Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοιτα εμα...να το δουμε και λιγο πιο "λογικα" έτσι? ε ναι στην εβδομάδα που ήσουν το κύημα ηταν μικρότερο και απο φασόλι μαυρομάτικο... κατανοώ την στεναχώρια σου αλλά δεν ειναι και για να τρελάινεσαι κιόλας.

Σημασία έχιε πώς μπορείς να συλάβεις! Period!

ναι ρε συ αλλα οταν δεν στεναχωριεμαι σκεφτομαι οτι ψυχη ηταν αμαρτια...κατα τα αλλα οκ εμπεδωσα!!!μυξες, φασολι...τοξοτης εισαι και εσυ????:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχεις αποβαλει και εσυ??ο αντρας μου με κοροιδευει...δεν ηταν παιδι λεει μυξε ςηταν!!!για να μην κλαιω..8):cool:
να λες δοξα το θεο που δεν εγιναν χειροτερα πραγματα.το περασες πολυ λαιτ και εισαι τυχερη γι αυτο.εγω το εχω παθει 2 φορες και δυστηχος το εζησα σε ολα του το μεγαλειο.υπερηχος- καρδουλα- αιμα-αποξεση-τελος.γι αυτο σου λεω.τελος καλο ολα καλα.;)δοξα το θεο να λες.

ναι ρε συ αλλα οταν δεν στεναχωριεμαι σκεφτομαι οτι ψυχη ηταν αμαρτια...κατα τα αλλα οκ εμπεδωσα!!!μυξες, φασολι...τοξοτης εισαι και εσυ????:tongue::tongue:

οχι χειροτερο...διδυμος! μχοαθχοαχουαοχυουχουαχυ

dZJip3.png

με δυψηφια χοριακη δεν ειχε ψυχη.μια μπαλα κυτταρα ηταν.σορυ κι ολας αλλα εχω γινει λιγο κυνικη.παει αυτο τωρα.παμε γι αλλα.ισως ο αντρας σου εχει και δικιο.καλο ειναι να ειναι καποιος πιο δυνατος.στη δικη μου περιπτωση κλαιγαμε και οι δυο.

Διαφημίσεις

με δυψηφια χοριακη δεν ειχε ψυχη.μια μπαλα κυτταρα ηταν.σορυ κι ολας αλλα εχω γινει λιγο κυνικη.παει αυτο τωρα.παμε γι αλλα.ισως ο αντρας σου εχει και δικιο.καλο ειναι να ειναι καποιος πιο δυνατος.στη δικη μου περιπτωση κλαιγαμε και οι δυο.

οκ..τελος...παμε για αλλα τωρα!!!ξαναμετραωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:αλλα τεστ δεν ξανακανω κοριτσια!!!!!!

2011.png

οκ..τελος...παμε για αλλα τωρα!!!ξαναμετραωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:αλλα τεστ δεν ξανακανω κοριτσια!!!!!!

καλα μην παρεις και ορκο!!!!!κι εγω ετσι ελεγα.κατσε να εχεις με το καλο παλι καθυστερηση και θα το ξανα συζητησουμε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κι εγω εδω ειμαι τρωω.!!!!θυμασαι μαρα που καμαρωνα οτι δεν πολυ τρωω και οτι δεν εχω παρει κιλα?εεεεε εδω και 2 εβδομαδες οτι δεν εφαγα 6 μηνες το εχω φαει μαζεμενο!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...