Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλιτσα σημερα τα εχω φορτωσει στον κοκκορα...δεν κανω τιποτα απολυτως, δεν εχω και καλη διαθεση καθολου...εσεις κρισσακι πως τα πατε?

γιατι αγαπη μου δεν εχεις καλη διαθεση??εγινε τιποτα στη δουλεια ή σε απασχολει τιποτα αλλο???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλό είναι οι γονείς να κοντρολάρουν όσο γίνεται το άγχος τους και να μην πέφτουν με τα μούτρα στο μωρό γιατί κακό μαθαίνει και μετά είναι δύσκολο!..Σίγουρα στα λόγια είναι πιο εύκολο απ' ότι στην πράξη αλλά τουλάχιστον εγώ θα προσπαθήσω να είμαι πιο χαλαρή!..'Οπως το μάθεις είναι!..

βρε κσι εγω συμφωνω αλλα οταν της το ειπα μου ειπε καλα ξεχνα οτι λεγαμε πριν.....με το που το βλεπεις δε ισχυει τιποτα!!!!για να δουμε...τι να πω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

βρε κσι εγω συμφωνω αλλα οταν της το ειπα μου ειπε καλα ξεχνα οτι λεγαμε πριν.....με το που το βλεπεις δε ισχυει τιποτα!!!!για να δουμε...τι να πω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θέλει προσπάθεια, δεν είπαμε ότι είναι εύκολο!..Αλλά σκέψου τι είναι καλύτερο!..Εγώ δεν θέλω να μπλέκονται και πολύ-πολύ οι γιαγιάδες, γιατί τότε την κάτσαμε!..

Καλημέρα Venus ,γιατί είσαι κακοδιάθετη?

6b98f09093.png

γιατι αγαπη μου δεν εχεις καλη διαθεση??εγινε τιποτα στη δουλεια ή σε απασχολει τιποτα αλλο???:roll::roll::roll:

με εχει παρει απο κατω...οσο δεν με ειχε παρει αποκατω ολο αυτο τον καιρο που χει περασει ,με πηρε τωρα..κυκλο κανει ,θα μου περασει.

εν το μεταξυ σημερα θα παω γιτρο γιατι εχω μεγαλη καθυστερηση (δεν ειναι εγκυμοσυνη) για να δουμε γιατι ο κυκλος μου δεν λεει να επανελθει στα φυσιολογικα του υστερα απο τρεις μηνες που περασαν απο την αποξεση.

αντε να κατεβει η κοκκινοσιχαμενη, γιατι οι ορμονες μου εχουν τρελλαθει και δεν την παλευω και πολυ :)

Διαφημίσεις

με εχει παρει απο κατω...οσο δεν με ειχε παρει αποκατω ολο αυτο τον καιρο που χει περασει ,με πηρε τωρα..κυκλο κανει ,θα μου περασει.

εν το μεταξυ σημερα θα παω γιτρο γιατι εχω μεγαλη καθυστερηση (δεν ειναι εγκυμοσυνη) για να δουμε γιατι ο κυκλος μου δεν λεει να επανελθει στα φυσιολογικα του υστερα απο τρεις μηνες που περασαν απο την αποξεση.

αντε να κατεβει η κοκκινοσιχαμενη, γιατι οι ορμονες μου εχουν τρελλαθει και δεν την παλευω και πολυ :)

βρε καλο μου ειναι απολυτως φυσιολογικο να σε περνει καπου καπου απο κατω σχεδον ολες ετσι ειμασταν ας μην γελιομαστε!!!!!Εγω παντως ημουν ετσι.Παντως αυτο που λες για τον κυκλο σου στο δευτερο που εχασα ο δικος μου ηταν οτι να ναι για παραπανω απο τρις μηνες και θυμαμαι τα ειχα παρει και ελεγα δεν φτανει ολο αυτο που περασαμε πρεπει να χαλασει και ο κυκλος μου τωρα???επισης αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που δεν πιστευα οτι ειμαι εγγυος γιατι δεν επανηλθα ποτε σε σταθερο κυκλο.καλυτερευσε μεν αλλα δεν σταθεροποιηθηκε δε.Στην αρχη ηταν καπως ετσι 26,24,33,28,30 θυμαμαι και μετα καταληξαμε στις 3 μερες αποκλισης.Αυτο με εκανε πολυ κομματια γιατι καθε φορα που επιανα μεγαλα νουμερα μου πηγαινε το μυαλο σε εγγυμοσυνη και κομματιαζομουνα.Χωρια που το στηθος ηταν μονιμο σε καθε περιοδο.Ολα θα πανε καλα θα δεις θα περασει και αυτο κοριτσι μου το ξερεις αλλα ανυπομονεις το ποτε.Ευχομαι να ειναι πολυ συντομα:mrgreen:

Τι κάνετε κουκλάρες?...εγώ πήζω στη δουλειά!!!:rolleyes:

Βενουσάκι καλημέρα!...

Κουκλαρα καλημερα...πως εισαι εσυ βρε κουκλιτσα?

οσο για την δουλεια, εγω σημερα μιλαμε τα χω φορτωσει στον κοκκορα...απροκαλυπτα μπροστα σε ολους σερφαρω και τα συναφη. :D

βρε καλο μου ειναι απολυτως φυσιολογικο να σε περνει καπου καπου απο κατω σχεδον ολες ετσι ειμασταν ας μην γελιομαστε!!!!!Εγω παντως ημουν ετσι.Παντως αυτο που λες για τον κυκλο σου στο δευτερο που εχασα ο δικος μου ηταν οτι να ναι για παραπανω απο τρις μηνες και θυμαμαι τα ειχα παρει και ελεγα δεν φτανει ολο αυτο που περασαμε πρεπει να χαλασει και ο κυκλος μου τωρα???επισης αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που δεν πιστευα οτι ειμαι εγγυος γιατι δεν επανηλθα ποτε σε σταθερο κυκλο.καλυτερευσε μεν αλλα δεν σταθεροποιηθηκε δε.Στην αρχη ηταν καπως ετσι 26,24,33,28,30 θυμαμαι και μετα καταληξαμε στις 3 μερες αποκλισης.Αυτο με εκανε πολυ κομματια γιατι καθε φορα που επιανα μεγαλα νουμερα μου πηγαινε το μυαλο σε εγγυμοσυνη και κομματιαζομουνα.Χωρια που το στηθος ηταν μονιμο σε καθε περιοδο.Ολα θα πανε καλα θα δεις θα περασει και αυτο κοριτσι μου το ξερεις αλλα ανυπομονεις το ποτε.Ευχομαι να ειναι πολυ συντομα:mrgreen:

κρισακι μιλησες μεσα στην καρδια μου.;).να σαι καλα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε????

εγω βαριεμαι αφορητα.....θελω να ερθει και η δευτερα να παμε στο γιατρο να δουμε το σπορο μου

Χαπακι καλημερα...ριξτο εξω οσο μπορεις για να περασουν οι μερες...τι ειναι 5-6 μερες μπροστα στην αιωνιοτητα? ε????

Χαπακι καλημερα...ριξτο εξω οσο μπορεις για να περασουν οι μερες...τι ειναι 5-6 μερες μπροστα στην αιωνιοτητα? ε????

:-D:-D:-D:-D δικιο εχεις γλυκια μου,τι διαβαζω εχεις ακεφιες???

υπομονη γλυκουλα μου,ολες λιγο πολυ τα εχουμε περασει και σε καταλαβαινουμε....υπομονη και συντομα ευχομαι να εχεις να μας πεις τα πιο θετικα νεα!!!!

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε????

εγω βαριεμαι αφορητα.....θελω να ερθει και η δευτερα να παμε στο γιατρο να δουμε το σπορο μου

Αχ θα δεις τον γιοκα σου την Δευτερα??Εγω θα το δω αυριο και αν ολα απνε καλα συν Θεο θα το δω μετα ξανα την Δευτερα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω παντως βαριεμαι να παω για μπανιο η μπιχλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κρισακι μιλησες μεσα στην καρδια μου.;).να σαι καλα

μακια μακια μακια Venusακι μου!!!!:mrgreen::P

Αχ θα δεις τον γιοκα σου την Δευτερα??Εγω θα το δω αυριο και αν ολα απνε καλα συν Θεο θα το δω μετα ξανα την Δευτερα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω παντως βαριεμαι να παω για μπανιο η μπιχλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μακια μακια μακια Venusακι μου!!!!:mrgreen::P

ναι θα δω το καμαρι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...