Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τεσ πα θα τα πω μόνη μου

εσεις οι κυρίες που περιμένετε να γεννήσετε κι εσείς οι κυρίες που περιμένετε να γκαστρωθείτε ανοίχτε τα αυτιά σας γιατί απόψε θα σας πώ πράγματα που καμμιά μάνα δεν είπε νωρίτερα - είναι κάτι σαν τον γάμο που όλες λένε παντρέψου είναι ωραία και περνάς καλά και κλπ κλπ και όταν παντρεύεσαι κάθεσαι στο παλούκι και γίνεσαι και πλύστρα και γίνεσαι και μαγείρισσα και η ρίζα κατεβαίνει γιατί δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο και λοιπά και λοιπά και λοιπα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

το ζήτημα "κατρούλα ενώ πηγαίνω για πλύσιμο" είναι πλέον κάτι σύνηθες - μέλουσες μητέρες προμηθευτείτε σελτεδάκια καταναλώνονται στο άψε σβήσε

Κατουρήσαμε και την μάνα μας και τον πατέρα μας

αλλά ρε παιδί μου το χέσιμο που εκτοξεύτηκε στον τοίχο πρώτη φορά το είδα χαχαχαχαχα

της είχα σηκώσει τον πισινό να τον πλύνω και αμολάει ένα χέσιμο μα ένα χέσιμο έχεσε όλο τησ το σοι - λέρωσε σελτεδάκια, μαξιλάρα και τον τοίχο? μα τον τοίχο? καθόμουν η καψερή 3 τα ξημερώματα και έπλενα σκατό απ' όπου μπορείς να φανταστεις

αυτά τα ολίγα για να ξέρετε τί σας περιμένει - σε τρόμαξα καθόλου χιχιχι

U6Vip2.png

αχχαχαχαχααχχαχααχ ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχααχαχχαχαχαχαχαχααχ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΕΙΝΑΙ 8ΕΑ! ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ "8Α ΣΟΥ ΧΕΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΖΙ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ! ΘΕΑ ΤΕΛΟΣ ΘΕΑ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...