανα γκης!!!!!που πουλανε επισκληριδιο?

οχι δε μου εκαναν εμενα σε δοσεις,

μια φορα και κρατησε για 1 ωρα ακριβως ομως ε!

αλλα το ηξερα ετσι απλα δε περιμεναμε να κρατησουν τοσο πολυ οι ωδινες γιατι ειχα ηδη διαστολη μεγαλη οταν μου την εκαναν!

μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα, εσυ να ζητησεις μεγαλυτερη δοση αμα θες εγω

Εμενα ο γιατρος ηθελε να καταλαβαινω κιολας πονους για να μπορω να σπρωξω εεει οππππππππππππππ

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ραμονιτσα δεν βλεπω την ωρα να γεννησω.εχω βαρεθει να καθομαι!!!!!ασε που ολο πτωμα ειμαι!!!!

Αααααααααααααααααχ εμενα μου θυμιζεις κ αλλες 1000..χαχαχα

απολαυεσετο τωρα γιατι μετα εχεις να τρεξεις..οσο δεν εχεις τρεξει ποτε στην ζωη σου..χαχαχα

Ποσα κιλακια εχεις παρει Ελινακι;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

οχι δε μου εκαναν εμενα σε δοσεις,

μια φορα και κρατησε για 1 ωρα ακριβως ομως ε!

αλλα το ηξερα ετσι απλα δε περιμεναμε να κρατησουν τοσο πολυ οι ωδινες γιατι ειχα ηδη διαστολη μεγαλη οταν μου την εκαναν!

μην φοβασαι δεν ειναι τιποτα, εσυ να ζητησεις μεγαλυτερη δοση αμα θες εγω

Εμενα ο γιατρος ηθελε να καταλαβαινω κιολας πονους για να μπορω να σπρωξω εεει οππππππππππππππ

η γιατρος μου μου ειπε οτι κανει επισκληριδιο παντα και ειναι απολυτη με αυτο γιατι εχει γεννησει και η ιδια και το θεωρει απανθρωπο να ποναει η γυναικα και να υποφερει.αχχχ! μακαρι να το εννοει!!!!!!!!

Ωχ ξυπνησαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωρα μασας......

Αγγελαααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ καλα ειναι το αγορι μου με εχει φαει..κ τωρα αυτο παμε να κανουμε!!!!!

Φιλιαααααααααααααα

θα θαναρθω οταν τελειωσει

Ξεκίνησα δουλειά και έχω νετ με υψηλές ταχύτητες και χρόνο να τα λέμε.

Άρα θα μπορούμε να πίνουμε καφεδάκι παρεούλα

φιλεναδα ενα πραγμα θα σου πω

ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!

με ενα μωρο και δε προλαβαινω!

ερχομαι βρε μη κλαις...........................

ωρα για μαμ

φιλακια

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ελινα φυσιλογικα θα πας εσυ με το καλο;;

καλε ο ζουλης τσιναει στον υπνο του κ κανει με την πιπιλα οϊ οϊ οϊ..κ τρελλαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..χαχαχχα

ακομα κοιμαται τελικα...αλλα ειναι να ξυπνησει οπου να ναι...

Κοριτσάκια μου εγώ όταν ακούω να ταίσετε το μωράκι σας νομίζω πάτε περίπατο.

Εγώ όταν φτάνει η ώρα για φαγητό τα έχω εις διπλούν.

Να αλλάξω δύο, να φτιάξω δύο γάλατα, να πλύνω δύο.... Αλλά τελικά όλα χρειάζονται σειρά και πρόγραμμα και γίνονται.

Εμείς Δόξα το Θεό αυτή τη στιγμή πάμε καλά από πρόγραμμα και ύπνου και φαγητού και μπορώ και εγώ να πω ότι είμαι ήρεμη.

Ξεκίνησα δουλειά μόλις τέλειωσε η άδεια λοχείας. Θα δουλέψω 3 μήνες μέχρι τέλος Ιουνίου και μετά θα πάρω το 9μηνο ώστε να είμαι το χειμώνα εγώ με τα παιδιά. Τώρα είμαστε στο χωριό στη μαμά μου και τα προσέχει αυτή.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...