Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ποναει....αυτο που με αγχωνει και εμένα είναι ότι μετα σου βάζουν η καθετηράκι παιδικό και περιμένεις καμια δεκαρια μέρες ή σου βάζουν σπιραλ και περιμενεις κανα τριμηνο...αυτο για να μην δημιουργηθουν ξανα οι συμφήσεις?

Αυτο όμως το αποφασιζουν εκεινη τη στιγμη αναλογα με το τι θα δουν...τι να πω...ελπιζω να μου βαλουν καθετηρακι γιατι δεν μπορω αναμονη παλι....

ελεοοοοοοος...............θα γεράσω και θα τρεχω για εξετάσεις ακόμααααααααααααα......:evil::evil::evil::evil:

σταματα μαρη την απαισιοδοξια ..αμεσως θα γερασω...:twisted::twisted::twisted: το ενδεχομενο να μην βρουν τιποτα δηλαδη το εχεις σκεφτει καθολου???

Και πες οτι βρισκουν το τριμηνο σε πειραξε τωρα???εδω εχουμε περασει χρονια στην προσπαθεια οι τρις μηνες μας μαραναν!!!αιντε σαχλαμαρικο!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλια η παρεα???????????/

Να φυγετε κυρια μου.................να πατε αλλου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Το papp-a είναι η εξέταση που συνοδεύει την αυχενική.Σε συνδυασμό με το υπέρηχο της αυχενικής θα δείς ο γιατρός σου άν όλα είναι οκ, που θα είναι!..

Όσο για τη β-HCG ,αυτό είναι η χοριακή γοναδοτροπίνη.Η γνωστή χοριακή δηλαδή! Σε κατατόπισα?..Πλήρωνε τώρα!...:-D (έ θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω!....)

:shock::shock::shock::shock:

καλε αυτην δεν εχει νοημα να την κανεις σε προχωρημενη εγγυμοσυνη!!!μηπως εχει γινει καποιο λαθος στο χαρτι???κατι δεν μου κολλαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...θα το ανακαλυψω!!!:cool:

σταματα μαρη την απαισιοδοξια ..αμεσως θα γερασω...:twisted::twisted::twisted: το ενδεχομενο να μην βρουν τιποτα δηλαδη το εχεις σκεφτει καθολου???

Και πες οτι βρισκουν το τριμηνο σε πειραξε τωρα???εδω εχουμε περασει χρονια στην προσπαθεια οι τρις μηνες μας μαραναν!!!αιντε σαχλαμαρικο!!!:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακιαααααααααααααααααααααααααααααα

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εεεεεε συγνωμη Τζορτζακο αλλα θα συμφωνησω με την κοπελια απο πανω!!!!

Μην ακουω τετοια!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλε αυτην δεν εχει νοημα να την κανεις σε προχωρημενη εγγυμοσυνη!!!μηπως εχει γινει καποιο λαθος στο χαρτι???κατι δεν μου κολλαει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...θα το ανακαλυψω!!!:cool:

Συμφωνώ και εγώ ότι η την χοριακή δεν έχει νόημα να την κάνεις τώρα!Το papp-a όμως σίγουρα ισχύει γιατί το έκανα και εγώ!Μάλλον κάτι δεν διαβάζεις καλά!..Για ξαναπροσπάθησε!!!

6b98f09093.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακιαααααααααααααααααααααααααααααα

καθρεφτης καθρεφτης!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Συμφωνώ και εγώ ότι η την χοριακή δεν έχει νόημα να την κάνεις τώρα!Το papp-a όμως σίγουρα ισχύει γιατί το έκανα και εγώ!Μάλλον κάτι δεν διαβάζεις καλά!..Για ξαναπροσπάθησε!!!

ααχαααα βλεπω ακαλυπτε αμφισβητεις την νοημοσυνη μου τωρα εεεε......:rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα το πιω και τουτο το ποτηρι.....!!!!!!!!!!!:rolleyes::cool:

Δεν ξερω αν ποναει....αυτο που με αγχωνει και εμένα είναι ότι μετα σου βάζουν η καθετηράκι παιδικό και περιμένεις καμια δεκαρια μέρες ή σου βάζουν σπιραλ και περιμενεις κανα τριμηνο...αυτο για να μην δημιουργηθουν ξανα οι συμφήσεις?

Αυτο όμως το αποφασιζουν εκεινη τη στιγμη αναλογα με το τι θα δουν...τι να πω...ελπιζω να μου βαλουν καθετηρακι γιατι δεν μπορω αναμονη παλι....

ελεοοοοοοος...............θα γεράσω και θα τρεχω για εξετάσεις ακόμααααααααααααα......:evil::evil::evil::evil:

αααααααα κοτοπουλακι μου θα σε μαλωσω μπορει να μην ειναι και τιποτα!!!!

Εγω λοιπον θα σου πω οτι και αυτο το εκανα με το σπιραλ εαν θυμασαι σας το ειχα πει γιατι ειχε δει συμφησεις ο γιατρος μου αλλα για καλη μου τυχη το βαλαμε μονο για ενα 24ωρο γιατι υπεφερα απο πονους και ετσι το βγαλαμε γρηγορα!!!!Βεβαια ολο αυτο ειχε και ενα πολυ καλο αποτελεσμα βγαζωντας το ειχανε φυγει και ετσι δεν χρειαστηκε να κανω κατι αλλο!!!!

Οσο για την ηλικια μην το βαζεις κατω δεν σε πηρανε και τα χρονια θα δεις ολα καλα θα πανε δεν θα αργησει πολυ η ευχαριστη μερα!!!:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p

Γεια σου Κατιουσκα μου!!!το ευχομαι κοριτσακι μου να ειναι ολα καλα!!!ανυπομονω ολο το ρολοι κοιταω...εεεεεε.ειναι χαλια και η παρεα εδω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι?????

χαλια η παρεα????:evil::evil::evil::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κάνεις την πάπια Κρισάκι μου, για να μην πληρώσεις ε?..:mrgreen:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηρεμησε σε 2 ωριτσες θα εισαι εκει και θα τα μαθεις ολα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι?????

χαλια η παρεα????:evil::evil::evil::tongue:

ωχ μας πιασανε:shock::shock::shock:

χουμορ χουμορ εκανα συμπεθερακι μου!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αγαπάκια μου γλυκουλικα ποσο καλα ειστε ουλα σας....:D:D:D:D:D:D:D:D

Γι' αυτο και εγω σας αγαπω πολυ πολυ και σας στελνω ένα τεράστιο φιλι...

000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...