Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εσύ Chrisaki πως τα κατάφερες και δεν πήρες καθόλου μέχρι τώρα κιλά?Δεν τρώς ή προσέχεις γενικά?

Μάλλον Happy εμείς οι δύο πάμε μαζί στα κιλά!Εσύ είδες το φύλο?Πότε έχεις ΠΗΤ?

Καλημέρα Μάρα.Τι κάνει το νινάκι σου?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕς pUPPY MOY! ΌΟΟΟΟΛΑ καλά με ητν μικρή... βασικά μολις εφαγα την πρωινη μου τυροπιτα εχει αρχίσει και κάνει τούμπες και χτυπαει σε διαφορετικά μέρη.... νομιζω οτι 8α ειναι πολυ ατιθασο και φαγανο νειάτο!!! χαχαχαχ

εσυ μπεμπεκι μ?

dZJip3.png

Εσύ Chrisaki πως τα κατάφερες και δεν πήρες καθόλου μέχρι τώρα κιλά?Δεν τρώς ή προσέχεις γενικά?

Μάλλον Happy εμείς οι δύο πάμε μαζί στα κιλά!Εσύ είδες το φύλο?Πότε έχεις ΠΗΤ?

Καλημέρα Μάρα.Τι κάνει το νινάκι σου?

Καλε το γραφω!!!εμενα το στομαχι μου ηταν χαλια!!!!!!!!!!1παρα πολυ χαλια εκτος απο αναγουλες ειχα πολυ πονο και δεν μπορουσα να φαω γιατι μολις ετρωγα πονουσε.Οποτε παρολο που ειμαι ξαπλα σε ακινησια δεν εβαλα.Με το ζορι με ταιζαν και με καυγαδες.τωρα ομως ειμαι πολυ πολυ καλυτερα!!!δεν επανηλθε πληρως η ορεξη μου αλλα σε μεγαλο ποσοστο επανηλθε!!

Ελ μου καλημερα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

μμουακκακακακακακκακκκακα! Καλημέρα Ελ! Ε σιγα μην κατσω να αγχωθω με τα κιλά ρε αγαπη!

1. υπαρχουν κρεμες και τζελ που κανουν θαυματα

2. με τοσο τρεξιμο 8α ξεχνάμε να τρώμε

3. Niop tuck αγαπη μου αν ολα αποτυχουν! ΛΟΛ!

Μια που ανεφερες τις κρεμες κα τα τζελ ξερει καμια τι κρεμα να παρω για την κοιλια γιατι ειμαι ασπρουλιαρα και κανω παρα παρα πολυ ευκολα ραγαδες!!!σνιφ!!!:roll::roll::roll: ηδη εκανα μια στο αριστερο βυζι:cry::cry:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Χρυσα μου δε θελω να σε στεναχωρησω....αλλα....αν ειναι να βγαλεις...δυσκολα θα σε βοηθησουν οι κρεμες....και σου μιλαω εκ πειρας...αφου κι εγω τετοιο δερμα(καταπληκτικης κατα τα αλλα ποιοτητας :) :) ) εχω....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χρυσα μου δε θελω να σε στεναχωρησω....αλλα....αν ειναι να βγαλεις...δυσκολα θα σε βοηθησουν οι κρεμες....και σου μιλαω εκ πειρας...αφου κι εγω τετοιο δερμα(καταπληκτικης κατα τα αλλα ποιοτητας :) :) ) εχω....

συμφωνω! απλά η κρεμα 8α τις κάνει πιο smooth

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καταπληκτικοτατης ποιοτητας και το δικο μου οντως οντως!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλε τι με στεναχωρεις καλυτερα να ξερω και να τις περιμενω παρα να ξυλωνομαι σε κρεμες και να τις βλεπω τσουπ να εμφανιζονται!!!:mrgreen:

QUOTE=NADIMOR;233279]Ακούσατε για μια ληστεία που έγινε χθες?...καλέ κόντεψαν να μου φάνε τον άντρα και να με αφήσουν χήρα!.....Παναγίτσα μου!!

:shock::shock::shock::shock: τι εγινε???

Εκλεψαν το πρακτορείο διανομής τύπου, την ώρα της ληστείας πήγε ο άντρας μου να βγει έξω και ήταν ένας τσιλιαδόρος εκεί και τον σημάδεψε με όπλο και τον υποχρέωσε να ξαναμπει μέσα!!!

...Πωπωωωωω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...