Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Επίσης επίσης :D

Ε τί σκατά να τρωγα.. δεν μπορώ την βαρέθηκα πια την κατσαρόλα. είναι δυνατόν κάθε απόγευμα να σπάω το κεφάλι μου τι να μαγειρέψω την επομένη?

χαχαχαχαχαχα τα πόδια τα κουτσοκαταφέρνω. Κάπου αλλού έχω θέμα. Προς το παρόν έκοψα τις κοτσίδες με το ψαλίδι. Τα υπόλοιπα βλέπουμε :tongue::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χααχχαχαχαχαχαχα ναι ναι οι κοτσιδεσ! χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σ πω...τις εστριψες κιόλας για να εισαι σιγουρη οτι τις κόβεις?? χααχαχαχαχαχαχαχαχα μα τι γελοιες που ειμεθα!

dZJip3.png

χααχχαχαχαχαχαχα ναι ναι οι κοτσιδεσ! χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σ πω...τις εστριψες κιόλας για να εισαι σιγουρη οτι τις κόβεις?? χααχαχαχαχαχαχαχαχα μα τι γελοιες που ειμεθα!

Δεν είστε γελοίες.....!!!...έγκυες είστε, και δικαιολογήστε ΚΑΙ για τις κοτσίδες!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλα ναντιμορουσκι.. οταν με το καλο κ εσυ αποκτήσεις... κοτσιδες και ξυπνησεις ένα πρωί και τις... αντικρύσεις με τρόμο τότε 8α σε παρω τηλ να σ πω "εεελ ακαλεεε πώς κάααααανειςςς εεεεετσσιιιι!" χλαχλαλχλαλχλασ

dZJip3.png

καλα ναντιμορουσκι.. οταν με το καλο κ εσυ αποκτήσεις... κοτσιδες και ξυπνησεις ένα πρωί και τις... αντικρύσεις με τρόμο τότε 8α σε παρω τηλ να σ πω "εεελ ακαλεεε πώς κάααααανειςςς εεεεετσσιιιι!" χλαχλαλχλαλχλασ
Μπράβο ρεεεεε......θα με κοροϊδεύεις?....Φτου σου!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: τουλάχιστον γελάμε με τα χάλια μας :tongue: :tongue: :tongue:

Μπράβο ρεεεεε......θα με κοροϊδεύεις?....Φτου σου!:rolleyes:

αα όχι μόνο θα σε κοροϊδεύει τούτη αλλά κι εγώ και εντελώς μα εντελώς τυχαία θα θυμάμαι όλα αυτά τα ντόην ντόην που μας πάσαρες όσο ήμουν έγγυος και φυσικά συμπτωματικά θα αρχίσω να λέω για τα δικά μου ντόην ντόην να μάθεις :tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

:lol::lol::lol: τουλάχιστον γελάμε με τα χάλια μας :tongue: :tongue: :tongue:

αα όχι μόνο θα σε κοροϊδεύει τούτη αλλά κι εγώ και εντελώς μα εντελώς τυχαία θα θυμάμαι όλα αυτά τα ντόην ντόην που μας πάσαρες όσο ήμουν έγγυος και φυσικά συμπτωματικά θα αρχίσω να λέω για τα δικά μου ντόην ντόην να μάθεις :tongue: :tongue: :tongue:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ντρέπεσαι!!!!!!Το μυαλό σου μόνο εκεί είναι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άσχετο.....θέλω να ξεκινήσω δίαιτα...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

κακακακακακκα ε ρε ναντιμοράκι μολις μεινεις έγκυος μαναρα μου, Promise σε ότι φάση και να ειμαι θα σε πάω στα gogo boyz Για να "αποχαιρετησεις" την ξένοιαστη φάση σου! χοχοχοχοχοοχ

dZJip3.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ντρέπεσαι!!!!!!Το μυαλό σου μόνο εκεί είναι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άσχετο.....θέλω να ξεκινήσω δίαιτα...:rolleyes:

χε χε χε Ναι.. σε αυτήν την φάση το μυαλό μου μόνο εκεί είναι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (κόλαγα τρομάρα μου στον άντρα τις προάλες και έβαλε τα γέλια "καλά" μου λεέι "εσύ δεν μπορείς να κουνηθείς μου θες και διάφορα??? Δεν δικαιούσαι!!")

κακακακακακκα ε ρε ναντιμοράκι μολις μεινεις έγκυος μαναρα μου, Promise σε ότι φάση και να ειμαι θα σε πάω στα gogo boyz Για να "αποχαιρετησεις" την ξένοιαστη φάση σου! χοχοχοχοχοοχ

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τσι!!!!!!!!!!! :twisted:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχ......ναι, ναι!...μέσα είμαι!!!:mrgreen:

Banjp3.png

hJSRp3.png

re koritsia σορυ αλλά αυτο το "δίαιατα" τι ειναι ακριβως?

Είναι αυτό που έχεις να κάνεις κάμποσο καιρό τώρα (δεν εννοώ σεξ μην γελιέσαι) και που θα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει σε λίγο καιρό γιατί δεν σου μπαίνει τίποτα από τα ρούχα που θα έχεις στην ντουλάπα και δεν λέει να συνεχίσεις να κυκλοφορείς με τα ρούχα εγκυμοσύνης. Είμαι κακιά το ξέρω αλλά ισχύει και για μένα :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...