Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το εχω δει απο κοντα αλλα δεν με πειθει οτι ειναι βολικο.στρωμα με τρυπα στο υψος της κοιλιας χρειαζομαι αλλα δεν υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δες και κατι τετοιο http://www.overstock.com/Home-Garden/Maternity-Pillow/62045/product.html?cid=123620&fp=F&ci_src=14110944&ci_sku=919124

Διαφημίσεις

το μονο ευτυχες στο να εισαι...μεσογειακή ειναι η λεκάνη.... δνε το συζητώ! εγω ακόμη δεν ξερω τι θα προκύψει καθώς εχω και το θεμα με την μυωπία και τις αλοιώσεις στον αμφιτέτοιο μου... λογικα θα προσπαθησουμε για φυσιολογικό και αν δουμε οτι πιεζομαστε... ε νισάφι πια δνε θα κανω και την αγελάδα!

οριστεεεεε???? τι σχεση καλε εχει η μυωπια :oops: με τον τοκετο...

σχωρα με μαρακιμ, αλλα δεν καταλαβα γρι :oops: .

εγω εχω να σας πω οτι ειμαι υπερ της καισαρικης,αλλα στην γιατρο μου δεν θα το πω ποτε :)

καλωστηνα την κουκλιτσα. τι κανεις?

Εχω υπαρξει και καλυτερα...αλλα εχω ραντεβου με γιατρο την πεμπτη να ρωτησω ποτε ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΩ!!!!και αυτη τη φορα θα κανω διδυμα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

πως θα σε βολεψει αυτο καλη μου???????θα ειναι δυο κοιλιες αντι για μια!!!!!!:D:D

οη καλε...να κατσει εκει μπρουμυτα η ελινα...εχει βαθουλωμα ... μαρη ελινα να σε δω να παλευεις με αυτο το μαξιλαρι και τι στον κοσμο...

στο δευτερο παιδακι σου θα σε τακτοποιησω ελινα...θα εχω λανσαρει το νεο προϊον.

Εχω υπαρξει και καλυτερα...αλλα εχω ραντεβου με γιατρο την πεμπτη να ρωτησω ποτε ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΩ!!!!και αυτη τη φορα θα κανω διδυμα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και γω διδυμα θα κανω :):) δυνατα εμανελε μου, μην μασας.

λογικα θα σου πει σε κανα διμηνο το οποιο περνει στο πιτσ φυτιλι..

εσυ ελινα εισαι απλά παρλιακή... δεν βρωμάς... αλλά νταξ ειπαμε..εισαι χαζο! μχοαχαχοθαθχοθα

εγω το εχω κοψει το ξυρισμα εδώ και 3 μηνες...οποια τολμάει ας έρθει να με δει μοαυχαχα

dZJip3.png

οριστεεεεε???? τι σχεση καλε εχει η μυωπια :oops: με τον τοκετο...

σχωρα με μαρακιμ, αλλα δεν καταλαβα γρι :oops: .

εγω εχω να σας πω οτι ειμαι υπερ της καισαρικης,αλλα στην γιατρο μου δεν θα το πω ποτε :)

ναι κι εγω πιστευω οτι ειδικα στη συγκεκριμενη γιατρο καλο θα ηταν να μην το πεις.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...