Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Συμπεθερουλα μου σημερα εχουμε την αυχενικη εεεεε?????καλα θα παθεις σοκ με αυτο που θα δεις!!!!!

Και φυσικα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!;):-D

γεια σου συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!!:P:p:p

Το νινι μεγαλωσε κι αλλο???

Ναι σημερα ειναι 2 η ωρα και εχω αγχος πολυ μην χασω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Το φανταστηκες δε το φανταστηκες αλλα δεν σηκωσες το μπουκαλι να κατεβασεις λιγο νερακι!!Πες στον VIP μπέμπη σου οτι ειμαστε στο χειλος της χρεωκοπιας και πρεπει να πινει και κανονικο νερακι...θα καταλαβει!!Επισης πες του οτι με το που βγει χρωστει ηδη πολλα λεφτα απο δημοσιο χρεος της χωρας μας!!Να ξερει το παιδι να μην ζει σε μια πλανη:rolleyes::rolleyes: Ακαλυπτε εεε Ακαλυπτε:tongue::tongue:

Το έχω υπόψη μου, γιατί δεν χρωστάει μόνο τα ανθρακούχα αλλά και πολλές-πολλές τσίχλες!...(για την σιελόρροια) 'Εχει κάτι περίεργες ορέξεις βρέ παιδί μου όμως!...Τρώω τα λεμόνια σαν πορτοκάλια!..

Ασύμφορος ο μπέμπης απο τώρα!..

6b98f09093.png

Γεια σας ομορφες κοπελιες

που ειστε γλυκουλες και καλες?

Εχω μερες να σας δω

και ειπα να σας επισκευτω...

τα νεα μου τα ιδια τα παλια..

πειτε τα δικα σας τα νέα και καλα...

χιχιχιχιχιχιχιχι:-D:-D:-D:-D

τι γραφω το ατομο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου!!!!τι κανεις βρε ποιητρια???γιατι εισαι εξαφανιζολ???εεε????ξυλο θα φας!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εχω μερες να σας δω

Καλημερα κοτοπουλακι μου τι κανεις???

εμεις ειμαστε μια χαρα!!πηγες στο γιατρο???τι σου ειπε??γιατι σου εκανε κολπα η ατιμη???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι κουκλίτσα μου....!!!Περιμένω να περάσει η σημερινή μέρα γιατί δεν την παλεύω...!!!

Γιατι Μπιφτεκακι μου???νιωθεις κουρασμενη???πηρες την Παρασκευουλα μια αδεια να πατε καμια βολτουλα???:roll::roll::roll:

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Συμπεθερουλα μου σημερα εχουμε την αυχενικη εεεεε?????καλα θα παθεις σοκ με αυτο που θα δεις!!!!!

Και φυσικα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!;):-D

Εχω μερες να σας δω

Καλημέρα Αθηνούλα. Πως τα πάς με το μωράκι σου! Μπήκατε σε μια σειρά ή όχι ακόμα?

Καλημέρα Γεωργία!Τι κάνεις κοριτσάκι? Γιατί μας ξέχασες?

6b98f09093.png

γεια σου συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!!:P:p:p

Το νινι μεγαλωσε κι αλλο???

Ναι σημερα ειναι 2 η ωρα και εχω αγχος πολυ μην χασω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι συμπεθερουλα μου μεγαλωνει ο σκατουλης μου καναμε και μαγουλακια!!!!:-D:-D

Οχι να μην αγχωνεσαι στο λεω εγω που οταν πηγα να την κανω ημουνα πολυ ηρεμη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(νομιζεις):mrgreen:

Ολα καλαααααααααααα ειναι θα το δεις και το νινακι μας θα γεννηθει θα το δεις!!!!!;):-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου!!!!τι κανεις βρε ποιητρια???γιατι εισαι εξαφανιζολ???εεε????ξυλο θα φας!!!:mrgreen::mrgreen:
Καλημερα κοτοπουλακι μου τι κανεις???

εμεις ειμαστε μια χαρα!!πηγες στο γιατρο???τι σου ειπε??γιατι σου εκανε κολπα η ατιμη???

Καλα ειμαι κουκλιτσες μου...περασα μια Ιωση το Σκ και γενικα ειμαι ανορεκτη....δυστηχως οχι για φαγητο....

Αθηνουλα στο γιατρο ειχα παει και μου εδωσε χαπακια ...ευτυχω μου ηρθε η σιχαμένη την Κυριακη...τωρα θα τον δω πάλι την Μ.Δευτερα για να κανονισουμε για την υστεροσκόπηση...

Εσεις τι κάνετε? πως ειναι ο μπεμπακος?

Κρισακι μου..αγαπουλα μου..θα πας να δεις το μικρουλι σου...???αντε με το καλο ματακια μου....να σου κανει όλο ναζια...:-D:-D:-D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα Αθηνούλα. Πως τα πάς με το μωράκι σου! Μπήκατε σε μια σειρά ή όχι ακόμα?

Καλημερα παπακι μου μεχρι στιγμης τα παμε καλα!!!!ειμαστε μαμ κακα και νανι!!!!!!

βεβαια ξυπναει ανα 3ωρο για μαμ ειμαι γενικα λιγο κουρασμενη!!!!!!

δεν πειραζει ομως χαλαλι του εχω περασει χειροτερα για να τον εχω αυτο ειναι το λιγοτερο!!!!!:-D

Εσυ τι κανεις????ψωνισες για το καμαρι σου???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Δεν σας ξεχασα Παπακι μου απλα γινεται πανικος στη δουλεια και τρεχω...σαν μουρλη....δεν θελει και πολυ ο ανθρωπος...χιχιχι

Τι κανεις εσυ κοριτσακι μου...τι λέει ο μικρος?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα ειμαι κουκλιτσες μου...περασα μια Ιωση το Σκ και γενικα ειμαι ανορεκτη....δυστηχως οχι για φαγητο....

Αθηνουλα στο γιατρο ειχα παει και μου εδωσε χαπακια ...ευτυχω μου ηρθε η σιχαμένη την Κυριακη...τωρα θα τον δω πάλι την Μ.Δευτερα για να κανονισουμε για την υστεροσκόπηση...

Κρισακι μου..αγαπουλα μου..θα πας να δεις το μικρουλι σου...???αντε με το καλο ματακια μου....να σου κανει όλο ναζια...:-D:-D:-D

Ζατί ζε μου μιλάς?

6b98f09093.png

Υστεροσκοπηση?????γιατι κοτοπουλακι μου τι εχεις???

Καλα ειναι το πουλακι μου τωρα κοιμαται και γι αυτο μπηκα για λιγο γιατι πρεπει να κανω και καμια δουλεια!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι συμπεθερουλα μου μεγαλωνει ο σκατουλης μου καναμε και μαγουλακια!!!!:-D:-D

Οχι να μην αγχωνεσαι στο λεω εγω που οταν πηγα να την κανω ημουνα πολυ ηρεμη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(νομιζεις):mrgreen:

Ολα καλαααααααααααα ειναι θα το δεις και το νινακι μας θα γεννηθει θα το δεις!!!!!;):-D

Εκανε μαγουλακιααααααααααααααααααααααααα???????????????????:shock::shock::shock::shock:αααχ θα φαω τις κοτσιδες μου ......αχ τοσο πολυ μεγαλωσε καλε...ρουφηξτετα λιγο και για μενα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το ευχομαι συμπεθερουλα μου:P:p:p

Μια που εισαι και εσυ μεσα να σας ρωτησω κατι μηπως το ξερετε.στο χαρτι που μου εδωσε ο γιατρος μου λεει αυχενικη διαφανεια και αμεσως μετα μετρηση στο αιμα των επιπεδω PAPP-Aκαι β-HCG.η τελευταια τι ειναι???τον περνω τηλ. αλλα ειναι εξωτερικο και δεν απανταει

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...