Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εχουμε και ενα ακομα σε αχρηστεια:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα με ενα καλο σερβις.....;);)

:lol::lol::lol::lol:σαχλαμαρα!!!

Πολλή δουλειά είχα το πρωί και γενικά είμαι πολυ κουρασμένη αυτές τις μέρες.....Sex-δουλειά-sex-δουλειά, πόσο να αντέξω?:rolleyes::rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλή δουλειά είχα το πρωί και γενικά είμαι πολυ κουρασμένη αυτές τις μέρες.....Sex-δουλειά-sex-δουλειά, πόσο να αντέξω?:rolleyes::rolleyes:

ααααααα ενταξει αυτο το καταλαβα οτι ειχες πολυ δουλεια γιαυτο κοιτα να ξεκουραστεις λιγο αυριο.Ειπα σεξ ρε παιδακι μου αλλα παρε και μια ανασα!!!

αν δεις οτι δεν αντεχεις σου προτεινω να κοψεις την δουλεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το οτι αργησες να απαντησεις να με κανει να ανησυχησω γιατο τι εκανες???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ααααααα ενταξει αυτο το καταλαβα οτι ειχες πολυ δουλεια γιαυτο κοιτα να ξεκουραστεις λιγο αυριο.Ειπα σεξ ρε παιδακι μου αλλα παρε και μια ανασα!!!

αν δεις οτι δεν αντεχεις σου προτεινω να κοψεις την δουλεια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το οτι αργησες να απαντησεις να με κανει να ανησυχησω γιατο τι εκανες???:roll::roll::roll:

Όχι, όχι δεν είναι η ώρα ακόμα.......:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Όχι, όχι δεν είναι η ώρα ακόμα.......:lol::lol::lol::lol:

αααααα ενταξει τοτε!!!!σκιστεεεεε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαμενο σε αφηνω ηρθε η ενεση μου!!!τι χαρα !!αμα δεν βολταρεις πολυ αυριο μπες μια βολτα....φιλουμπες φατσουλιτσα μου!!!ααααα σου εστειλα ενα π.μ:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

χαμενο σε αφηνω ηρθε η ενεση μου!!!τι χαρα !!αμα δεν βολταρεις πολυ αυριο μπες μια βολτα....φιλουμπες φατσουλιτσα μου!!!ααααα σου εστειλα ενα π.μ:P

Πολλά πολλά φιλάκια όμορφη και πανέξυπνη ξανθιά!!!!!!:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

κουκλες... σχολασα! παω σπιτι κ αν ειναι σας πετυχαινω απο εκει! ομποοο εχει κ γενεθλια αυριο η πε8ερα μ και εχουμε βεγκερες! λολ οι επισκεψεις με μαραναν!

ενιγουει

σασ φιλωωωωωω

dZJip3.png

Kοριτσακια μου γλυκα σας εχω ευχαριστα νεα!!!:mrgreen::mrgreen:

Το νινι ειναι πολυ καλα και η αυχενικη διαφανεια συμφωνα με την γιατρο ειναι τελεια!!!

Το μπεμπε κοιμοταν του καλου καιρου παρολο που εγω ειχα φροντισει συμφωνα με τις οδηγειες που μου δωσατε να φαω σοκολατες και καραμελες!!!αυτο περα βρεχει!!!!!!η γιατρος κουνουσε συνεχεια την κοιλια μου μπας και κουνηθει λιγακι αλλα αυτο.........πουουου....και καθε που κουνουσε η γιατρος τοσο να αγχωνεται ο κορδελας..ασε εριξα γελιο...αφου στο τελος της ειπε γιατρε αφου ειναι καλα μηπως να σταματησουμε να το κουναμε ???:rolleyes::rolleyes:ρομπα γιναμε!!!!!

Επισης ειπε οτι εχει πολυ μακρια ποδια και οτι μαλλον για κοριτσακι της φενεται αλλα δεν ειναι σιγουρη!!στο τελος μας εκανε την χαρη και κουνησε λιγο τα χερακια του στο κεφαλι του ..κατι σαν οιμε καταστροφη αφηστε με στην ησυχια μου ...και το αφησαμε!!!αυτα ειχα να σας πω ευχομαι να ζησουνε πολυ συντομα ολες οι φιλεναδιτσες μας την ιδια εμπειρια.Φιλακια πολλα πολλα:P:p:p

Μπραβο συμπεθερα μου ολα καλα τι σου λεγαμε το πρωι εεε???

Γερο να ειναι κι ας ειναι οτι θελει(βεβαια εμεις θελουμε νυφη γιατι αλλιως το δουλεμα θα παει συννεφο)!!!:mrgreen:

Οσο για τον συμπεθερο ευτυχως που απαντησε ετσι ο δικος μου ηθελε να χτυπηση το γιατρο οταν κουνουσε την κοιλια για να τον κανουμε να κουνηθει!!!:mrgreen::mrgreen:

Ευτυχως ομως το καμαρι μου κουνησε γρηγορα χερακια και ποδαρακια!!!!

Πραγματικα εινια φοβερη εμπειρια και ευχομαι ολες οι φιλεναδιτσες μας να το ζησουν συντομα και ολες να κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια!!!!

Το ωραιοτερο βεβαια ειναι οταν ακους το κλαμα τους την ωρα της γεννησης και η στιγμη που σου το φερνουν να το αγκαλιασεις!!!!!!!

Ευχομαι να το ζησετε!!!!!!:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ΑΜΑΝ βρε Μπιφτεκακι μου προσεχε πως τα πετας αυτα ειπαμε γεννησαμε αλλα ακομη δεν κανει!!!!

Σκεψου και τα υπολοιπα κοριτσια μας που εχουν πολυ μελλον μπροστα τους!!!

ΛΥΣΣΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δυστυχως δεν προλαβα καμια γιατι ταιζα τον πριγκηπα μου!!!

Μηπως εχει μιλησει καμια με τη Νενουκα μας εχω καιρο να την πετυχω ειναι καλα??

Καληνυχτα σε ολες και πολλα φιλακια!!!!:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Συμπεθερουλα μου τι βλεπω ερχονται και σου τις κανουν???

ααααααα εχω τροπο να σου πω να τις κανεις μονη σου τελικα δεν ειναι τιποτα κι εγω πηγαινα και μου τις κανανε αλλα μετα ΣΤΟΠ και ετσι αναγκαστηκα να μου τις κανω και κανω ακομη!!!!αμα θες θα σου πω!!!!!!:-D:-D:-D φιλακια πολλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά, τι κάνετε?

Έχω μέρες να γράψω, το ξέρω, όμως σας διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά.

Κι εγώ καλά είμαι, απλώς δεν θέλω να πολυμπαίνω στο φόρουμ, προσπαθώ να ξεχνιέμαι.

Την Κυριακή ή Δευτέρα θα φύγω για μια βδομαδα. Θα πάμε στο χωριό του σύζυξ και θα γυρίσουμε τη Δευτέρα του Πάσχα.

Πολλά φιλιά σε όλες.

καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα!!!

κρισακι μου υπεροχα τα νεα σου,μπραβο κοριτσακι μου....

αθηνουλα πως τα πας με το μπεμπουλη,σε παιδευει???

ιολακι μου καλα να περασεις!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...