Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω της δικιας μου της λεω τοσες μαλα@@@@@ες που στο τελος να δεις θα μου ραψει και το στομα!!!!!

ελιωσα λεμεεεε :D:D:D...

πεστης να παρει το κρισακι μαζι της η οποια εχει ξεκινησει το πλεξιμο, για βοηθεια :tongue::tongue:

Λια εχεις δικιο..εμενα η μανα μου απο τον τοκετο τσιμπησε μια ωραιοτατη χαλαρωση απο κάτω και μια ελαφρια ακράτεια οταν βηχει δυνατα... ασε με..δεν ειμαι για τετοια.. να παω σε κανα ραντεζβουζ επαγγελματικο και να τρεχω με τα σερβιετακια τενα λαιτ
να βγει γερη κι ας βγει οπως να ναι.οσο για το μεγεθος παιδια η μαρα ξεχασε να σας πει οτι ειναι νταρντανογκομενα και πανηψηλη αρα απο που θα επερνε η κορη?εεε ρε να μην εχω γιο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μχοαυχυαχυοαυοχυοαυοχαουα ελινα! να σ πω ορε..σ ειπε η γιατροσ για μια ενεση στην 30η εβδομαδα για τα πνευμονια του μωρο στην περιπτωση που σκασει προωρα μυτη?
οχι δεν μου εχει πει τιποτα.αλλα το εχω ακουσει να γινετε οταν υπαρχει κινδυνος για προωρη γεννα.ειναι ενεση κορτιζονης για τα πνευμανια του μωρου.αλλα αυτο το κανουν μονο αν ειναι να βγει προωρο λιγο πριν γεννηθει.το ειχαν κανει στην κουμπαρα μου οταν της εσπασαν τα νερα την 33 εβδομαδα.

αααα γιατι το ειπε στην φυσαλιδουλα ενα κοριτσακι απο τις αγχωτικες του β τριμηνου ο δοχτορασ τησ και μου αγχωθηκε και της ειπα να τσακιστει να ξεαγχωθει μην την πλκαξωσω στις σφαλιαρεσ.... επισης ειμαι ετοιμη να πλακωσω και τη νεφελη και την ψάχνωωωωωωω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Λια εχεις δικιο..εμενα η μανα μου απο τον τοκετο τσιμπησε μια ωραιοτατη χαλαρωση απο κάτω και μια ελαφρια ακράτεια οταν βηχει δυνατα... ασε με..δεν ειμαι για τετοια.. να παω σε κανα ραντεζβουζ επαγγελματικο και να τρεχω με τα σερβιετακια τενα λαιτ

Εγω παντως καταλαβα τα παντα και τα ραμματα,

γιατι η επισκληριδιος που μου εκαναν ηταν η πιο μικρη δοση και κρατησε μονο για μια ωρα και οταν περασε ημουν ηδη στην αιθουσα ωδινων,

δεν ειχα γεννησει ακομη, μεεεετα απο 1,30 ωρα που περασε η επισκληριδιος γεννησα

απλα με βοηθησε στο να ειναι λιγο πιο ηπιες οι διαστολες τις οποιες και παλι καταλαβαινα γιατι βεβαια πονουσα

Ασε που αργησαν να μου την κανουν, μετα απο 2 ωρες ωδινων,

ΑΠΟΡΩ γιατι την εκανα, για μια ωρα μονο?

250 ευρω που στοιχισε θα κρατιομουν αν το ξερα οτι θα κρατουσε μια ωρα,

ασε ! να χω να λεω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

αααα γιατι το ειπε στην φυσαλιδουλα ενα κοριτσακι απο τις αγχωτικες του β τριμηνου ο δοχτορασ τησ και μου αγχωθηκε και της ειπα να τσακιστει να ξεαγχωθει μην την πλκαξωσω στις σφαλιαρεσ.... επισης ειμαι ετοιμη να πλακωσω και τη νεφελη και την ψάχνωωωωωωω
καλα εχω διαβασει τοοοοσες μαλα@@@@ες που πλεον δεν διαβαζω.αλλα εσυ ριξε να ξεσπασεις!!!!

Εγω παντως καταλαβα τα παντα και τα ραμματα,

γιατι η επισκληριδιος που μου εκαναν ηταν η πιο μικρη δοση και κρατησε μονο για μια ωρα και οταν περασε ημουν ηδη στην αιθουσα ωδινων,

δεν ειχα γεννησει ακομη, μεεεετα απο 1,30 ωρα που περασε η επισκληριδιος γεννησα

απλα με βοηθησε στο να ειναι λιγο πιο ηπιες οι διαστολες τις οποιες και παλι καταλαβαινα γιατι βεβαια πονουσα

Ασε που αργησαν να μου την κανουν, μετα απο 2 ωρες ωδινων,

ΑΠΟΡΩ γιατι την εκανα, για μια ωρα μονο?

250 ευρω που στοιχισε θα κρατιομουν αν το ξερα οτι θα κρατουσε μια ωρα,

ασε ! να χω να λεω

εγω μεχρι τωρα ηξερα οτι την κανουν σε δοσεις.της αδελφης μου την εκαναν σε τρεις.αααα μη μου βαζεις ιδεες τωρα.κανει να εχω κι εγω μια στην τσεπη μου:confused:ετσι για περιπτωση ανα γκης!!!!!που πουλανε επισκληριδιο?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...