Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου και εγω σας αφηνω παω να πλυθω τοπικα....μην μουλιασω κιολας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας οταν ξεμπερδεψω θα μπω να σας πω τα ευχαριστα ελπιζω νεα μας!!!!:P:p:p

σμουτς στα μαγουλακια σας:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κοριτσακια μου και εγω σας αφηνω παω να πλυθω τοπικα....μην μουλιασω κιολας!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλακια πολλα πολλα σε ολες σας οταν ξεμπερδεψω θα μπω να σας πω τα ευχαριστα ελπιζω νεα μας!!!!:P:p:p

σμουτς στα μαγουλακια σας:mrgreen:

Aντε Κρισάκι μου καλό μπιτέ! Με το καλό να δείς το μωράκι σου.Περιμένουμε νέα σου!Φιλάκια πολλά

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου γλυκα σας εχω ευχαριστα νεα!!!:mrgreen::mrgreen:

Το νινι ειναι πολυ καλα και η αυχενικη διαφανεια συμφωνα με την γιατρο ειναι τελεια!!!

Το μπεμπε κοιμοταν του καλου καιρου παρολο που εγω ειχα φροντισει συμφωνα με τις οδηγειες που μου δωσατε να φαω σοκολατες και καραμελες!!!αυτο περα βρεχει!!!!!!η γιατρος κουνουσε συνεχεια την κοιλια μου μπας και κουνηθει λιγακι αλλα αυτο.........πουουου....και καθε που κουνουσε η γιατρος τοσο να αγχωνεται ο κορδελας..ασε εριξα γελιο...αφου στο τελος της ειπε γιατρε αφου ειναι καλα μηπως να σταματησουμε να το κουναμε ???:rolleyes::rolleyes:ρομπα γιναμε!!!!!

Επισης ειπε οτι εχει πολυ μακρια ποδια και οτι μαλλον για κοριτσακι της φενεται αλλα δεν ειναι σιγουρη!!στο τελος μας εκανε την χαρη και κουνησε λιγο τα χερακια του στο κεφαλι του ..κατι σαν οιμε καταστροφη αφηστε με στην ησυχια μου ...και το αφησαμε!!!αυτα ειχα να σας πω ευχομαι να ζησουνε πολυ συντομα ολες οι φιλεναδιτσες μας την ιδια εμπειρια.Φιλακια πολλα πολλα:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Anybody hereeeeee???????..........

καλα μαρη τρελαρα εσυ μπενεις γραφεις και βγαινεις???:roll:

κοιτα και λιγο χαμηλα ζεν με βλεπεις???αιντε και θα φυγω σε 10!!!!!!(θα ερθει για την ενεση)

Kοριτσακια μου γλυκα σας εχω ευχαριστα νεα!!!:mrgreen::mrgreen:

Το νινι ειναι πολυ καλα και η αυχενικη διαφανεια συμφωνα με την γιατρο ειναι τελεια!!!

Το μπεμπε κοιμοταν του καλου καιρου παρολο που εγω ειχα φροντισει συμφωνα με τις οδηγειες που μου δωσατε να φαω σοκολατες και καραμελες!!!αυτο περα βρεχει!!!!!!η γιατρος κουνουσε συνεχεια την κοιλια μου μπας και κουνηθει λιγακι αλλα αυτο.........πουουου....και καθε που κουνουσε η γιατρος τοσο να αγχωνεται ο κορδελας..ασε εριξα γελιο...αφου στο τελος της ειπε γιατρε αφου ειναι καλα μηπως να σταματησουμε να το κουναμε ???:rolleyes::rolleyes:ρομπα γιναμε!!!!!

Επισης ειπε οτι εχει πολυ μακρια ποδια και οτι μαλλον για κοριτσακι της φενεται αλλα δεν ειναι σιγουρη!!στο τελος μας εκανε την χαρη και κουνησε λιγο τα χερακια του στο κεφαλι του ..κατι σαν οιμε καταστροφη αφηστε με στην ησυχια μου ...και το αφησαμε!!!αυτα ειχα να σας πω ευχομαι να ζησουνε πολυ συντομα ολες οι φιλεναδιτσες μας την ιδια εμπειρια.Φιλακια πολλα πολλα:P:p:p

Αχ, Κρισάκι μου μπράβο!!!!!...Είδες που ανησυχούσες??....Καλά είναι το καμάρι σου (δεν λέω "η κόρη σου" αφού δεν είναι σίγουρο), κι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά κουκλίτσα μου!!!....Μακριά πόδια ε?.....Εμ, από την μάνα του πήρε το παιδί!!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

καλα μαρη τρελαρα εσυ μπενεις γραφεις και βγαινεις???:roll:

κοιτα και λιγο χαμηλα ζεν με βλεπεις???αιντε και θα φυγω σε 10!!!!!!(θα ερθει για την ενεση)

Στραβούλιακα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αχ, Κρισάκι μου μπράβο!!!!!...Είδες που ανησυχούσες??....Καλά είναι το καμάρι σου (δεν λέω "η κόρη σου" αφού δεν είναι σίγουρο), κι όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά κουκλίτσα μου!!!....Μακριά πόδια ε?.....Εμ, από την μάνα του πήρε το παιδί!!!:rolleyes:

αυτο το μακρυ το εχει σιγουρα η μαμα!!!!και οχι οχι παιδι μου η μαμα σου δεν ειναι ψωνιο:rolleyes::rolleyes::cool:

Στραβούλιακα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω στραβουλιακας..:tongue::tongue::tongue:παρε κι αλλα να μαθεις!!!:tongue::tongue::tongue:

εσυ θα μου πεις τι ειχες το πρωι ή θα με σκασεις???ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Τίποτα άλλο σε μακρύ σας βρίσκεται??:lol::lol::lol::lol:

εχουμε και ενα ακομα σε αχρηστεια:mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα με ενα καλο σερβις.....;);)

:lol::lol::lol::lol:σαχλαμαρα!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...