Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

1057132pvvn7v3lfc.jpg

Καλημερουδια!

Ολααααααααααααα καλα?

Τι κανετε ρε κοριτσια? Πειτε μου τα νεα σας,

Εχω χασει τις μερες μεσα στο σπιτι,

Καλε εχουμε Πασχα σε 4 μερες!

Ποπο πως περναει ο καιρος!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα αμα εξαφανιστω αποτομα θα ειναι επειδη θα εχει καταυθασει η ανηψια μου απο την πλευρα τυ αντρα μου η οποια εχει λεει να μου πει και πολυ το φοβαμαι αυτο διοτι και 16.5 χρονων!!!:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ααααα αμα εξαφανιστω αποτομα θα ειναι επειδη θα εχει καταυθασει η ανηψια μου απο την πλευρα τυ αντρα μου η οποια εχει λεει να μου πει και πολυ το φοβαμαι αυτο διοτι και 16.5 χρονων!!!:roll::roll::roll:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δε καταλαβα τιποτα

1057132pvvn7v3lfc.jpg

Καλημερουδια!

Ολααααααααααααα καλα?

Τι κανετε ρε κοριτσια? Πειτε μου τα νεα σας,

Εχω χασει τις μερες μεσα στο σπιτι,

Καλε εχουμε Πασχα σε 4 μερες!

Ποπο πως περναει ο καιρος!

Γεια σου Λιακι μου με το ωραιο κουνελακι σου!!!:mrgreen::mrgreen:

Καλε με τετοιον παιδαρο στο σπιτι που να τον καταλαβεις τον καιρο που περναει???σε αφηνει να το καταλαβεις???πως ειναι ο μικρουλης???:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δε καταλαβα τιποτα

γιατι μαρη τοσο ωραια τα ειπα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααααα......δεν δινεις την καταλληλη προσοχη γιαυτο:cool:

Διαφημίσεις

κρισακι και ουτε θα ηρεμησεις.εγω ακομα στην τσιτα ειμαι.μονο οταν βλεπω τον υπερηχο περνω τα πανω μου!!!!και οταν με κλωτσαει.:tongue:μεχρι να το γεννησω και να το φερω σπιτι στην τσιτα θα ειμαι.κατα τα αλλα το ζαχαρο ειμαι οκ.δεν εχω αλλα με ταλαιπωρησαν πολυ.

κρισακι και ουτε θα ηρεμησεις.εγω ακομα στην τσιτα ειμαι.μονο οταν βλεπω τον υπερηχο περνω τα πανω μου!!!!και οταν με κλωτσαει.:tongue:μεχρι να το γεννησω και να το φερω σπιτι στην τσιτα θα ειμαι.κατα τα αλλα το ζαχαρο ειμαι οκ.δεν εχω αλλα με ταλαιπωρησαν πολυ.

ααααα καταλαβααααααα μεχρι να το γεννησω δηλαδη ψυχιατρο θα χρειαζομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Καποιες ας κρατηθουν και ας μην σχολιασουν!!!:twisted:

oyyyyoyyyy!!!! αλο και μπονζουρ! και ναι ΛΙΑ πες τα ολαααααααα ααααααααα αααααα ααααααααααα

(παω ταμαμ για καισαρικη σας το ειπα?)

γιατι μαρη Μαρα τι συνεβ???:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

ααααα καταλαβααααααα μεχρι να το γεννησω δηλαδη ψυχιατρο θα χρειαζομαι!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Καποιες ας κρατηθουν και ας μην σχολιασουν!!!:twisted:

Η ελινα παντως μια χαρα το κοντρολαρει, απο οτι εχω καταλαβει. :tongue:

oyyyyoyyyy!!!! αλο και μπονζουρ! και ναι ΛΙΑ πες τα ολαααααααα ααααααααα αααααα ααααααααααα

(παω ταμαμ για καισαρικη σας το ειπα?)

γιατι καλε? εν το μεταξυ τσακ τσακ με την καισαρικη δεν θα καταλαβεις τιποτα...ουτε σφυξε, ουτε σπρωξε, ουτε να σου φευγει το σκ@το απο το σπρωξιμο και την πιεση. :)

γιατι καλε? εν το μεταξυ τσακ τσακ με την καισαρικη δεν θα καταλαβεις τιποτα...ουτε σφυξε, ουτε σπρωξε, ουτε να σου φευγει το σκ@το απο το σπρωξιμο και την πιεση. :)

τσ τσ τσ τι στομα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαμα λιααααα!!!θελω καυτες λεπτομεριες για τον τοκετο τη γεννα κλπκλπ.

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!

ΚΑΙ ΒΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!

Ελινακι μου γλυκο τι να πρωτοπω,

Πονεσα αλλααααααααα ξεχαστηκαν ολα οταν μου τον ακουμπησαν πανω μου!

Παντως σου δινω μια συμβουλη, εαν πας φυσιολιγικα να γεννησεις να βαλεις τον αντρα σου μεσα!

ετσι για να δει πως γεννιεται ενα μωρο και τι τραβαει η μαμα!

Πλακα πλακα εγω ημουν τελειως αρνητικη στο να μπει αλλα τωρα αν με ρωτουσες θα σου ελεγα με χιλια!

Ειναι απιστευτο το πως το ζει και ο αντρας εκεινη την ωρα

και ειναι απο πισω σου ,δε βλεπει το @@@@@@@@@@@ χιχι, που λενε οτι μπορει να σε σιχαθει, καμια σχεση!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...