Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Που είστε όλες?

εδω εδω μην φωναζεις:mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ τσουπριτσες!!!:P:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα λουλουδομωρό.Τι κάνετε εσύ και το νινάκι σου?

καλα ειμαστε μαλλον:roll::roll::roll:

σημερα δεν σηκωθηκα και πολυ καλα μαλλον θα ειδα κανενα ασχημο ονειρο:roll:

αχ τι καλα που ειστε εσεις που τα ακουτε και ειστε σιγουρες οτι ειναι καλα!!!!φτου φτου σας ζηλευω το ζηλιαρικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ouuuouuuuuuu!! kalhmeressss!

ουοουουουουου γεια σου Μαρα με την κορη την τσακπινογαργαλιαρα!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα ΟΜΟΡΦΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....:):):):)

Βενουσαααααααακιιιιιιιιιιιιιιι μουουουου !!!!!καλημερουδια!!!!!:P:p:p

καλε τι ομορφες...κουκλες....!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

eimai ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ! πηρα ητλ τον γιατρο χτεσ γιαιτ λεω κατσε να οτν παρω τηλ για αυτα τα γκτουπ γκτουπ που κανει συνεχεια... εεεεε λοιπον ο δοχτορ μου ειπε πως η μπεμπα ιεναι υπερκινητικη κατι που ειναι εξαιρετικο καθως μας διεχνει οτι αναπτυσετε σωστά ο σκελετουλις της και κάνει..πειραματα.. επισης μου λεει ειναι καλο το οτι αντιδράει σε ΟΛΑ!

χτεσ εκανα κ ενα πειραμα. πηρα μικρα ακουσιτκάκια και τα συνεδεσα με το λαπιτοπι. ενα εγω στο αυτι μ και ενα στην κοιλια μ. ε λοιπον η μικρη απολαμβανε τρελά μουσικη και εμενε..ακινητη! μολις στανατησε η μουσικη αρχισε παλι τα του τουκ τουκ.. τελικα οκιμηθηκαμε στισ 2 το πρωί με Massive attack να παιζει χοχοχοοχοχοχο

dZJip3.png

καλα ειμαστε μαλλον:roll::roll::roll:

σημερα δεν σηκωθηκα και πολυ καλα μαλλον θα ειδα κανενα ασχημο ονειρο:roll:

αχ τι καλα που ειστε εσεις που τα ακουτε και ειστε σιγουρες οτι ειναι καλα!!!!φτου φτου σας ζηλευω το ζηλιαρικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κάνε λίγη υπομονή, σε 7-8 εβδομάδες θα αρχίσεις να το ακούς και εσύ!..

Καλημέρα Μάρα.Καλημέρα Venus.

6b98f09093.png

Chrisaki..τι κανετε ? Μεγαλωνετε μεγαλωνετε????

Mara ενα εχω να πω ,αν και δεν σε εχω γνωρισει απο κοντα;) ...κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα :):):)...τσαχπινικο απο κοιλια το κοριτσακι σου!!;)...αλλα βρε πουλακι μου μασιβ ατακ απο τωρα???? στα 15 της τι θα ακουει καλε???? :D:D

Διαφημίσεις

Chrisaki..τι κανετε ? Μεγαλωνετε μεγαλωνετε????

Mara ενα εχω να πω ,αν και δεν σε εχω γνωρισει απο κοντα;) ...κατα μανα κατα κυρη κατα γιο και θυγατερα :):):)...τσαχπινικο απο κοιλια το κοριτσακι σου!!;)...αλλα βρε πουλακι μου μασιβ ατακ απο τωρα???? στα 15 της τι θα ακουει καλε???? :D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

kris... σε λιγο 8α ητν ακουσει..ντολμπι στερεο σου λεω! 8α αποχαζεψεισ!

μακαρι μου παει το αποχαζεμενο πολυ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen:

xoxoxoxoxoxo venus... στα 15 8α ακουει κλαρινα! μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ρε κοριτσια πηρα ΠΟΛΥ τα πάνω μου απο χτες... δλδλ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!

Maraki ολο αυτο με το μπεμπε και τη μουσικουλα που περιεγραψες ,ειναι συγκλονιστικη εμπειρια...Παντα τετοιες χαρες να εχετε κοπελαρα μου και παντα να εισαστε ανεβασμενοι.Και επειδη εισαι θετικος ανθρωπος θα τις εχετε και με το παραπανω. ;)

Κορες ΣΚ ερχεται...τι θα κανετε κρισακι,παπυ και μαρακι???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...