Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

apapapappap Ναι το διαβασα χτες για το Άργος και επαθα κ εγω πανικο γιατη το μπερδεψα με την ευρώπη και ηταν τα δικα μας τα παιδιά εκεινη την ωρα εκει για εισπραξη... τραγικο!

το καλο ειναι οτι δεν επα8ε τπτ ο ανθρωπος

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕς pUPPY MOY! ΌΟΟΟΟΛΑ καλά με ητν μικρή... βασικά μολις εφαγα την πρωινη μου τυροπιτα εχει αρχίσει και κάνει τούμπες και χτυπαει σε διαφορετικά μέρη.... νομιζω οτι 8α ειναι πολυ ατιθασο και φαγανο νειάτο!!! χαχαχαχ

εσυ μπεμπεκι μ?

Καλε το γραφω!!!εμενα το στομαχι μου ηταν χαλια!!!!!!!!!!1παρα πολυ χαλια εκτος απο αναγουλες ειχα πολυ πονο και δεν μπορουσα να φαω γιατι μολις ετρωγα πονουσε.Οποτε παρολο που ειμαι ξαπλα σε ακινησια δεν εβαλα.Με το ζορι με ταιζαν και με καυγαδες.τωρα ομως ειμαι πολυ πολυ καλυτερα!!!δεν επανηλθε πληρως η ορεξη μου αλλα σε μεγαλο ποσοστο επανηλθε!!

Ελ μου καλημερα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν κοριτσάκι είναι γυριστρούλα!..Ο δικός είναι ήσυχος μπορώ να πώ!Δεν πολύ βαράει!..

Καλά Chrisaki μου, κατάλαβα!Είναι καλό όμως που δεν έχεις πάρει κιλά!..Εγώ νιώθω ότι παίρνω και με τον αέρα!...Ϊσως γιατί ήμουν πολύ αδύνατη πρίν και για να μπορέσει να ανταπεξέλθει το σώμα μου έπρεπε να πάρω!..Λέω εγώ τώρα!...

6b98f09093.png

Εκλεψαν το πρακτορείο διανομής τύπου, την ώρα της ληστείας πήγε ο άντρας μου να βγει έξω και ήταν ένας τσιλιαδόρος εκεί και τον σημάδεψε με όπλο και τον υποχρέωσε να ξαναμπει μέσα!!!

...Πωπωωωωω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....!!!

:shock::shock::shock: πλακα κανεις????ααχ Θεε μου ζουγκλα εχουμε γινει!!!:cry:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Σαν κοριτσάκι είναι γυριστρούλα!..Ο δικός είναι ήσυχος μπορώ να πώ!Δεν πολύ βαράει!..

Καλά Chrisaki μου, κατάλαβα!Είναι καλό όμως που δεν έχεις πάρει κιλά!..Εγώ νιώθω ότι παίρνω και με τον αέρα!...Ϊσως γιατί ήμουν πολύ αδύνατη πρίν και για να μπορέσει να ανταπεξέλθει το σώμα μου έπρεπε να πάρω!..Λέω εγώ τώρα!...

εγω ειχα ηδη 2παραπανω αλλα μαρηηηηη εγω ακομα στην αρχη ειμαι εχω μελλον ακομα για να παρω κιλα ουουυουουο μπολικο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

κοριτσακια μου σας αφηνω μπουκαραν τα γονιδια!!!:P:p:p

Μπιφτεκακι μου αλλο κακο να μην σας βρει κοριτσακι μου!!!!μονο καλα τωρα!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αμαν βρε κοριτσι μου!!!Ολα σε σενα πια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τεσπα....τελος καλο ....ολα καλα.....ε;
:(:(:(Όλα σε μένα, ναι....αλλά ελπίζω σε κάτι καλό..
:shock::shock::shock: πλακα κανεις????ααχ Θεε μου ζουγκλα εχουμε γινει!!!:cry:
Καλέ τρελάθηκα σου λέωωω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

apapapappap Ναι το διαβασα χτες για το Άργος και επαθα κ εγω πανικο γιατη το μπερδεψα με την ευρώπη και ηταν τα δικα μας τα παιδιά εκεινη την ωρα εκει για εισπραξη... τραγικο!

το καλο ειναι οτι δεν επα8ε τπτ ο ανθρωπος

Τι εισπράτετε από την Ευρώπη εσείς??:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι απο οτι βλεπω ο χορος του μπεμπε συνεχιζεται... πως εισαι κουκλιτσα?

βρε ναντιμορακι μολις διαβασα τα χθεσινα σας...μη χειροτερα κοπελαρα μου...κανε κανα ευχελαιο στο σπιτι σας.

Μαρακι ,εγω ειμαι σε μια κατασταση περιεργη...καπως ανοστη θα την περιεγραφα,ουτε κρυο ουτε ζεστη...εν το μεταξυ εχω και πολλα τρεχαματα αυτο τον καιρο και βαριεμαι απιστευτα.

Αχ αυτο το αγχος της εγκυμοσυνης!!!Οσο μπορεις κοντρολαρε το γιατι κουκλιτσα εισαι πολυ καλο δρομο πλεον. Επειδη εχω ιδία πειρα (μικρη βεβαια) ξερω οτι το αγχος δεν φευγει με τιποτα στην εγκυμοσυνη...Απλα οσο μπορεις μετριασετο . Εσυ κουκλιτσα, με τα του δωματιου, προικα και εξοπλισμο του μπεμπε σας,εχεις ασχοληθει?

exv kanei την σχετική έρευνα αγοράς έχω καταλήξει έχω βγάλει και Budget και ειμαι καθόλα έτοιμη... 29 του μ,ηνα εχω γιατρο και μετά ντοπλερ οποτε μολις ξεμπερdέψω και με τα ιατρικο-μητριοαρτηριακα (λολ) και ειναι όλα όπως πρέπει να είναι, θα μπω δυναμικά... περιμενω και κατι εξτρα λεφτα απο τις εξτρα δουλειές μου για να ειμαι άνετη και οικονομικά γιατι οκ ειναι εξοδα όπως και να το δεις και οσο ορθολογιστικά και να σκεφτείς. προς το παρον εχω παραλάβει μονο ταπετσαρια :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...