Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:D:D:D:D

Κουκλες παω...ευχειθειτε μου καλο κουραγιο και προπαντως να μην λιγοψυχησω μπροστα στην κουραση .:D:D:D

Καλα αποτελεσματα νε εχεις Κρισακι με την αυχενικη σου.Θα μπω πιο μετα να διαβασω τα νεα σου.

Φιλακια σε ολες σας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D

Κουκλες παω...ευχειθειτε μου καλο κουραγιο και προπαντως να μην λιγοψυχησω μπροστα στην κουραση .:D:D:D

Καλα αποτελεσματα νε εχεις Κρισακι με την αυχενικη σου.Θα μπω πιο μετα να διαβασω τα νεα σου.

Φιλακια σε ολες σας.

Αντε καλη δυναμη Βικτοριακι μου!!!

Εγω το απογευμα θα εχω ξεμπερδεψει μαλλον!!!ευχαριστω πολυ πολυ φιλακια!!!:-D:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλά Ευτυχούλα μου, είμαστε και εμείς!..Περιμένω πώς και πώς να περάσουν οι μέρες!...

Τώρα τελευταία υποφέρω απο κράμπες στα πόδια και μουδιάσματα στα χέρια!

η δοκτορ Χρυσα συστηνει για αυτα τα συμπτωματα της αυξηση του νερου!!

Αυξησε το νερο σου και θα δεις μειωση στις κραμπες!!!50Εουρος παρακαλω:cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Τσα!!!....Σας τσάκωσα!!!

Καλημέρα....:D

Μπιφτεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

κουκου......:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η δοκτορ Χρυσα συστηνει για αυτα τα συμπτωματα της αυξηση του νερου!!

Αυξησε το νερο σου και θα δεις μειωση στις κραμπες!!!50Εουρος παρακαλω:cool:

Το φαντάστηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι απο αυτό.Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' αρέσει τώρα που είμαι έγκυος το νερό και πίνω ελάχιστο εώς καθόλου.Το μόνο που αρέσει στον VIP μπέμπη μου είναι το ανθρακούχο νερό.Αλλά πόσο να πιείς απο αυτό?

Καλημέρα Nadimoraki.Πως είσαι?:P

6b98f09093.png

Μπα?......Έγινες και γιατρός τώρα?:tongue::tongue::tongue:

Ξερόλααααα!!!:mrgreen::mrgreen:

τι να κανουμε δυσκολοι καιροι...πρεπει να εξασφαλισω το μελλον του παιδιου μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Επιταγές δεχόσαστε?...

Ωραια μολις σου βρηκα και παρατσουκλι....βρε Ακαλυπτε...δεν ντρεπεσαι πας να με ξεγελασεις...???οχι μονο ρευστα περνουμε αλλα σαν πρωτη επισκεψη δεν θα σας χρεωσουμε τιποτα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το φαντάστηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι απο αυτό.Η αλήθεια είναι ότι δεν μ' αρέσει τώρα που είμαι έγκυος το νερό και πίνω ελάχιστο εώς καθόλου.Το μόνο που αρέσει στον VIP μπέμπη μου είναι το ανθρακούχο νερό.Αλλά πόσο να πιείς απο αυτό?

Καλά είμαι κουκλίτσα μου....!!!Περιμένω να περάσει η σημερινή μέρα γιατί δεν την παλεύω...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Το φανταστηκες δε το φανταστηκες αλλα δεν σηκωσες το μπουκαλι να κατεβασεις λιγο νερακι!!Πες στον VIP μπέμπη σου οτι ειμαστε στο χειλος της χρεωκοπιας και πρεπει να πινει και κανονικο νερακι...θα καταλαβει!!Επισης πες του οτι με το που βγει χρωστει ηδη πολλα λεφτα απο δημοσιο χρεος της χωρας μας!!Να ξερει το παιδι να μην ζει σε μια πλανη:rolleyes::rolleyes: Ακαλυπτε εεε Ακαλυπτε:tongue::tongue:

Καλημερα ομορφες τι κανετε????

Συμπεθερουλα μου σημερα εχουμε την αυχενικη εεεεε?????καλα θα παθεις σοκ με αυτο που θα δεις!!!!!

Και φυσικα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!;):-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας ομορφες κοπελιες

που ειστε γλυκουλες και καλες?

Εχω μερες να σας δω

και ειπα να σας επισκευτω...

τα νεα μου τα ιδια τα παλια..

πειτε τα δικα σας τα νέα και καλα...

χιχιχιχιχιχιχιχι:-D:-D:-D:-D

τι γραφω το ατομο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."