Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοιτα κρισακο μου...τωρα βλεπεις στον υπερηχο απλα ενα σπορακι το οποιο παλλεται.. δεν μπορώ να πω φοβερο το θέαμα αλλα οκ... ειναι ΑΛΛΟ καρδιά μου να ξαπλώνεις και να βαζεις το χεράκι σου κ να ακους ενα τικ τοκ., γκοτυπ γκτουπ, τκα τακ σαν να σου λεει μαναααααααα! εδώ ειμαι!!!!! ριξε κανα νεράκι να πιω γκανιαξα!!! και φερε και κανα μπισκοτοοοοοο!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maraki ολο αυτο με το μπεμπε και τη μουσικουλα που περιεγραψες ,ειναι συγκλονιστικη εμπειρια...Παντα τετοιες χαρες να εχετε κοπελαρα μου και παντα να εισαστε ανεβασμενοι.Και επειδη εισαι θετικος ανθρωπος θα τις εχετε και με το παραπανω. ;)

Κορες ΣΚ ερχεται...τι θα κανετε κρισακι,παπυ και μαρακι???

εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω καναπε...τον βαρεθηκα αυτον!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μαρηηηηηηηη που να παω??μπορω να μεταφερθω μονο με κρεββαταια:mrgreen::mrgreen:

Θα εχει ομως λενε πολυ καλο καιρο οποτε κοριτσια ξεχηθειτεεεεεεεεεε!!!!!!!!!βολτες βολτες πολλες βολτες να κανετε να μην βαζετε κωλο κατω!!!:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Maraki ολο αυτο με το μπεμπε και τη μουσικουλα που περιεγραψες ,ειναι συγκλονιστικη εμπειρια...Παντα τετοιες χαρες να εχετε κοπελαρα μου και παντα να εισαστε ανεβασμενοι.Και επειδη εισαι θετικος ανθρωπος θα τις εχετε και με το παραπανω. ;)

Κορες ΣΚ ερχεται...τι θα κανετε κρισακι,παπυ και μαρακι???

εμεις βενους...τπτ. το σαββατο 8α αραξω σπιτι καναπε και λαπτοπ γιατι εχω να κανω κατι εξτρα δουλιτσες που πρεπει να παραδωθουν δευτερα για να πληρωθω τεταρτη και να ξαμολυθώ για αγορές (αφηστε που εχω κ 2 βαφτιστιρια που περιμένουν το κατιτις τους)

την κυριακη θα εχω γυναικα στο σπιτι για γενικη και σιδερο οποτε 8α παω να αράξω στον καναπε του πεθερίδιου με φράουλες και λαπτοπ.. ο ηλιασ 8α ακολουθησει κανονικά το πρόγραμμα του.. γυμναστηριακι, καφεδαίοι και τα λοιπά.. να σ πω την αμαρτια μ.. πιεζομαι τοσο πολυ τις καθημερινες στη δουλεια που το σκ θελω απλα να κααααααααααααααααααααααααθομαι

dZJip3.png

εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω καναπε...τον βαρεθηκα αυτον!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μαρηηηηηηηη που να παω??μπορω να μεταφερθω μονο με κρεββαταια:mrgreen::mrgreen:

Θα εχει ομως λενε πολυ καλο καιρο οποτε κοριτσια ξεχηθειτεεεεεεεεεε!!!!!!!!!βολτες βολτες πολλες βολτες να κανετε να μην βαζετε κωλο κατω!!!:P

:D:D:D:D

κρισακι,το χα ξεχασει...παλι λαλακια ειπα :D:D:D:D

εγω κοιτσια εχω παρα πολυ λαντζααααααααα :cry:

κοιτα κρισακο μου...τωρα βλεπεις στον υπερηχο απλα ενα σπορακι το οποιο παλλεται.. δεν μπορώ να πω φοβερο το θέαμα αλλα οκ... ειναι ΑΛΛΟ καρδιά μου να ξαπλώνεις και να βαζεις το χεράκι σου κ να ακους ενα τικ τοκ., γκοτυπ γκτουπ, τκα τακ σαν να σου λεει μαναααααααα! εδώ ειμαι!!!!! ριξε κανα νεράκι να πιω γκανιαξα!!! και φερε και κανα μπισκοτοοοοοο!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: καλα μαρη το εμπεδωσα!!!!τρελοκομειο μην με γκανιαζεις κιαλλο ειμαι και ανυπομονο πλασμα το σκασμενο!!!!!:tongue::tongue:

μοναδικες στιγμες ουι ουι ουι ουι!!!!!!!γιουφ γιουφ γιουφ!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εμεις βενους...τπτ. το σαββατο 8α αραξω σπιτι καναπε και λαπτοπ γιατι εχω να κανω κατι εξτρα δουλιτσες που πρεπει να παραδωθουν δευτερα για να πληρωθω τεταρτη και να ξαμολυθώ για αγορές (αφηστε που εχω κ 2 βαφτιστιρια που περιμένουν το κατιτις τους)

την κυριακη θα εχω γυναικα στο σπιτι για γενικη και σιδερο οποτε 8α παω να αράξω στον καναπε του πεθερίδιου με φράουλες και λαπτοπ.. ο ηλιασ 8α ακολουθησει κανονικά το πρόγραμμα του.. γυμναστηριακι, καφεδαίοι και τα λοιπά.. να σ πω την αμαρτια μ.. πιεζομαι τοσο πολυ τις καθημερινες στη δουλεια που το σκ θελω απλα να κααααααααααααααααααααααααθομαι

αραξεεεεε τωρα που μπορεις...παντως την παλευεις μαρακι με πιεση στην δουλεια και με την εγκυμοσυνη? τι να πω βρε κοπελαρα μου, μπραβο σου... εγω αν μεινω εγκυος σκεφτομαι να μπω σε επαπειλουμενη (λογω κακου ιστορικου) και αν βγαλουμε το πρωτο τριμηνο ισως να γυρισω στην δουλεια.

Βρε αγαπη η γυναικα που παιρνεις για το σπιτι, στο καθαριζει καλα? Σκεφτομαι και γω να βρω,αλλα εχω ενδοιασμους.

αραξεεεεε τωρα που μπορεις...παντως την παλευεις μαρακι με πιεση στην δουλεια και με την εγκυμοσυνη? τι να πω βρε κοπελαρα μου, μπραβο σου... εγω αν μεινω εγκυος σκεφτομαι να μπω σε επαπειλουμενη (λογω κακου ιστορικου) και αν βγαλουμε το πρωτο τριμηνο ισως να γυρισω στην δουλεια.

Βρε αγαπη η γυναικα που παιρνεις για το σπιτι, στο καθαριζει καλα? Σκεφτομαι και γω να βρω,αλλα εχω ενδοιασμους.

εγω παλι που δεν εχω κανεναν ενδοιασμο δεν βρισκω!!!μα τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδακι μου εχω ρωτησει ολες τις γνωστες μου που εχουν και οι γυναικες τις λενε οτι δεν εχουν χρονο να με παρουνε:roll: ειδος προς εξαφανισει εχουν γινει!!!!!!!!γιατι δεν με θες κυρα μου????:mrgreen:

κοιτα βενουσακιο...υπαρχει πιεαση αλλα δνε τρεχω πανω κατω στο γραφιεο..καθισμενη ειμαι κ οποτε τους πω "τοωρα κανω διαλλειμα ενοχληστε με σε μιση ωρα" το σεβονται ολοι και δνε με πρηζουν.. επειδη το μαγαζι ειναι οικογενιακο και ειμαστε ολοι μαζι πολλα χρονια εχουμε μαθει να δουλευουμε χωρις να μπριζωνουμε τον διπλανο μας. ασε που αν καποια στιγμη πω "δεν νιωθω καλα αφηστε με" με στελνουν σπιτι μου με ταξακι ;p

σε οτι αφορα σητ γυναικα. εχω την ιδια εδώ και 10 χρονια περιπου. μιλαμε οτι οχι απλα καθαριζει σηκωνει ΟΛΟ το σπίτι. ξερει τα χουγια μου, ξερει που θελω να μπαινει τι, ερχεται και εγω απλά φεύγω και την αφηνω. μαζευει σιδερωνει απλωνει πλένει τακτοποιει ψυγειο φουρνους ντιυλάπια όλα.

dZJip3.png

οντως ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να βρεις καλη κοπελα για καθαρισμο στο σπίτι.. και εμενα η δικια μ ερχεται κυριακες και μονο κ μονο λογω πολυετους συνεργασιας (λολ). απο χαλανδρι ερχεται κυψέλη φαντασου.... δεν εχει ωρες κα8ολου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...