Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ανασα δεν θα παρει...με μουσικη υποκρουση το ασμα '' κι αλλο κι αλλο '' θα τον βαλω να τελεσει το θειο εργο του :D

ΗΡΩΑΣ ΒΕΝΟΥΣΑΚΟΣ ΗΡΩΑΣ! να μου θυμιζσεισ να του στειλω λιγο βασιλικο πολτο!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε μπας και μας βλεπει τροφαντες και μας δουλευει??????οταν της ειπα πρωτη φορα οτι οσο πλησιαζει η στιγμη φοβαμαι να γεννησω μου λεει.....πρωτοτυποοοοοοοο πρωτη φορα το ακουω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχα...αχαχαχαχαχα...σαν να βλεπω την εκφραση της οταν σου πε αυτη την ατακα...

εσυ μαρη τι της απαντησες? παλι στον πληθυντικο της μιλησες?

ακου...εγω τις προαλλες τις σκαναρα τις εξετασεις γιατι βαριομουνα να παω να της δειξω τις εξετασεις και τις εστειλα με email...βεβαια μεσα στο email της εγραψα και την γνωματευση μου.δεν την πηρα ακομη τηλεφωνο...περιμενω να το ξεχασει και μετα θα την παρω τηλ. :D

ΥΠΝΟΣ μη νου το θυμηζεις.πονεμενη ιστορια.δεν βολευομαι πουθενα και οταν τελικα ξεραθω στον υπνο ξυπναω απο κραμπες αλλα στα ποδια:? εχω να ευχαριστηθω υπνο.......κι εγω εχω αρχισει να ροχαλιζω.ο αντρας μου με εχει ταραξει στο δουλεμα.φταιει το διαφραγμα που εχει ανεβει ψηλα.

αχαχαχαχαχα...αχαχαχαχαχα...σαν να βλεπω την εκφραση της οταν σου πε αυτη την ατακα...

εσυ μαρη τι της απαντησες? παλι στον πληθυντικο της μιλησες?

ακου...εγω τις προαλλες τις σκαναρα τις εξετασεις γιατι βαριομουνα να παω να της δειξω τις εξετασεις και τις εστειλα με email...βεβαια μεσα στο email της εγραψα και την γνωματευση μου.δεν την πηρα ακομη τηλεφωνο...περιμενω να το ξεχασει και μετα θα την παρω τηλ. :D

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

βενουσ η δοχτορ ζιβαγκα! λολ κατι τετοια χαζα κανω κ εγω σοτν γιατρό μου και με λέει νούμερο! μχοθοθαθχαθοχοθαθχ

αχαχαα...εμενα μου κανει ιδιαιτερα πως να συμπεριφερομαι στους αλλους γιατρους που με στελνει κατα καιρους...:D:D

ΥΠΝΟΣ μη νου το θυμηζεις.πονεμενη ιστορια.δεν βολευομαι πουθενα και οταν τελικα ξεραθω στον υπνο ξυπναω απο κραμπες αλλα στα ποδια:? εχω να ευχαριστηθω υπνο.......κι εγω εχω αρχισει να ροχαλιζω.ο αντρας μου με εχει ταραξει στο δουλεμα.φταιει το διαφραγμα που εχει ανεβει ψηλα.

βρε κουκλες, εχει στα μαδερκερ ενα μακροστενο μαξιλαρι που ξεκιναει περιπου απο το υψος του κεφαλιου και φτανει στα ποδια...αυτο ειναι γι αυτη την δουλεια, για να βοηθαει στον υπνο της εγκυμονουσας...το δοκιμασετε? απο οτι θυμαμαι δεν ειναι πολυ ακριβο.

για να μην μιλήσω ΚΑΙ για τα αέρια έτσι? μχαοχθαοχοαχοοιχοιαχοιαιχ η για το παραγώμενο προιον της τουαλέτας.. ή για την τριχα που εχει φτάσει στο πάτωμα! κακακακκακακακα

μαρι ελινα..8ελεις μαρι να παμε σε κανα σπα αι να τους πουμε..περιποιηθειτε μας αλλά για οτι δειτε κουβεντα σε κανεναν???? πελατιακη εχεμυθεια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

για να μην μιλήσω ΚΑΙ για τα αέρια έτσι? μχαοχθαοχοαχοοιχοιαχοιαιχ η για το παραγώμενο προιον της τουαλέτας.. ή για την τριχα που εχει φτάσει στο πάτωμα! κακακακκακακακα

μαρι ελινα..8ελεις μαρι να παμε σε κανα σπα αι να τους πουμε..περιποιηθειτε μας αλλά για οτι δειτε κουβεντα σε κανεναν???? πελατιακη εχεμυθεια

δηλ βρε γαιδαρες μονο οταν πατε στον γιατρο τις ξυριζετε :eek::D:D

αν θα πατε σε σπα πειτε στους αντρες σας οτι θα γυρισετε σε κανα διημερο , που θα χετε τελειωσει :P:p

εγω φιλεναδα ξυριζομαι οσο συχνα μπορω γιατι ειμαι που ειμαι χαλια δεν μπορω να νιωθω και απεριποιητη.οσο για το .........το ξυριζω και αυτο(οσο μπορω)το θεμα ειναι οτι πλεον δεν το βλεπω!!!!!!!!!!αλλα το παλευω.αερια δεν εχω πολλα τωρα.μεχρι τον τεταρτο ομως.............αστα να πανε.το παραγομενο προιον της τουαλεταν ειμαι οπως ητανε.εγω εχω παθει το αλλα.μου βρωμαω.δεν ξερω πωε να το ποω αλλιως.κανω μπανιο καθε βραδυ αλλα ολα πανω μου μυριζουν αλλιως.τα υγρα μου ο υδρωτας μου τα ρουχα μου.ο αντρος μου λεει οτι δε μυριζει κατι διαφορετικο εγω ωρες ωρες δεν με αντεχω.

εγω φιλεναδα ξυριζομαι οσο συχνα μπορω γιατι ειμαι που ειμαι χαλια δεν μπορω να νιωθω και απεριποιητη.οσο για το .........το ξυριζω και αυτο(οσο μπορω)το θεμα ειναι οτι πλεον δεν το βλεπω!!!!!!!!!!αλλα το παλευω.αερια δεν εχω πολλα τωρα.μεχρι τον τεταρτο ομως.............αστα να πανε.το παραγομενο προιον της τουαλεταν ειμαι οπως ητανε.εγω εχω παθει το αλλα.μου βρωμαω.δεν ξερω πωε να το ποω αλλιως.κανω μπανιο καθε βραδυ αλλα ολα πανω μου μυριζουν αλλιως.τα υγρα μου ο υδρωτας μου τα ρουχα μου.ο αντρος μου λεει οτι δε μυριζει κατι διαφορετικο εγω ωρες ωρες δεν με αντεχω.

απορια : στο αυτο (το.......) κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης κανει να βαζεις αφρο ξυρισματος ή ειναι επιβλαβες?

μελινακι ισως με την εγκυμοσυνη να γινεται πιο εντονη η οσφρηση σου λη οντως οι εκκρισεις να μυριζουν λογω ορμονων (εγω το παθενω αυτο οποτε περιμενω την ακατονομαστη ,μου βρωμαω απιστευτα)

το εχω δει απο κοντα αλλα δεν με πειθει οτι ειναι βολικο.στρωμα με τρυπα στο υψος της κοιλιας χρειαζομαι αλλα δεν υπαρχει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...