Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αγγελικη τι κανεις εσυ εδω?εχεις το οκ της επιστημης και καθεσαι?????αντε κοριτσακι μου γα@@@@@@σου!!!!!!!!!!!!!!δε βλεπεις?εδω μεσα πλεον γινετε της γκαστρωμενης!!!!!!!!!!!!

ρε αγγελικη τι κανεις εσυ εδω?εχεις το οκ της επιστημης και καθεσαι?????αντε κοριτσακι μου γα@@@@@@σου!!!!!!!!!!!!!!δε βλεπεις?εδω μεσα πλεον γινετε της γκαστρωμενης!!!!!!!!!!!!

δεν μου το χει δωσει επισημα το οκ...το βλπεω στα ματια της και στην αντιμ,ετωπιση...εγω θα περιμενω να το ακουσω.

ρε συ ελινα δεν εχει στρωσει ο κυκλος μου ακομη, και αυτο δεν ξερω τι αντικτυπο θα εχει...την ερχομενη εβδομαδα θα παω να δει ενδομητριο και ωαρια, επισης αυριο παω για την τελευταια εξεταση την οπια την εχω κλεισει εδω και 1,5 μηνα...

επισης μεγαλοβδομαδιατιτικα καπως μου καθεται το γ@@@@@... δεν μπορω...απο βδομαδα ομως θα αναπληρωσω ολα τα κενα.

πως να στρωσει παιδι μου ο κυκλος σου αμεσως με τοσα που περασες?ουτε εμενα ειχε στρωσει οταν ξανα εμεινα εγκυος.δεν πειραζει.θα στρωσει οταν γεννησεις με το καλο!!!!!!!!!!!οσο για το οκ.κι εμενα μου το ειπε οτι εισαι οκ.αντε σου λεω κανε ανασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη, σου ειπε εσενα οτι ειμαι οκ για να αρχισω προσπαθειες? εμενα για δεν μου το λεει ξεκαθαρα? το χω δει στα ματια της ομως, μου το λεει εξω εξω για να προετοιμαζομαι...απο βδομαδα που θα παω ετσι και δει αξιολογα ωαρια να κατεβαινουν θα της πω να μου κανει πλανα, για το ποτε θα πρεπει ο βενουσακος θα αναλαβει δραση.

Διαφημίσεις

Αχ, τι να σου πω Αγγελάκι μου, κι εγώ την παλεύω....ευτυχώς φεύγω αύριοοοοοοοοοοοο........!!!!!!!!1

Κρις, είσαι απαίσια!!...τι γράφεις μεγαλοβδομαδιάτικα?:mrgreen::rolleyes::rolleyes:...ντροπή!

:oops::oops::oops::oops: ντροπη μου!!!

Βρε Κρισακι, δεν σε εχω ρωτησει...εσυ εχεις εμετους, ζαλαδες και τα συναφη?

σορρυ που καθυστερω να απαντησω, αλλα ειμαι στην δουλιτσα.

ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ:tongue:

Αντε με το καλο Βικτωρακι μου να σπασουν τα κρεββατια!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω ειχα αναγουλες ζαλαδες και τα συναφη αλλα μαλλον ηταν απο τα χαπια που επερνα.γιατι λωτας??συμβαινει κατι???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μαρη, σου ειπε εσενα οτι ειμαι οκ για να αρχισω προσπαθειες? εμενα για δεν μου το λεει ξεκαθαρα? το χω δει στα ματια της ομως, μου το λεει εξω εξω για να προετοιμαζομαι...απο βδομαδα που θα παω ετσι και δει αξιολογα ωαρια να κατεβαινουν θα της πω να μου κανει πλανα, για το ποτε θα πρεπει ο βενουσακος θα αναλαβει δραση.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!!!!!!!!

ουτε εμενα μου ειχε στρωσει και οριστε τα αποτελεσματα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου Ελινακι μου:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσακια σορρυ που αργω...τα αφεντικα ειναι τριγυρω.

Κρισακι, δεν ρωταω για καποιο συγκεκριμενο λογο, απλα δεν ηξερα αν η εγκυμοσυνη σου τα ειχε αυτα τα περιεργα.

γιατι καλε ειναι καλυτερα που δεν εχει στρωσει ο κυκλος?

δεν μου ειπε οτι εισαι ετοιμη για ντοινγκ ντοινγκ.της ειπα οτι μιλησαμε και μου ειπε οτι εισαι πολυ αγχομενη αλλα οτι ολα θα πανε καλα.αφου λεει μενεις ευκολα θα ξανα μεινεις παλι.αυτα μου ειπε.απο οτι καταλαβα δεν βλεπει κανενα προβλημα.

κοριτσακια σορρυ που αργω...τα αφεντικα ειναι τριγυρω.

Κρισακι, δεν ρωταω για καποιο συγκεκριμενο λογο, απλα δεν ηξερα αν η εγκυμοσυνη σου τα ειχε αυτα τα περιεργα.

γιατι καλε ειναι καλυτερα που δεν εχει στρωσει ο κυκλος?

γιατι μονο ετσι εχουμε πιθανοτητες εμεις να ξεκολησσει το μυαλο μας απο τις γονιμες μια που δεν θα ειμαστε σιγουρες το ποτε ειναι και δευτερον μετα απο κανα δυο καθυστερησεις και λιγο κλαμα θα σταματησουμε να σκεφτοματσε την περιοδο!!!χι χι χι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

δεν μου ειπε οτι εισαι ετοιμη για ντοινγκ ντοινγκ.της ειπα οτι μιλησαμε και μου ειπε οτι εισαι πολυ αγχομενη αλλα οτι ολα θα πανε καλα.αφου λεει μενεις ευκολα θα ξανα μεινεις παλι.αυτα μου ειπε.απο οτι καταλαβα δεν βλεπει κανενα προβλημα.

οριστε το μοναδικο προβλημα που εχεις και που ολες το γνωριζουμε (εγκεφαλικο το προβλημα) η γιατρος σου δεν το πηρε χαμπαρι!!!τι αλλο θελεις???:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

κρισακι μπορει να μη σε πετυχαινω αλλα σε διαβαζω!!!!χαρηκα πολυ με την αυχενικη σου.τελικα ο επιμενον νικα εεεεε!!!!!!!!ακους βενους????:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ναι ναι το ελπιζω Ελινακι μου γιατι ακομα δεν εχω ηρεμησει πληρως...σιγα σιγα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...