Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχχααχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ τι νεα ρε εμακο?

κανω σεξ με τον υπερηχο εδω και καμια εβδομαδα γαι να βρω ποτε πρεπει να κανω σεξ με τον αντρα μου(επιτελους...)και γαι να δουμε αν μεινω ΜΗΠΩΣ το ξαναχασω..ΖΩ μεγαλες στιγμες!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια εχουμε κανενα νεο εκτος απο την Εμμαλεμε που εχει τον ασυμαζευτο παλι???:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου κουταβακι καλα εισαι??:mrgreen:ακουσα κορτσαρες και δεν κρατηθηκα!!!!ηρθα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια εχουμε κανενα νεο εκτος απο την Εμμαλεμε που εχει τον ασυμαζευτο παλι???:tongue::tongue::tongue:

Γεια σου κουταβακι καλα εισαι??:mrgreen:ακουσα κορτσαρες και δεν κρατηθηκα!!!!ηρθα!!!

Kαλημέρα Chrisaki. Είσαι καλύτερα?Το μπεμπέ σου, τι κάνει?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑαααα δεν προκειτε να βρεθουμε σημερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα Μπιφτεκακι μου πως μου εισαι??εκανες βολτουλες το ΣΚ???

Καλα ειμαι κουταβακι μου αυριο εχω αυχενικη και ελπιζω να ειναι ολα καλα:roll::roll::roll: εχω αρκετο αγχος!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλα ειμαι κουταβακι μου αυριο εχω αυχενικη και ελπιζω να ειναι ολα καλα:roll::roll::roll: εχω αρκετο αγχος!!!

Ολα καλά θα πάνε λουλουδομωρό,είμαι σίγουρη!..Το ζουζουνάκι σου μεγαλώνει μια χαρά!..Το ανιψάκι σου τι κάνει? Είναι ήσυχος ή την ταλαιπωρεί?

6b98f09093.png

Ολα καλά θα πάνε λουλουδομωρό,είμαι σίγουρη!..Το ζουζουνάκι σου μεγαλώνει μια χαρά!..Το ανιψάκι σου τι κάνει? Είναι ήσυχος ή την ταλαιπωρεί?

μωρε ειναι πολυ ησυχος ο γλυκος μου οι γονεις του ειναι για ξυλο γιατι ειναι πολυ αγχωμενοι και οι δυο και του εχουν αλλαξει τα φωτα!!!η μαμα μου εχει κατασκηνωσει εκει που λεει ο λογος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ξερω βλεπω την αδελφη μου και φοβαμαι και εγω ετσι θα ειμαι???:roll::roll:

Διαφημίσεις

Καλα αποτελέσματα να εχετε κρισακι μου αυριο, που θα τα εχετε.;)

Κουκλαρες καλημερα και απο μενα.

καλημερα μικρουλα τι κανεις???πολυ δουλιτσα κα εσυ???ολες δουλευετε πολυ βρε παιδακι μου!!!:roll::roll::roll:

μωρε ειναι πολυ ησυχος ο γλυκος μου οι γονεις του ειναι για ξυλο γιατι ειναι πολυ αγχωμενοι και οι δυο και του εχουν αλλαξει τα φωτα!!!η μαμα μου εχει κατασκηνωσει εκει που λεει ο λογος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν ξερω βλεπω την αδελφη μου και φοβαμαι και εγω ετσι θα ειμαι???:roll::roll:

Καλό είναι οι γονείς να κοντρολάρουν όσο γίνεται το άγχος τους και να μην πέφτουν με τα μούτρα στο μωρό γιατί κακό μαθαίνει και μετά είναι δύσκολο!..Σίγουρα στα λόγια είναι πιο εύκολο απ' ότι στην πράξη αλλά τουλάχιστον εγώ θα προσπαθήσω να είμαι πιο χαλαρή!..'Οπως το μάθεις είναι!..

6b98f09093.png

καλημερα μικρουλα τι κανεις???πολυ δουλιτσα κα εσυ???ολες δουλευετε πολυ βρε παιδακι μου!!!:roll::roll::roll:

Κουκλιτσα σημερα τα εχω φορτωσει στον κοκκορα...δεν κανω τιποτα απολυτως, δεν εχω και καλη διαθεση καθολου...εσεις κρισσακι πως τα πατε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...