Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κρισακι εισαι πολυ προκομενο παιδι. Σε θαυμαζω ειλικρινα...εγω απο πλεξιμο δεν σκραμπαζω, μονο κεντημα και πλεξιμο μονο με χοντρο βελονακι.

τι πλεκεις?

Μαρη μην με θαυμαζεις τζαμπα ουτε εγω ξερω πλεξιμο τωρα μαθαινω:mrgreen:

οσο για το τι πλεκω δεν ξερω μια ευθεια πραγμα ειναι κατι θα βρω να το κανω:roll: ειπα να εξασκηθω πρωτα και υστερα να προσπαθησω καποιο σχεδιο.Ααααχ κεντημαααααααα....τι μου θυμησες τωρα σε καποια στιγμη της ζωης μου δεν θυμαμαι τι ηλικια ειχαμε φαει κολλημα με το κεντημα!!!!!!τι γελιο:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρη μην με θαυμαζεις τζαμπα ουτε εγω ξερω πλεξιμο τωρα μαθαινω:mrgreen:

οσο για το τι πλεκω δεν ξερω μια ευθεια πραγμα ειναι κατι θα βρω να το κανω:roll: ειπα να εξασκηθω πρωτα και υστερα να προσπαθησω καποιο σχεδιο.Ααααχ κεντημαααααααα....τι μου θυμησες τωρα σε καποια στιγμη της ζωης μου δεν θυμαμαι τι ηλικια ειχαμε φαει κολλημα με το κεντημα!!!!!!τι γελιο:P

και γω με το χοντρο βελονακι μονο ευθειεες πλεκω και ανεβαινω και σειρα, χαχαχαχα.

με το κεντημα που λες εγω το ειχα φαει το κολλημα στην ηλικια των 12 με 15...μετα το αφησα...ανηκει και αυτο πλεον στις αναμνησεις της παιδικης ηλικιας.

παντως οντως, τωρα που καθεσαι ειναι ευχαριστη απασχοληση, π.χ. μπορεις να πλεξεις κουβερτουλες για το μωρακι σου με εναλλαγες στα χρωματα (παλ).

και γω με το χοντρο βελονακι μονο ευθειεες πλεκω και ανεβαινω και σειρα, χαχαχαχα.

με το κεντημα που λες εγω το ειχα φαει το κολλημα στην ηλικια των 12 με 15...μετα το αφησα...ανηκει και αυτο πλεον στις αναμνησεις της παιδικης ηλικιας.

παντως οντως, τωρα που καθεσαι ειναι ευχαριστη απασχοληση, π.χ. μπορεις να πλεξεις κουβερτουλες για το μωρακι σου με εναλλαγες στα χρωματα (παλ).

Σουπερ καλε εμεις μπορουμε να ανοιξουμε και μαγαζι με τοσες γνωσεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με τοσο καθησιο αγαπη μου και αντισκηνο μπορω να πλεξω:mrgreen::mrgreen:(σε ευθεια ομως)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αγγελάκι!!! Καλά είσαι?:D

Ααααα, μιλάμε ότι είστε πολύ προκομένα κορίτσια....πλέξιμο?...τι είναι αυτό?:rolleyes:

από κέντημα κάτι ξέρω αλλά το έχω ξεχάσει τώρα....:rolleyes:

βεβαια βεβαια μερικες μεγαλωνοντας κανανε αλλες ειδικευσεις!!!!!!!λεω εγω τωρα......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: το πλεκει το μαξιλαρι το Μπιφτεκανι μου:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Αγγελάκι!!! Καλά είσαι?:D

Ααααα, μιλάμε ότι είστε πολύ προκομένα κορίτσια....πλέξιμο?...τι είναι αυτό?:rolleyes:

από κέντημα κάτι ξέρω αλλά το έχω ξεχάσει τώρα....:rolleyes:

Ελα βρε κουκλα...ειμαι καπως περιεργα, αλλα την παλευω :):). Εσυ πως εισαι?

αιντε καλε τσουπριτσες μεχρι να γραψετε κατι τελειωσα το κατωσεντονο και παω για το πανωσεντονο:rolleyes::rolleyes: της μπαρμπι βεβαιος βεβαιος

αιντε καλε τσουπριτσες μεχρι να γραψετε κατι τελειωσα το κατωσεντονο και παω για το πανωσεντονο:rolleyes::rolleyes: της μπαρμπι βεβαιος βεβαιος

μολις τελειωσεις στειλτα μου να στα κεντησω...και να φτιαξεις και τιποτα και για τον τζων τζων

Διαφημίσεις

μολις τελειωσεις στειλτα μου να στα κεντησω...και να φτιαξεις και τιποτα και για τον τζων τζων

:lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε Κρισακι, δεν σε εχω ρωτησει...εσυ εχεις εμετους, ζαλαδες και τα συναφη?

σορρυ που καθυστερω να απαντησω, αλλα ειμαι στην δουλιτσα.

ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ:tongue:

Αχ, τι να σου πω Αγγελάκι μου, κι εγώ την παλεύω....ευτυχώς φεύγω αύριοοοοοοοοοοοο........!!!!!!!!1

Κρις, είσαι απαίσια!!...τι γράφεις μεγαλοβδομαδιάτικα?:mrgreen::rolleyes::rolleyes:...ντροπή!

5 ημεροοοοοο!!!!! Σουπερ ναντιμορακι!Καλη Ανασταση να εχετε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...