Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

test κανω να δω αν μπηκαν οι υπογραφες

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Γιουπιιιιιιιιιιιι.τα καταφερα είμαι περήφανη για το κατορθωμα μου:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερουδια και στις δυο τσουπριτσες μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα ειστε???πραγματι φενεται να ειναι ωραια μερα εσεις που μπορειτε απολαυστε την!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εγω ειδικα κρισακι μου την απολαμβανω ..τι να σου πω....μεσα σε ενα γραφειο φανταστικο...ετσι μου ερχεται να παρω μια καρεκλα και να κατσω εξω γιατι εδω μεσα μου την εχει δωσει

76IGp3.png

να σας πω και τα νεα μου μια πολυ καλη μου φιλη ειναι επιτελους εγκυουλα μετα απο καμποση ταλαιπωρεια που ειχε και εκεινη.....

Αντε ρε με το καλο η κοπελα!!!!!!!ετσι ευχαριστα να ακουμε συνεχεια ολα τα κοριτσακια να μεινουνε πολυ πολυ συντομα ευχομαι!!!!!!:P:p:p

Εσυ Ευτυχω πως πας???φουσκωσες πολυ??

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αντε ρε με το καλο η κοπελα!!!!!!!ετσι ευχαριστα να ακουμε συνεχεια ολα τα κοριτσακια να μεινουνε πολυ πολυ συντομα ευχομαι!!!!!!:P:p:p

Εσυ Ευτυχω πως πας???φουσκωσες πολυ??

φουσκωνω αρκετα μπορω να σου πω...χθες μου λεει ο χαπακος τωρα φαινεσαι εγκυος,πολυ εγκυος ....

νομιζω κιολας οτι το ενοιωσα μια φορα το ζουζουνι,αν και ηταν αργα τη νυχτα και κοιμομουνα και δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν κινηση του μωρου...κατι ομως ενοιωσα στην κοιλια σαν να με χτυπαει ενα δαχτυλο απο μεσα...φαντασου οτι ξυπνησα απο αυτο...

εσυ πως τα πας...ποτε θα πας για αυχενικη διαφανεια?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

φουσκωνω αρκετα μπορω να σου πω...χθες μου λεει ο χαπακος τωρα φαινεσαι εγκυος,πολυ εγκυος ....

νομιζω κιολας οτι το ενοιωσα μια φορα το ζουζουνι,αν και ηταν αργα τη νυχτα και κοιμομουνα και δεν ειμαι σιγουρη αν ηταν κινηση του μωρου...κατι ομως ενοιωσα στην κοιλια σαν να με χτυπαει ενα δαχτυλο απο μεσα...φαντασου οτι ξυπνησα απο αυτο...

εσυ πως τα πας...ποτε θα πας για αυχενικη διαφανεια?

καλεεεεεεεε καλε αυτο ηταν!!!!ο μικρος ηταν τι το συζητας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμα ησουν και ξαπλωμενη σιγουρα ο μπομπιρας ηταν!!!:P

Εγω παω την αλλη Τεταρτη και πραγματικα μετραω τις μερες!!!εχω πολυ αγωνια γιαυτην την εξεταση!!!!!!!με τοσα που εχω ακουσει την φοβαμαι αρκετα!!:roll::roll::roll:

καλεεεεεεεε καλε αυτο ηταν!!!!ο μικρος ηταν τι το συζητας!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμα ησουν και ξαπλωμενη σιγουρα ο μπομπιρας ηταν!!!:P

Εγω παω την αλλη Τεταρτη και πραγματικα μετραω τις μερες!!!εχω πολυ αγωνια γιαυτην την εξεταση!!!!!!!με τοσα που εχω ακουσει την φοβαμαι αρκετα!!:roll::roll::roll:

οχι ειναι πολυ ωραια εξεταση,βλεπεις το μωρακι σου ,το απολαμβανεις...λιγο αγχος με το ppp-a ειχα και εγω αλλα ολα θα ειναι καλα μην αγχωνεσαι!

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!...Chrisaki,Happy,τι κάνετε?Φουσκώνετε?

Nadimoraki μου τι κάνεις?Sorry που βγήκα έτσι βιαστικά προχθές αλλά έπεσε το internet!..

Γεια σου Παππι!!!!!!δεν χτυπησε ομως???:mrgreen::mrgreen:εγω δεν φουσκωνω ακομα η αλλη κυρια ομως παραφουσκωνει!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...