Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω διδυμα θα κανω :):) δυνατα εμανελε μου, μην μασας.

λογικα θα σου πει σε κανα διμηνο το οποιο περνει στο πιτσ φυτιλι..

ΔΙΜΗΝΟ????ελεγα να ξεκινησω αμεσα..τωρα σοβαρα...γιατι διμηνο?:?

2011.png

οριστεεεεε???? τι σχεση καλε εχει η μυωπια :oops: με τον τοκετο...

σχωρα με μαρακιμ, αλλα δεν καταλαβα γρι :oops: .

εγω εχω να σας πω οτι ειμαι υπερ της καισαρικης,αλλα στην γιατρο μου δεν θα το πω ποτε :)

κοιτα καλο μ

οσο πιο μεγαλη μυωποία έχεις τοσο μεγαλύτερες είναι οι αλοιώσεις στον αμφιβληστροτέτοιο. οποτε οταν εισαι εγκυος κάνεις μια εξεταση που την λενε βυθοσκόπηση και ο γιατρός σου λέει αν η πιεση ενός τοκετού θα επηρεάσει το μάτι..κοινώς μην σου ξεκολήσει απο την θεση του κακακακακακακκακακακακακα

dZJip3.png

κουκλες, πρεπει να κλεισω.. προεκυψε κατι αναπαντεχο...σας φιλω.
στο καλο!!!!!!!!! εμα δεν νομιζω να θες τοσο πολυ.αφου δεν εκανες αποξεση (δοξα το θεο) νομιζω οτι μολις περασει η περιοδο εισαι οκ.

Διαφημίσεις

εσυ ελινα εισαι απλά παρλιακή... δεν βρωμάς... αλλά νταξ ειπαμε..εισαι χαζο! μχοαχαχοθαθχοθα

εγω το εχω κοψει το ξυρισμα εδώ και 3 μηνες...οποια τολμάει ας έρθει να με δει μοαυχαχα

και λιγα λες.τρωω κατι κοληματα.ασε τα νευρα.το απολυτο κυκλοθυμικο ατομο.ατι θυμαμαι χαιρομαι.

και λιγα λες.τρωω κατι κοληματα.ασε τα νευρα.το απολυτο κυκλοθυμικο ατομο.ατι θυμαμαι χαιρομαι.

α ρε αντωνάκη ηρωααααα! πλακα πλακα κ μενα το σκ μ ε επιασε ενα ντελίριο απίστευτο! νομισε ο ηλιας οτι εχασε τα κλεισιά του σπιτιού και με επιασε υστερισμος οτι 8α τα βρει κάποιος και 8α μπιε μεσα στο σπιτι...ακου τώρα....

dZJip3.png

αααα επισης το σκ με επιασε ντελιριο με λιστες... λιστα του απο που θα παρω τι και ποσο, ποιος 8α τσοντάρει, λιστα με τα απαιραιτητα και μετα λιστα με τα υπολοιπα κατα χρονολογικη σειρά που θα τα χρειαστώ... μιλάμε οτι παρανόησα..ΠΑΛΙ!

dZJip3.png

καλως το εμαλένι το συνταράκτικο με τα διδυμα ον γι γουέι... κανε γιους σε παρακαλώ εσυ γιατι πολλά κοριτσια εχουν σκάσει μύτη

θα τοε χω υποψην μου!!!μωρε να ξαναμεινω εγω και θα δειτε!!!ο γιατρος λεει οτι το συστημα πηρε μπροστα...λεω οκ αντε να δουμε 8)8):cool:

2011.png

Διαφημίσεις

οχι αγαπη μου δεν θα τους λυπηθουμε κι ολας.γιατι?τι τραβανε αυτοι?μηπως εχουν πριστει και δεν μπορουνε?μηπως εχουν φουντωσει οι ορμονες τους?μηπως εχουν χασει τη μπαλα με το σωμα τους?οπως καταλαβατε περναω πολυ εγωιστικη φαση!!!!!!!!!!!!!!

θα τοε χω υποψην μου!!!μωρε να ξαναμεινω εγω και θα δειτε!!!ο γιατρος λεει οτι το συστημα πηρε μπροστα...λεω οκ αντε να δουμε 8)8):cool:
αστεια αστεια τωρα θα μεινεις πολυ ευκολα.θα δεις.οσες αποβαλαμε εδω μεσα ξανα μειναμε σε χρονο dt

αστεια αστεια τωρα θα μεινεις πολυ ευκολα.θα δεις.οσες αποβαλαμε εδω μεσα ξανα μειναμε σε χρονο dt

εχεις αποβαλει και εσυ??ο αντρας μου με κοροιδευει...δεν ηταν παιδι λεει μυξε ςηταν!!!για να μην κλαιω..8):cool:

2011.png

κοιτα εμα...να το δουμε και λιγο πιο "λογικα" έτσι? ε ναι στην εβδομάδα που ήσουν το κύημα ηταν μικρότερο και απο φασόλι μαυρομάτικο... κατανοώ την στεναχώρια σου αλλά δεν ειναι και για να τρελάινεσαι κιόλας.

Σημασία έχιε πώς μπορείς να συλάβεις! Period!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...