Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

αααα οσες ειστε αθηνα σας προτεινω ενα πολυ ωραιο μαγαζακι που ειναι στην σολωνος διπλα απο τα ΙΕΚ δομη στο ύψοις των goodys. ΠΟΛΥ ωραία άνετα φορέματακια ψιλο χιπικα και γλυκύτατα.. δεν θυμαμαι ονομα ρε γμτ! και τιμες απο 40-60 ευρώ

μακαρι να ημουνα αθηνα ....θα ανεβουμε το πασχα να δω τους δικους μου αλλα δεν νομιζω να προλαβω να παω για ψωνια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α εγω ανασταση δεν προκειτια να παω.. με φοβιζουν πολυ οι κροτιδες και δνε ξερω τι να κάνω..τοιχο τοιχο να παω?

εμεις εκει που θα παμε δεν ριχνουν πολλες ευτυχως αλλα δεν τις φοβαμαι κιολας ,μονο μην τρομαξεις ο μπεμπης μου

Καλημέρα Ευτυχούλα! Πως είσαι?

Εμένα ευτυχώς προς το παρόν με βοηθάει η μαμάκα μου στις δουλειές του σπιτιού!Είμαι και λίγο τελειομανής.....άντε να βρείς γυναίκα να σου κάνει!

καλα ειμαι παπακι μου,εσυ τι κανεις ???

κι εγω γι'αυτο δεν περνω γυναικα αλλα τωρα σκεφτομαι πως θα κανω τα παραθυρα...δεν κανει να τεντωνομαστε....

αχ κοριτσια περιμενω να πλησιασουν οι μερες να φτιαξω και τα τσουρεκακια μου και τα κουλουρακια μου...

76IGp3.png

ο μπεμπης ειναι νωρις ακομη για να τρομάζει κλπ κλπ.. το πολυ πολυ να του ερθει κανας λοξυγκας :P

basika αυτο που βαριεμαι ειλικρινα ειναι που θα με περιεργαζονται οι φιλες της μανας μου ως εγκυο... ξερεις τώρα τα κλασικα ααα ωωωω ααα αμε το καλοοο φτου φτου φτουυυ ααααιιιι!!! και δνε μπορω ρε κοριτσια να μου σταυρώνουν την κοιλια άγνωστες.. με ανατριχιάζει

dZJip3.png

ο μπεμπης ειναι νωρις ακομη για να τρομάζει κλπ κλπ.. το πολυ πολυ να του ερθει κανας λοξυγκας :P

basika αυτο που βαριεμαι ειλικρινα ειναι που θα με περιεργαζονται οι φιλες της μανας μου ως εγκυο... ξερεις τώρα τα κλασικα ααα ωωωω ααα αμε το καλοοο φτου φτου φτουυυ ααααιιιι!!! και δνε μπορω ρε κοριτσια να μου σταυρώνουν την κοιλια άγνωστες.. με ανατριχιάζει

χαχαχαχα,τετοια σου κανουν...ευτυχως εγω δεν εχω τετοια, και η μανα μου ξερει οτι ειμαι περιεργη οποτε δεν τις προσκαλεις κοντα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Πού είστε ομορφούλες; Όλες έξω είστε; Καλά να περνάτε!

Εύχομαι την επόμενη φορά να πετύχω καμιά να τα πούμε.

Φιλιά πολλά σε όλες! :D

Επεξεργάστηκαν by Mary Poppins

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Κουκλες ου ουου...εδω γυρω θα ειμαι...σας περιμενω.

Μαιρη χαιρομαι που σε ξαναβλεπω, ειχα παρα πολυ καιρο να μαθω νεο σου...σου ευχομαι με ενα πονο :)

Ευχαριστώ πολύ! :D

Και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Πώς είσαι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ευχαριστώ πολύ! :D

Και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Πώς είσαι;

Μια χαρα ειμαι Μαιρη...επειδη εχω αλλαξει user name (δεν θυμαμαι αν προλαβες τη αλλαγη ) είμαι η angel_bill απο παλια.

Χαρηκα ειλικρινα παρα πολυ για σενα... ο ερχομος του καλοκαιριου θα σε βρει κρατωντας το ονειρο σας στην αγκαλια σου. Με το καλο Μαιρη μου!!!

Μια χαρα ειμαι Μαιρη...επειδη εχω αλλαξει user name (δεν θυμαμαι αν προλαβες τη αλλαγη ) είμαι η angel_bill απο παλια.

Χαρηκα ειλικρινα παρα πολυ για σενα... ο ερχομος του καλοκαιριου θα σε βρει κρατωντας το ονειρο σας στην αγκαλια σου. Με το καλο Μαιρη μου!!!

Ξέρω ποια είσαι! Θυμάσαι που σε pm σου έλεγα ότι νομίζω πως είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα; Είχα ξεχάσει πώς είναι να είσαι ανέμελη και χαρούμενη.

Μαιρη μου ειναι κοριτσακι ή αγορακι?

Αγοράκι είναι. Ας είναι γερό και καλότυχο! Αυτό εύχομαι μόνο.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...