Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πολυ καιρο!!!!πως τα πας?τελειωσες με τις εξετασεις?εγω φουσκωνω.κατα τα αλλα μια χαρα.δοξα το θεο.

περιμενω καποια αποτελεσματα αυτη την βδομαδα και εχω μια επαναληπτικη στις 01/04 και μετα απο οτι μου ειπε βουρ στο ψητο...

μεγαλωνει η κορακλα και πρηζεται η μανουλα :)...λεγε μου νεα σας. βρε συ δεν σε εχω ρωτησει πια ειναι η ΠΗΤ σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε να τελειωνεις.ανοιξιατικο θα σου ερθει το μπεμπε.!!!!ΠΗΤ εχω 21 ιουνιου αλλα απο οτι λεει η δικια μας το μπεμπε ειναι μεγαλο το ιδιο και η λεκανη μου και μαλλον δεν θα τον φαμε ολο τον ιουνιο.θα δειξει.την αλλη τεταρτη εχω καμπυλη ζαχαρου(μπλιαχ) και θα κατασκηνωσω στο μικροβιολογικο 2 ωρες:mad:.κατα τα αλλα εχω να παω γιατρο ενα μηνα.θα παω μετα την καμπυλη ζαχαρου και δεν εχω δει το μωρο μου.μονο το νιωθω.ανυπομονω να δω παλι υπερηχο.

αντε να τελειωνεις.ανοιξιατικο θα σου ερθει το μπεμπε.!!!!ΠΗΤ εχω 21 ιουνιου αλλα απο οτι λεει η δικια μας το μπεμπε ειναι μεγαλο το ιδιο και η λεκανη μου και μαλλον δεν θα τον φαμε ολο τον ιουνιο.θα δειξει.την αλλη τεταρτη εχω καμπυλη ζαχαρου(μπλιαχ) και θα κατασκηνωσω στο μικροβιολογικο 2 ωρες:mad:.κατα τα αλλα εχω να παω γιατρο ενα μηνα.θα παω μετα την καμπυλη ζαχαρου και δεν εχω δει το μωρο μου.μονο το νιωθω.ανυπομονω να δω παλι υπερηχο.

γιατι μπλιαχ η καμπυλη ζαχαρου??? ειναι πολυ αηδιαστικη εξεταση?

θα βγει στρουμπουλη στρουμπουλη η τσαπερδωνα σου ε? την αλλη βδομαδα που θα την δεις την κορακλα σου , στειλτεις ενα φιλακι και απο την θεια Αγγελα :) :) :).

Το οτι μαλλον θα γεννησεις πιο νωρις σημαινει οτι θα ερθει απο μονο του πιο νωρις ε? (εννοω εγω η βλαχα και ανιδεη ότι δεν θα γινει με προκληση τοκετου ή με καισαρικη).,

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

βενουσακο μου πως πάς??

ελιναρα πας για καμπύλη ε?? με τις υγείες σου μανα μου! μχοαθχθοθχθοαοθχ εγω εκανα τη μικρη στον προγεννητικο και γαμηθηκα στην υπνηλία και στην αηδία !! η τσουπρίτσα καλά? η δικια μ εχει ανησυχίες και χορευει μπαλέτα, ζειμπεκιές, οτι βρει τεσπα!

dZJip3.png

στην καμπιλη ζαχαρου σου δινουν και πινεις ενα αιδιαστικο πραγμα και μετα καθε μιση ωρα σου περνουν αιμα:?.απο οτι μου ειπε η δικια μας ολα δειχνουν (εκτος απροοπτου) οτι παμε για φυσιολογικη γεννα.μου ειπε οτι εχω τον τελειο τραχηλο για τοκετο!!!!λες να με καλοπιανει?τις ειπα οτι εχω αρχισει να φοβαμαι τη γεννα!!!!!οσο για το φιλι θα της το δοσω με το παραπανω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μαρακι μου, ολα καλα βλεπω..μπραβο κοπελα μου....αν ειναι ανησυχη και σου χορευει απο τωρα κατσε να δεις οταν θα σταθει στα ποδια της...μχοαθχθοθχθοαοθχ.

οσο για το πως παω εγω,καλα ειμαι αλλα βαρεταααα...θελω να περασει ο καιρος...τον αντρα τον εχω στην συντηρηση,για ντοην ντοην αποδοτικο οταν ερθει η ωρα .

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

βενουσακο μου πως πάς??

ελιναρα πας για καμπύλη ε?? με τις υγείες σου μανα μου! μχοαθχθοθχθοαοθχ εγω εκανα τη μικρη στον προγεννητικο και γαμηθηκα στην υπνηλία και στην αηδία !! η τσουπρίτσα καλά? η δικια μ εχει ανησυχίες και χορευει μπαλέτα, ζειμπεκιές, οτι βρει τεσπα!

και η δικια μου εχει μια ταση φυγης.ωρες ωρες απορω που νομιζει οτι μπορει να παει!!!!τωρα που εχει και τη θεια αγγελα αμα με ξανα πονεσει απο τις κλωτσιες λες να της πω τιποτα για τη θεια της!!!!!!!!!!!!!

ρε ελινα εχεις νιωσει ποτε οτι κάνει σαν να παιρνει φορα και να κουτουλάει κάπου? ομποοοοοοοοοοο! μυστηρια αυτα τα παιδια!!

απαππα βενους.. τον βλεπω τον βενουσακο μετα να του κοβνται τα ποδια ! λολ!

dZJip3.png

στην καμπιλη ζαχαρου σου δινουν και πινεις ενα αιδιαστικο πραγμα και μετα καθε μιση ωρα σου περνουν αιμα:?.απο οτι μου ειπε η δικια μας ολα δειχνουν (εκτος απροοπτου) οτι παμε για φυσιολογικη γεννα.μου ειπε οτι εχω τον τελειο τραχηλο για τοκετο!!!!λες να με καλοπιανει?τις ειπα οτι εχω αρχισει να φοβαμαι τη γεννα!!!!!οσο για το φιλι θα της το δοσω με το παραπανω!!!!!!!!

αη μαρη που σε καλοπιανει...αν την ανυσηχουσε κατι,θα στο λεγε, δεν χαμπαριαζει. εκτος βεβαια και οταν της λες φοβαμαι βλεπει τον τρομο στα ματια σου και ταυτοχρονα την περνει η μυρωδια απο το σκα_ο σου που φευγει (σκεψου και αυτη την ερμη λιγο ):D:D

δεν ξερω τι ρολο παιζει η λεκανη αλλα και μενα μου χε πει οτι η λεκανη μου εχει πολυ καλη ανατομια για γεννητουρια.

ρε ελινα εχεις νιωσει ποτε οτι κάνει σαν να παιρνει φορα και να κουτουλάει κάπου? ομποοοοοοοοοοο! μυστηρια αυτα τα παιδια!!

ναι το νιωθω μερικες φορες.κουνιεται και η κοιλια μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

και η δικια μου εχει μια ταση φυγης.ωρες ωρες απορω που νομιζει οτι μπορει να παει!!!!τωρα που εχει και τη θεια αγγελα αμα με ξανα πονεσει απο τις κλωτσιες λες να της πω τιποτα για τη θεια της!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχα...αμα το μαλωσεις το κοριτσι θα σε κυνηγαει η θεια Αγγελα...προσεχε κακομοιρα μου!!!! ααααααα :D

το μονο ευτυχες στο να εισαι...μεσογειακή ειναι η λεκάνη.... δνε το συζητώ! εγω ακόμη δεν ξερω τι θα προκύψει καθώς εχω και το θεμα με την μυωπία και τις αλοιώσεις στον αμφιτέτοιο μου... λογικα θα προσπαθησουμε για φυσιολογικό και αν δουμε οτι πιεζομαστε... ε νισάφι πια δνε θα κανω και την αγελάδα!

dZJip3.png

αη μαρη που σε καλοπιανει...αν την ανυσηχουσε κατι,θα στο λεγε, δεν χαμπαριαζει. εκτος βεβαια και οταν της λες φοβαμαι βλεπει τον τρομο στα ματια σου και ταυτοχρονα την περνει η μυρωδια απο το σκα_ο σου που φευγει (σκεψου και αυτη την ερμη λιγο ):D:D

δεν ξερω τι ρολο παιζει η λεκανη αλλα και μενα μου χε πει οτι η λεκανη μου εχει πολυ καλη ανατομια για γεννητουρια.

ρε μπας και μας βλεπει τροφαντες και μας δουλευει??????οταν της ειπα πρωτη φορα οτι οσο πλησιαζει η στιγμη φοβαμαι να γεννησω μου λεει.....πρωτοτυποοοοοοοο πρωτη φορα το ακουω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ανασα δεν θα παρει...με μουσικη υποκρουση το ασμα '' κι αλλο κι αλλο '' θα τον βαλω να τελεσει το θειο εργο του :D

μχοαθχαχοθχαοαοθχοθα ρ ελινα..κραμπες στην κοιλιά παθαίνεις?? εγω τις τελευταίες μερες ξυπνάω..πιασμένη εκει πέρα..πως σκατα να βολευτώ? προσπαθω να κοιμαμαι πλάγια αριστερα ειναι καλύτερα εχω διαβασει αλλά γαμησε τα... ασε που το ροχαλητό πάει συννεφο... ομποοοοοοοο!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...