Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Kαλημέρα γλυκειά φατσούλα! Δουλεύουμε, δουλεύουμε!Ευτυχώς που αύριο είναι αργία!..Εσύ? 'Εκανες την αυχενική?

Γεια σου κουταβακι μου :P οχι δεν πηγα ακομα σημερα το μεσημερι θα παω!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοπελουδες,τι κανετε?????

αχ μη μιλατε για δουλεια κι εγω περιμενω με ανυπομονυσια την αυριανη μερα

γεια σου Ευτυχω μου !!!για εμενα ολες ιδιες ειναι οι μερες αλλα οταν δουλευεις και πλησιαζει αργια ειναι ζουπερ!!!:mrgreen:αυτο τουλαχιστον το θυμαμαι πολυ καλα ακομα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεια σου Ευτυχω μου !!!για εμενα ολες ιδιες ειναι οι μερες αλλα οταν δουλευεις και πλησιαζει αργια ειναι ζουπερ!!!:mrgreen:αυτο τουλαχιστον το θυμαμαι πολυ καλα ακομα!!!

αχ κι εγω τις αργιες και τα σ/κ περιμενωωωωω...

δεν θελω να ερχομαι με τιποτα στη δουλεια....

76IGp3.png

Καλημερα κουκλες...ειμαι σε αδεια σημερα αλλα εχω γενικη καθαριοτητα οποτε δεν θα κατσω πολυ.

Κρισακι, καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα... νομιζω θα αποτρελλαθεις σημερα που θα δεις το μπεμπεκι να κοβει βολτες πανω κατω.

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες...ειμαι σε αδεια σημερα αλλα εχω γενικη καθαριοτητα οποτε δεν θα κατσω πολυ.

Κρισακι, καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα... νομιζω θα αποτρελλαθεις σημερα που θα δεις το μπεμπεκι να κοβει βολτες πανω κατω.

Αχ μπραβο κοριτσακι μου εχεις αδειουλα και κανεις γενικη.....σουπερ!!!!αααααααχ ολα απο εμας περνανε πιαααααα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ μακαρι Venusακι μου να ειναι καλα αυτο το ζουζουνακι και ας αποτρελαθει η μανουλα!!!

Καλες δουλιτσες και οχι τα πανω πανω ,οσα βλεπει η πεθερα...δεν θελω χαζα καλη δουλεια μερακλιδικη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σου κουταβακι μου :P οχι δεν πηγα ακομα σημερα το μεσημερι θα παω!!!!

Αντε με το καλό Κρισάκι μου να δείς το μωράκι σου!..

Τι ωραία που είναι να μην δουλεύεις!...Βέβαια καλό είναι να έχεις και κανένα φράγκο παραπάνω για να μπορείς να κινηθείς και να μην σου λείπουν πράγματα.

Καλημέρα Happy.Τι κάνει το μπεμπέ σου?..

6b98f09093.png

Αχ μπραβο κοριτσακι μου εχεις αδειουλα και κανεις γενικη.....σουπερ!!!!αααααααχ ολα απο εμας περνανε πιαααααα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ μακαρι Venusακι μου να ειναι καλα αυτο το ζουζουνακι και ας αποτρελαθει η μανουλα!!!

Καλες δουλιτσες και οχι τα πανω πανω ,οσα βλεπει η πεθερα...δεν θελω χαζα καλη δουλεια μερακλιδικη!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αγαπιτσα αστα να πανε...η γενικη περιλαμβανει πλυσιμο τοιχων και ταβανιων, κατεβασμα κουρτινων,πλυσιμο κουρτινων, σιδερωμα κουρτινων, κρεμασμα κουρτινων, αδειασμα ντουλαπακιων, καθαρισμα ντουλαπακιων,ξαναγεμισμα ντουλαπακιων, τζαμια, παντζουρια κοκ...ελπιζω να εχω τελειωσει μεχρι την ερχομενη Κυριακη.

Ασχετο, αλλα εσυ κουκλιτσα εισαι σε αδεια επαπειλουμενης κυησης ή δεν δουλευεις?

Αντε με το καλό Κρισάκι μου να δείς το μωράκι σου!..

Τι ωραία που είναι να μην δουλεύεις!...Βέβαια καλό είναι να έχεις και κανένα φράγκο παραπάνω για να μπορείς να κινηθείς και να μην σου λείπουν πράγματα.

Καλημέρα Happy.Τι κάνει το μπεμπέ σου?..

Καλεεεεεεε δεν ειναι ωραια να μην δουλευεις!!!!ειναι βαρετα!!!!:roll::roll::roll:

ειναι ωραια να μην δουλευεις μονο οταν μεγαλωνεις το μωρακι σου πιστευω!!!εγω αναγκαστηκα καθομαι(ξαπλωνω) αλιως θα σου ελεγα εγω:cool:

Διαφημίσεις

Αγαπιτσα αστα να πανε...η γενικη περιλαμβανει πλυσιμο τοιχων και ταβανιων, κατεβασμα κουρτινων,πλυσιμο κουρτινων, σιδερωμα κουρτινων, κρεμασμα κουρτινων, αδειασμα ντουλαπακιων, καθαρισμα ντουλαπακιων,ξαναγεμισμα ντουλαπακιων, τζαμια, παντζουρια κοκ...ελπιζω να εχω τελειωσει μεχρι την ερχομενη Κυριακη.

Ασχετο, αλλα εσυ κουκλιτσα εισαι σε αδεια επαπειλουμενης κυησης ή δεν δουλευεις?

καλε με αδεια (που δεν δικαιουμε μια που ειμαι συμβασιουχα) επαπειλουμενης κυησης ειμαι το τσαμενο!!!μια χαρα δουλευα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ολα καλα βρε σκατουλα αλλα τα ταβανια πως ακριβως τα πλενεις???εγω αυτο πρωτη φορα τα ακουω!!!

καλε με αδεια (που δεν δικαιουμε μια που ειμαι συμβασιουχα) επαπειλουμενης κυησης ειμαι το τσαμενο!!!μια χαρα δουλευα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ολα καλα βρε σκατουλα αλλα τα ταβανια πως ακριβως τα πλενεις???εγω αυτο πρωτη φορα τα ακουω!!!

επειδη ειναι ασπρο το σπιτι, τα πλενω με χλωρινη...μετα ξεβγαλμα.μην το επιχειρησεις ειναι μαρτυριο μεγαλοοοοο...ξεπατωμα.

αυτο το εκανα χρονια, φετος ειναι η τελευταια φορα που θα το κανω.

ασε που η χλωρινη δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ας οψεται η οικονομικη κριση που δεν με αφησε να το βαψω.

επειδη ειναι ασπρο το σπιτι, τα πλενω με χλωρινη...μετα ξεβγαλμα.μην το επιχειρησεις ειναι μαρτυριο μεγαλοοοοο...ξεπατωμα.

αυτο το εκανα χρονια, φετος ειναι η τελευταια φορα που θα το κανω.

ασε που η χλωρινη δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ας οψεται η οικονομικη κριση που δεν με αφησε να το βαψω.

πω πωωωωω!!! πολυ δυσκολο μου φενεται αυτο:roll::roll::roll:

αντε του χρονο ζεν σα μπορεις και να σελεις!!!γιατι θα εχεις νινακι ή μεσα ή ακομα καλυτερα εξω απο την κοιλιτσα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ευχη και καταρα σου δινω:tongue::tongue::tongue:

πω πωωωωω!!! πολυ δυσκολο μου φενεται αυτο:roll::roll::roll:

αντε του χρονο ζεν σα μπορεις και να σελεις!!!γιατι θα εχεις νινακι ή μεσα ή ακομα καλυτερα εξω απο την κοιλιτσα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ευχη και καταρα σου δινω:tongue::tongue::tongue:

απ το στομα σου και στου θεου το αυτι...εγω παντως για το νινακι που θα ερθει τις κανω ολες τις προετοιμασιες.

μου χει σαλεψει ε? ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε. :D

απ το στομα σου και στου θεου το αυτι...εγω παντως για το νινακι που θα ερθει τις κανω ολες τις προετοιμασιες.

μου χει σαλεψει ε? ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε. :D

που το ξερεις μαρη το Γιαννη???μπορει να ειναι και Γιαννα:rolleyes::rolleyes:

οχι παιδι μου δεν εισαι σαλεμαινη ο κοσμος ειναι που δεν μας καταλαβαινει:mrgreen:εγω αυτο ελεγα παντως!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...