Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ζούληγμα και απ' όλα :))) πολύ φάτσα το μικρό σου λέω ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο ακόμα να αρχίσω τα δαγκώματα

Κατά τ' άλλα όλα καλά οι 2 πρώτες μέρες είναι το μεγαλύτερο ζόρι ειδικά αν είσαι σαν εμένα που ούτε πάνα δεν ήξερα να αλλάξω τα είδα όλα έμεινε μαζί μου η μάνα μου 2 βράδια

τώρα 1 εβδομάδα ήδη στο σπίτι μου έχω πάρει το κολάει και πιστεύω ότι όταν συνέρθω και τελείως απο την καισαρική (ακόμα μουδιάζει η ουρά μου απο την επισκληρήδιο ρε πούτη μου - ο κ@λ@ς μου είναι πρησμένος από τις ενέσεις που έχω φάει και τα ράμματα με τρώνε απίστευτα έχω και κάτι πονάκια περισσευούμενα) και περιττό να σου πώ οτι πήρα συνολο 14 κιλά από τα οποία τα 9 έχουν φύγει ήδη

U6Vip2.png

xooxoxox τα κιλα φευγουν και λογω γεννας αλλα και λογω της αυπνιασ και της ταλαιπωριας μετα... ειναι το μονο που δεν με αγχωνει

ολα τα αλλα...οοοο ναι με αγχωνουν αλλα δεν το δειχνω ακομη λολ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπα μην αγχώνεσαι άσε να το σκεφτείς εκείνη την ώρα, στο κάτω κάτω ας κάνουν κάτι και οι γιαγιάδες - πίστεψέ με θα το ευχαριστηθούν κιόλας θα παρακαλάνε να σε βοηθήσουν

U6Vip2.png

Καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα εχω πεθανει στα γελια με αυτα που γραφετε!!!!!!Ελπιδα η κορη σου Θεααα!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Που ειστε τσουπριτσες μου γιατι το διαλυσαμε ετσι σας επιασε η ανοιξη και μου βαριεστε???Τσυλο θα σας δωσω!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κρισάκι μου!!!:D:D

Τι κάνεις?....

Πωπω κι εγώ ξεράθηκα στα γέλια με την μικρή της Ελπίδας!!!...Τι τραβάνε κι οι μάνες!!!:rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Μπιφτεκακι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τελεια η μικρη μα τον τοιχο!!!!!!!απαπα πλαστικα θα τους βαλω ολους:mrgreen:

Καλα ειμαι πλεκω!!!δηλαδη προσπαθω να πλεξω:roll::roll::roll:εσυ???δεν πιστευω να πλεκεις???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κουκλαρες.

Καλως το Βικτωρακι μου το γλυκουτσικο!!!!!!τι κανεις παιδι μου εσυ??

ακουσες που δερνω σημερις και ειπες να ερθεις να το γλιτωσεις???:tongue:

Καλως το Βικτωρακι μου το γλυκουτσικο!!!!!!τι κανεις παιδι μου εσυ??

ακουσες που δερνω σημερις και ειπες να ερθεις να το γλιτωσεις???:tongue:

:):):) μα σου χω πει...ειμαι ευαισθητουλα και οσο μπορο αποφευγω τις κακοτοπιες...εγω βαζω τα κλαματα με το που θα πατησω μυρμηγκακι...φαντασουνα τις ''φαω'' κιολας.

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙΙΙΙΙΙ, ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???????????ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????????

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...