Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

οχι ειναι πολυ ωραια εξεταση,βλεπεις το μωρακι σου ,το απολαμβανεις...λιγο αγχος με το ppp-a ειχα και εγω αλλα ολα θα ειναι καλα μην αγχωνεσαι!

και εγω γιαυτο ειμαι αγχωμενηηηη θαλω να ειναι καλα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αλλαγη θεματος ποτε μαθαινουμε τι ειναι???γιατι καποιοι μου λενε οτι θα μαθω στην αυχενικη!!!!δεν ειναι πολυ νωρις ρε παιδια???:roll::roll::roll:

Ασχετο περιμενο τα γονιδια μου εαν εξαφανιστω θα ειναι επειδη θα εχουν μπουκαρει!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμια φορα φαινεται και στην αυχενικη διαφανεια,εμας ο γιατρος μας ειχε πει οτι θα το δουμε απο την 14η βδομαδα και μετα γιατι οταν εκανα την αυχενικη ημουν 11η βδομαδα και 5 μερες(και δεν μπορουσε να το δει)

76IGp3.png

Εγώ έχω μια κοιλίτσα σαν μπαλίτσα!Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω πάρει σχεδόν 11 κιλά!Δεν μπορώ να κάνω κράτη σε ότι λιγουρεύομαι!..Πιστεύω ότι εγκυμοσύνη και στέρηση δεν πάνε μαζί!..Εχω όμως σχεδόν 3 μήνες ακόμη και φοβάμαι μην γίνω σαν βουβάλα!..:P Ο γιατρός ευτυχώς δεν με έχει κράξει ακόμα!

Μην φοβάσαι την αυχενική Chrisaki, απόλαυσε την και όλα θα είναι καλά, θα δείς!..Θα μάθεις και το φύλο!..

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

κρισακι ποσα κιλα εχεις παρει?εσυ παπακι???

εγω εχω φτασει αισιως στα 7

Εεεεεεμ....ζεν εχω παλει ακομα κιλακια γιατι το στομαχακι μου τωρα αρχισε να φτιαχνει:roll::roll::roll: και ο γιατρουλης μου φωναζει!!!!!! μου ειπε την επομενη φορα να παω με τουλαχιστον με 1,5 κιλο

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εγώ έχω μια κοιλίτσα σαν μπαλίτσα!Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω πάρει σχεδόν 11 κιλά!Δεν μπορώ να κάνω κράτη σε ότι λιγουρεύομαι!..Πιστεύω ότι εγκυμοσύνη και στέρηση δεν πάνε μαζί!..Εχω όμως σχεδόν 3 μήνες ακόμη και φοβάμαι μην γίνω σαν βουβάλα!..:P Ο γιατρός ευτυχώς δεν με έχει κράξει ακόμα!

Μην φοβάσαι την αυχενική Chrisaki, απόλαυσε την και όλα θα είναι καλά, θα δείς!..Θα μάθεις και το φύλο!..

κι εγω αυτο φοβαμαι...και σκεφτομαι πως θα τα χασω μετα...

76IGp3.png

μια χαρα 8α τα χασουμε ολες τα κιλά.... αυπνες και ταλαιπωράκια επι 3 μηνες και ολο πανω κατω με μπεμπε σπιτια και υποχρεώσεις κλπ κλπο ουυυυυυυυυυυυυ συλφιδες 8α γινουμε!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ!

dZJip3.png

aloooooooooooooooooo! παλι για κιλά μιλάτε οεο?? πιφ!!!!! λολ τι κανετε αγαπες?

καλα ειμαστε τρελιαρικο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:το πιφ πηγαινε σε μενα:roll::roll::roll: που το καλαβες οτι πηγα τουαλετα???:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

μια χαρα 8α τα χασουμε ολες τα κιλά.... αυπνες και ταλαιπωράκια επι 3 μηνες και ολο πανω κατω με μπεμπε σπιτια και υποχρεώσεις κλπ κλπο ουυυυυυυυυυυυυ συλφιδες 8α γινουμε!!!

ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ!

Επιτελους!!!!!!!!!!!!Ενα θεμα για το οποιο ΔΕΝ αγχωνεται η ΜΑΡΑ!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ετσι ακριβως οπως σας τα λεει ειναι!!!!!!!!Μη μασατε λεμεεεεεεεεε!!!!!!!!!:P:p:p

Καλημεεεεεερα σε ολες σας κοριτσαρες μου!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μμουακκακακακακακκακκκακα! Καλημέρα Ελ! Ε σιγα μην κατσω να αγχωθω με τα κιλά ρε αγαπη!

1. υπαρχουν κρεμες και τζελ που κανουν θαυματα

2. με τοσο τρεξιμο 8α ξεχνάμε να τρώμε

3. Niop tuck αγαπη μου αν ολα αποτυχουν! ΛΟΛ!

dZJip3.png

μμουακκακακακακακκακκκακα! Καλημέρα Ελ! Ε σιγα μην κατσω να αγχωθω με τα κιλά ρε αγαπη!

1. υπαρχουν κρεμες και τζελ που κανουν θαυματα

2. με τοσο τρεξιμο 8α ξεχνάμε να τρώμε

3. Niop tuck αγαπη μου αν ολα αποτυχουν! ΛΟΛ!

Απο οοοοοοοοοοοοολα αυτα που ειπες.....μονο το Νο 3 μας σωζει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πιστεψτε με δε θα σας απασχολουν ΚΑΘΟΛΟΥ ολα αυτα αφου κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι σας!!!!!!:P:p:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...