Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xe xe xe το μπεμπε ειναιιιιι!!! ιουυυυυυυυ οοουυιιιιιι!!!

οσο για τον συζυγο μην ανησυχεις.. και εμενα ο συζυξ ηταν αρωστοσ την καθαροδευτερα καιοοολα καλα.. σε προστατευει το μπεμπε σου εσυ! απλά αν μπορει ςμμην κοιμασαι μαζι τ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

θα παμε να κανουμε μια ερευνα αγορας να δουμε τι λενε οι τιμες να παρω κι εγω κανενα φορεματακι για το πασχα που θα πηγαινω στην εκκλησια...θελω τοσοσ καιρο να παω για ψωνια και δεν κρατιεμαι

76IGp3.png

αααα οσες ειστε αθηνα σας προτεινω ενα πολυ ωραιο μαγαζακι που ειναι στην σολωνος διπλα απο τα ΙΕΚ δομη στο ύψοις των goodys. ΠΟΛΥ ωραία άνετα φορέματακια ψιλο χιπικα και γλυκύτατα.. δεν θυμαμαι ονομα ρε γμτ! και τιμες απο 40-60 ευρώ

dZJip3.png

Καλημέρα Ευτυχούλα! Πως είσαι?

Εμένα ευτυχώς προς το παρόν με βοηθάει η μαμάκα μου στις δουλειές του σπιτιού!Είμαι και λίγο τελειομανής.....άντε να βρείς γυναίκα να σου κάνει!

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...