Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και εγω στο γραφείο είμαι... αλλα δεν το κάνω και θέμα! μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

παντως ρε κοριτσια ποσο θα ήθελα τωρα να ειχα 3 χιλιαρικα κασατα και να ετρεχα στα μαγαζια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμμμμ....σκασίλα μας!....θα γίνω κορμάρα, θα δεις!:rolleyes:

Κοίτα δεν θέλω να σε απογοητεύσω.. αλλά όσο δίαιτα και να κάνεις (θα προτιμούσα να κάνεις σωστή διατροφή) σε λίγο καιρό το αποτέλεσμα θα είναι ένα....

μία κωλάθρα νααααα και μια κοιλαρούμπα άλλη τόση για να χωράει το μπεμπόνι :tongue:

U6Vip2.png

και εγω στο γραφείο είμαι... αλλα δεν το κάνω και θέμα! μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

παντως ρε κοριτσια ποσο θα ήθελα τωρα να ειχα 3 χιλιαρικα κασατα και να ετρεχα στα μαγαζια!

Κι εγώ σε γραφείο κάθομαι. Πιάνεται? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μωρέ και με 500 ευρώ συμβιβάζομαι.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα δεν θέλω να σε απογοητεύσω.. αλλά όσο δίαιτα και να κάνεις (θα προτιμούσα να κάνεις σωστή διατροφή) σε λίγο καιρό το αποτέλεσμα θα είναι ένα....

μία κωλάθρα νααααα και μια κοιλαρούμπα άλλη τόση για να χωράει το μπεμπόνι :tongue:

Με απογοήτευσες όμως....:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μα τι large τύπισσα είσαι!:tongue:

ε ναι μαρι...τι παιρνεις με 500 ευρω νομιθζεις?? μεχρι να γλυκαθείς πρέπει να σταματησεις να αγοράζεις! φερε κυρια μου ενα τριχιλιαιρκάκι για να ερ8ω να νιωσω γυναίκα!λολ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...