Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Συμπεθερουλα μου τι βλεπω ερχονται και σου τις κανουν???

ααααααα εχω τροπο να σου πω να τις κανεις μονη σου τελικα δεν ειναι τιποτα κι εγω πηγαινα και μου τις κανανε αλλα μετα ΣΤΟΠ και ετσι αναγκαστηκα να μου τις κανω και κανω ακομη!!!!αμα θες θα σου πω!!!!!!:-D:-D:-D φιλακια πολλα!!!

ααααααααχ ναι πες μου συμπεθερουλα μου πως να τις κανω μονη μου???:roll::roll::roll:πολυ θα ηθελα να τα καταφερνω μονη μου!!!

Βπακι μου καλα να περασεις κοριτσι μου καλη Ανασταση και καλο Πασχα και ευχομαι να γεμισεις μπαταριες:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα στα κοριτσακια μου και καλο Σαββατοκυριακο:P:p:p

Γυριστρουλες μου καντε καμια εξτρα βολτα και γα εμενα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλουμπες!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

σημερα θα φτιαξω τα τσουρεκακια μου και τα κουλουρακια για τι πασχα....εχω να κανω αρκετες δουλιτσες γιατι την τεταρτη φευγουμε για Αθηνα...και πρεπει να τα ετοιμασω ολα

76IGp3.png

Γεια σας κούκλες! :D:D:D

Πώς είστε σήμερα; Ωραία λιακάδα! Πόσο θα ήθελα να πάω μια βόλτα στα μαγαζιά... Το πιθανότερο είναι να γίνεται χαμός από κίνηση και φασαρία, οπότε... καλός κι ο καναπές. Τι κρίμα που δεν είναι καμιά από σας να τα πούμε... :cry::cry::cry: Αχ...

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπω, να έχω παρεούλα. Φιλάκια σε όλες!

2522daf9de.png

swGop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!να εχουμε μια πολυ ομορφη εβδομαδουλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελπιζω να μου εισαστε ολες καλα και να ετοιμαζεστε για τα ταξιδακια σας!!!:P:p:p

Καλημερα!

Καλε λειπετε?

Μπηκα για ενα γρηηηηηηηηηγορο γεια, γιατι οπου να ναι θα ξυπνησει το μωρο,

απο τις 2,00 το βραδυ μεχρι τις 6,00 το πρωι ηταν ξυπνιος, καταλαβαινετε τι νυστα εχω!

Αυτα για να ξερουν οι μελουσες μαμαδες! :D:D:D:D:D:D:D:D

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τσιρίζω για όποιες δεν κατάλαβαν!!!!! χιχι

τί κάνετε τσούπρες? εμείς καλά είμαστε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε. μην σας τρομάζει η συμπεθέρα μου δεν είναι συνέχεια έτσι.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααααααα σειρα μου να τσιριξω κι εγω!!!!:mrgreen:

Εγω τσιριζω γιατι δεν βρηκα καμια σας!!!

και ο δικος μου ητανε ξυπνιος απο τις 3:30 μεχρι τις 5:30 αλλα αυτο δεν ειναι καθε μερα!!!!

Μεγαλωνουμε κι εμεις!!!!

κοριτσια μην τρομαζετε δεν ειναι καθε μερα ετσι!!:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα!

Καλε λειπετε?

Μπηκα για ενα γρηηηηηηηηηγορο γεια, γιατι οπου να ναι θα ξυπνησει το μωρο,

απο τις 2,00 το βραδυ μεχρι τις 6,00 το πρωι ηταν ξυπνιος, καταλαβαινετε τι νυστα εχω!

Αυτα για να ξερουν οι μελουσες μαμαδες! :D:D:D:D:D:D:D:D

Σε τρεχει μπουμπουκα μου????

Υπομονη κοριτσακι μου οι πρωτοι 3 μηνες ειναι δυσκολοι!!!!

Καλο κουραγιο φιλακια πολλα και στους δυο σας!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εχουμε θεμα ταιμινγκ τελικα!!!!!!!!!!!!δεν μπορει δεν μπορειειειειειει καπου θα συναντιθουμεεεεεεε δεν μπορει δεν μπορειειειειει στο ιδιο φορουμ ζουμεεεεεε!!!!ωπα!!!!!!!!!οχι δεν σαλταρα απλα εφαγα ενα χοντρο ζορι εδω και 10 μερες.σαλταρα κοριτσακια μου.μου εκαναν λαθος την καμπυλη ζαχαρου(μπερδεψαν τα μπουκαλακια)και με εβαλαν σε μια διαδικασια αστα να πανε.αφου επι τρεις μερες με τριπαγαν στο μικροβιολογικο η γιατρος μου καταλαβαι οτι κατι μαλα@@@@α εγινα με τα αποτελεσματα πηρα το μηχανημα που μετριεσαι στο σπιτι.2 φορες την ημερα επερνα μονη μου το ζαχαρο.φρικαρα τελειως.τελικα δεν εχω τιποτα εκτος απο νευρα με τη μικροβιολογο η οποια το παιζει δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα.εριξα κι εγω ενα ντερμπι ξεσπασα γιατι τοσες μερες μαζευα και τωρα ειμαι καλα.αν εξεραισουμε οτι τα δαχτυλακια μου τσουζουν απο τη μετρηση στο σπιτι με τις βελονες και οτι τα χερια μου ειναι σαν πρεζονι εεεεεεε!!!!ολα τα αλλα καλα.

εχουμε θεμα ταιμινγκ τελικα!!!!!!!!!!!!δεν μπορει δεν μπορειειειειειει καπου θα συναντιθουμεεεεεεε δεν μπορει δεν μπορειειειειει στο ιδιο φορουμ ζουμεεεεεε!!!!ωπα!!!!!!!!!οχι δεν σαλταρα απλα εφαγα ενα χοντρο ζορι εδω και 10 μερες.σαλταρα κοριτσακια μου.μου εκαναν λαθος την καμπυλη ζαχαρου(μπερδεψαν τα μπουκαλακια)και με εβαλαν σε μια διαδικασια αστα να πανε.αφου επι τρεις μερες με τριπαγαν στο μικροβιολογικο η γιατρος μου καταλαβαι οτι κατι μαλα@@@@α εγινα με τα αποτελεσματα πηρα το μηχανημα που μετριεσαι στο σπιτι.2 φορες την ημερα επερνα μονη μου το ζαχαρο.φρικαρα τελειως.τελικα δεν εχω τιποτα εκτος απο νευρα με τη μικροβιολογο η οποια το παιζει δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα.εριξα κι εγω ενα ντερμπι ξεσπασα γιατι τοσες μερες μαζευα και τωρα ειμαι καλα.αν εξεραισουμε οτι τα δαχτυλακια μου τσουζουν απο τη μετρηση στο σπιτι με τις βελονες και οτι τα χερια μου ειναι σαν πρεζονι εεεεεεε!!!!ολα τα αλλα καλα.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε πρωην συμπεθερα τιν τουτα???? να παω να σπασω το μαγαζακι της μικροβιολογου σου ε?ε?ε?ε?ε?Ε?Εε?Ε?Ε?Ε? παω τωραααααααααααααααααααααααααααααα!

το απογευμα εχω γιατρο... 8α σε παρω το βραδυ να μ τα πεις

dZJip3.png

Κουκλες !!!! Περασα να μαθω νεα σας αλλα παλι δεν σας πετυχα.

Σε περιπτωση που δεν σας βρω αυτη την εβδομαδα θελω να σας ευχυθω Καλη Ανασταση και του χρονου τετοιο καιρο ολες να κραταμε τα μωρακια μας στην αγκαλια μας και να χουμε διπλα μας ολους οσους αγαπαμε.

Φιλακια κουκλες.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...