Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γεια σου Λιακι μου με το ωραιο κουνελακι σου!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλε με τετοιον παιδαρο στο σπιτι που να τον καταλαβεις τον καιρο που περναει???σε αφηνει να το καταλαβεις???πως ειναι ο μικρουλης???:P

μια χαρα ειναι! τωρα κοιμαται! Ευτυχως!

Ολο πειναει! Τον θυλαζω μιση ωρα και παραπανω και οταν τον αλλαζω πανα μασαει παλι τα δαχτυλα του, ο παιδιατρος μου ειπε να του δωσω και ξενο εεεεεεεεεεε του δωσα και κοιμηθηκε σα πουλακι, χορτασε!

Ασε που με το μητρικο τα κανει επιτοπου ενω με το αλλο οχι

Τι να πω δε ξερω!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ο δικος μου δεν το συζηταει να μην ειναι μεσα.θελει πολυ.η γιατρος του ειπε οτι μπορει να μπει και στο χειρουργιο αλλα πισω μου.κατι θα ξερει!!!!!κατα τα αλλα τη μια φοβαμαι την αλλη λεω ολα καλα θα πανε.ΜΑΡΑΑΑΑΑ γιατι καισαρικη καλε.καλα μια που να γενναει στο ιασω και να γενναει κανονικα υπαρχει???

ααααα καταλαβααααααα μεχρι να το γεννησω δηλαδη ψυχιατρο θα χρειαζομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Καποιες ας κρατηθουν και ας μην σχολιασουν!!!:twisted:
αστα.κανω οτι μπορω να σκεφτομαι θετικα και να ειμαι αισιοδοξη.λεω εδω που εφτασα οτι και να γινει θα το γεννησω!!!!!!δεν μπορω να κανω αλλιως!!!!!

μια χαρα ειναι! τωρα κοιμαται! Ευτυχως!

Ολο πειναει! Τον θυλαζω μιση ωρα και παραπανω και οταν τον αλλαζω πανα μασαει παλι τα δαχτυλα του, ο παιδιατρος μου ειπε να του δωσω και ξενο εεεεεεεεεεε του δωσα και κοιμηθηκε σα πουλακι, χορτασε!

Ασε που με το μητρικο τα κανει επιτοπου ενω με το αλλο οχι

Τι να πω δε ξερω!

οσο μπορεις δως του δικο σου.κανει καλο και στο ιδιο και σε σενα.μην τον ταιζεις μονο μιση ωρα.αστον στο στηθος σου παρα πανω.

γιατι μαρη Μαρα τι συνεβ???:roll::roll::roll:

τπτ φοβερο... απλα η μπεμπα ειναι 38 cm... 1400 gr, Πάει ολοταχώς για 4500 κιλάκια και εχω και την μαλακομυωπια μου και τις αλοιωσεις στον αμφιτέτοιο μου.... απλα τη δευτερα που ειχα γιατρο αρχισαμε να το συζηταμε ως ενδεχόμενο που θα αντιμετωπίσουμε εκεινη τη στιγμή.. του ειπα να κανει ο,τι καταλαβαινει εκεινη την ώρα και οτι κοινως εχεσθην για το πως θα γενησω..λες και θα παρω κανα παρασημο αν κατσω 36 ωρεσ να κωλοχτυπιεμαι και να ποναω

dZJip3.png

Διαφημίσεις

oyyyyoyyyy!!!! αλο και μπονζουρ! και ναι ΛΙΑ πες τα ολαααααααα ααααααααα αααααα ααααααααααα

(παω ταμαμ για καισαρικη σας το ειπα?)

Καλημερα baby.

Γιατι κουκλ'μου κασσαρ?

Απο τη μια καλυτερα να εισαι και απειραχτη απο κατω, Ατοφια που λεμε!

Οταν με ραβε ο γιατρος του λεω ραψε λιγο περισσοτερο να ειναι ετσι πιο πιο....................... και γελαγε,

γιατι να μη το πω αφου κανει τον κοπο ας ειναι τουλαχιστον πιοοοοοοο απο τι πριν

εμενα ο δικος μου δεν το συζηταει να μην ειναι μεσα.θελει πολυ.η γιατρος του ειπε οτι μπορει να μπει και στο χειρουργιο αλλα πισω μου.κατι θα ξερει!!!!!κατα τα αλλα τη μια φοβαμαι την αλλη λεω ολα καλα θα πανε.ΜΑΡΑΑΑΑΑ γιατι καισαρικη καλε.καλα μια που να γενναει στο ιασω και να γενναει κανονικα υπαρχει???

εσυ μουρλάρα να μην φοβάσαι... δεν εχεις κανενα λογο να φοβηθεις με τοσο smooth εγκυμοσυνη... αει πια...τρελη! κακακακκακακακακ

dZJip3.png

τπτ φοβερο... απλα η μπεμπα ειναι 38 cm... 1400 gr, Πάει ολοταχώς για 4500 κιλάκια και εχω και την μαλακομυωπια μου και τις αλοιωσεις στον αμφιτέτοιο μου.... απλα τη δευτερα που ειχα γιατρο αρχισαμε να το συζηταμε ως ενδεχόμενο που θα αντιμετωπίσουμε εκεινη τη στιγμή.. του ειπα να κανει ο,τι καταλαβαινει εκεινη την ώρα και οτι κοινως εχεσθην για το πως θα γενησω..λες και θα παρω κανα παρασημο αν κατσω 36 ωρεσ να κωλοχτυπιεμαι και να ποναω
σωστηηηηηηηηη!!!!

Καλημερα baby.

Γιατι κουκλ'μου κασσαρ?

Οταν με ραβε ο γιατρος του λεω ραψε λιγο περισσοτερο να ειναι ετσι πιο πιο....................... και γελαγε,

γιατι να μη το πω αφου κανει τον κοπο ας ειναι τουλαχιστον πιοοοοοοο απο τι πριν

:D:D ..... :D:D

Καλημερα baby.

Γιατι κουκλ'μου κασσαρ?

εγω της δικιας μου της λεω τοσες μαλα@@@@@ες που στο τελος να δεις θα μου ραψει και το στομα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα πλακα κανεις?

ποπο μανα μου μπεμπαρα ειναι αυτη!

Καλε πως θα τη σηκωνεις μετα? χιχι

Ναι ρε συ εννοειται καισσαρικη δε το συζηταμε αμα ειναι ετσι

Λια εχεις δικιο..εμενα η μανα μου απο τον τοκετο τσιμπησε μια ωραιοτατη χαλαρωση απο κάτω και μια ελαφρια ακράτεια οταν βηχει δυνατα... ασε με..δεν ειμαι για τετοια.. να παω σε κανα ραντεζβουζ επαγγελματικο και να τρεχω με τα σερβιετακια τενα λαιτ

dZJip3.png

εσυ μουρλάρα να μην φοβάσαι... δεν εχεις κανενα λογο να φοβηθεις με τοσο smooth εγκυμοσυνη... αει πια...τρελη! κακακακκακακακακ
εχω το φοβο του φοβου μη γινει τιποτα και φοβηθω:shock::shock::shock:

μην χολοσκας για την καισαρικη...στο πα οτι εγω ειμαι υπερ της καισαρικης καθοτι ειμαι φυγοπονη? :tongue: (απλα δεν το χω πει στον γιατρο μου).

και αφου το μωρακι σου ειναι πιασαρικο (φτου φτου να μην το μασκανω ιντερνετικα), ειναι οτι καλυτερο για σενα η καισαρικη αλλα και για το μπεμπονι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...