Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ouuuuuouuuuu kaleeeeee ouuuouuuuu! Καλημερες και άνθη!!

Ποπινς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που εισαι μαρι τριμουρλη???

ιολακη..γιεα μαι μπειμπι..νεξτ μονθ!

ναδιμορισκιιιιιι!! ουυυουυυυ

Καλημέρα Μαρούλι!!!Τι κάνεις κοπελάρα μου?...η κοράκλα σου?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι αγαπακι μου..μονο που με ταλαιπωρουν κατι κράμπες στην κοιλια λογω κακης στασης στον ύπνο μάλλον... κατα τα αλλα η κορακλα ειναι μια χαρά..αλλα πολύ ανησυχη ρε παιδι μου! :ppppppp ώρες ώρες νιωθω σαν να παιρνει φορα και να κοπανιέται στα τοιχωματα λολ

dZJip3.png

Φίλες μου καλές κι αγαπημένες...

μου λείψατε...

Σας επιθύμησα πάρα πολύ. Χαίρομαι που είμαι ξανά κοντά σας. Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά και κάποιες από εσάς περιμένετε τον πελαργό! :D Με το καλό! Εύχομαι η εγκυμοσύνη σας να είναι ξέγνοιαστη και όσο το δυνατή πιο ευχάριστη! Αλλά και στις άλλες φίλες μου που προσπαθούν να συλλάβουν, εύχομαι τα καλύτερα! Όλα να πάνε καλά και η δοκιμασία της κάθεμιας σύντομα να τελειώσει.

Σας έχω στο νου μου. Μου λείψατε πάρα πολύ. Το έχω πει πολλές φορές : είμαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Με βοηθήσατε όσο και όπως δεν μπορούσαν άλλοι να με βοηθήσουν. Δεν θέλω να θυμάμαι πώς ήμουν όταν αρχίσαμε να τα πρωτολέμε... Σας χρωστάω πολλά.

Όσες με γνωρίζετε καλά, γνωρίζετε και τους λόγους για τους οποίους δεν άνοιγα τον υπολογιστή μου και δεν έμπαινα στο forum. Χαίρομαι που αυτοί οι λόγοι, πλέον, δεν υφίστανται και είμαι κοντά σας.

Σας φιλώ! Σας αγαπώ!

Θα μπαίνω, όσο πιο συχνά μπορώ, να τα λέμε.

Να είστε όλες καλά!

Μας έλειψες σκατουλίτσα :D :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...πού είστε καλέ έχω χαθεί τελείως..που χρόνος..ούτε να Β Α Ρ Ε Θ Ω δεν προλαβαίνω..:tongue::tongue:δεν ήξερα ότι είστε μαζεμένες εδώ..ας είναι καλά η φίλη μας η τρελοκοτσιδού (CHRIS)που μου άνοιξε τα μάτια..:cool::cool:

Πού είσαι βρε Ζούμπη? και να σκεφτείτε βρε κορίτσια οτι αναρωτιόμουν αυτές τις μέρες για εσάς τις δύο (και για κάποια άλλη αλλά τες πα, άσε το κορίτσι ήσυχο)

Καλημεραααααααααααααα φιλεναδιτσες μου τι κανετε???

προλαβα καμια????:D:D:D

ΑΑΑΑΑΑ τί κάνεις? σε πήρα τηλέφωνο και απάντησε η μαία και ντράπηκα και δεν σε ξαναπήρα είπα να σε αφήσω στην ησυχία σου. Πάρε με εσύ όποτε θέλεις να μου πείς και την εμπειρία σου. Εμένα σήμερα μάλλον θα μου κλείσει ημερομηνία.

Κοριτσακια μπηκα αλλα δεν σας βρηκα...δυστυχως τζιφος το νινι μου αν και ο αντρας μου το λεει μυξες(για να μην στεναχωριεμαι...)Η χωριακη επεσε αντι να ανεβει και πλεον αδιαθετησα κιολας....την επομενη φορα μαλλον...φιλια πολλα!

Ρε Εμαλενάκι καλά σου κάνει ο άντρας σου.. Φαντάζομαι είναι η κολλήτιδα που κόλησες από μένα οπότε η επόμενη θα είναι γκαστρωμενίτιδα :mrgreen: :mrgreen: Δουλεύει το σύστημα όλα καλά! ;)

Που είστε καλέ όλες??????????

Ουουουουουου!!!!!!!!!

Μη φωνάζεις καλέ! Από τις φωνές σου ξύπνησα. :tongue: Τί κάνεις αγάπη μου?

U6Vip2.png

μπονζουρ ελπιδονια!!!! αντε καλέ να γεννησεις να μ πεις και μενα πως ειναι μοχαθθχοοθαχθοαθοχθοαθχοθαοθχο

σε πιο χοσπιταλι θα πας?

Μπονζούρ Μανταμίτσα γλυκιά :-D :-D :-D

με βλέπω την άλλη εβδομάδα με ραντεβουδάκι. ΙΑΣΩ (άουτς) μαζί με την Λία παρεούλα :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

και εγώ ιασώ τελικά λόγω χεσμεντεν με το γαια που δεν εχει ακομη φιξαρισμένη την νεογνολογικη και ιεμαι λιγο χεστρο ειδικά με τα αναπνευσιτκά του μωρού (Heavy καπνίστρια γαρ)

ααααα 8α ερ8ω να σας δω και με την λιουλα ΔΕΝ το σηζητάω! ποσα κρεβατια 8α εχει το ωμάτιο σου? δεν σε ρωτάω για..φορολογικους λόγους παλά θα ήθελα κάποια στιγμή μεταααα μετα μετα να μ πεις εντυπώσεις για να ξερω τι θα συναντησω...

dZJip3.png

και εγώ ιασώ τελικά λόγω χεσμεντεν με το γαια που δεν εχει ακομη φιξαρισμένη την νεογνολογικη και ιεμαι λιγο χεστρο ειδικά με τα αναπνευσιτκά του μωρού (Heavy καπνίστρια γαρ)

ααααα 8α ερ8ω να σας δω και με την λιουλα ΔΕΝ το σηζητάω! ποσα κρεβατια 8α εχει το ωμάτιο σου? δεν σε ρωτάω για..φορολογικους λόγους παλά θα ήθελα κάποια στιγμή μεταααα μετα μετα να μ πεις εντυπώσεις για να ξερω τι θα συναντησω...

μαρή???? δεν φαντάζομαι να καπνίζεις ακόμα? Κι εγώ κάπνιζα αρκετά το έκοψα την 7η εβδομάδα με το που άρχισαν οι αναγούλες.. δεν το σήκωνε ο οργανισμός μου (ευτυχώς)

Βασικά 6κληνο θα κλείσω. Είναι ακριβά ρε συ. Εντάξει ούτως η άλλως είμαι κοινωνικό ον θέλω να πιστεύω, θέλω παρεούλα.

Μέχρι στιγμής ξέρω οτι τα εξάκληνα είναι σαν τρίκληνα (με ντουβάρι ανάμεσα) οτι το φαγητό είναι σούπερ και οτι τα συγγενολόγια θα μου πάρουν λίγο το κεφάλι.. τα υπόλοιπα αφτερ.

U6Vip2.png

Μπονζούρ Μανταμίτσα γλυκιά :-D :-D :-D

με βλέπω την άλλη εβδομάδα με ραντεβουδάκι. ΙΑΣΩ (άουτς) μαζί με την Λία παρεούλα :mrgreen: :mrgreen:

Καλημέρα Ελπιδάκι μου!!...τι κάνεις?....Ετοιμάζεσαι?:P

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα Ελπιδάκι μου!!...τι κάνεις?....Ετοιμάζεσαι?:P

Να σου πώ... δηλαδή... όπως καταλαβαίνεις... γμτ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό και εκτός από την τρελή αγωνία έχω και τρελά αέρια σήμερα :oops: :oops: :oops: με τσάκισαν οι χθεσινές σουπιές. Αυτά τα ολίγα :mrgreen:

Εσύ πήζεις Δευτεριάτικα? ΑΑΑΧ πόσο μου έχει λείψει και μένα η δουλίτσα μου. έχω σκυλοβαρεθεί σπίτι. Σκοπός είναι να κάθεται κανείς σπίτι αλλά να έχει και μπόλικα λεφτάκια να κάνει διάφορα.. ψώνια, ινστιτούτα κλπ κλπ

U6Vip2.png

ποοοοοο ρε φιλε ναι τα συυγενολοοογιαααααα!!!! ποποοοοοο!!! αυτο δεν το ειχα σκεφτει!

να σ πω ρε φιλη... εμενα ο γυναικολογος μ με ειπε πως μπορει για 10 πελατισες το χρονο να κλεινει τρικλινο με τιμη 6κλινου... και αυτο θα κάνουμε.. δεν ρωτας και οτν δικο ς τον γιατρο αν εχει καμια τέτοια καβατζα? οι γιατροι στο ιασω ειναι σαν τους πιτσάδες... στισ 10 γέννες άρα πελάτισες που θα γεννησουν στο συγκεκριμενο χοτελι οι δυο με καλυτερη τιμή ένα πράγμα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ποοοοοο ρε φιλε ναι τα συυγενολοοογιαααααα!!!! ποποοοοοο!!! αυτο δεν το ειχα σκεφτει!

να σ πω ρε φιλη... εμενα ο γυναικολογος μ με ειπε πως μπορει για 10 πελατισες το χρονο να κλεινει τρικλινο με τιμη 6κλινου... και αυτο θα κάνουμε.. δεν ρωτας και οτν δικο ς τον γιατρο αν εχει καμια τέτοια καβατζα? οι γιατροι στο ιασω ειναι σαν τους πιτσάδες... στισ 10 γέννες άρα πελάτισες που θα γεννησουν στο συγκεκριμενο χοτελι οι δυο με καλυτερη τιμή ένα πράγμα

Ρε συ ντρέπομαι να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο. Άσε δεν πειράζει. Δεν με νοιάζει. Επίσης έχω ακούσει οτι αν έχουν πληρώτητα σου δίνουν στην τιμή του εξάκληνου ό,τι υπάρχει ελεύθερο. έχει τύχει γνωστή με την τιμή του εξάκληνου να είναι μόνη της σε σουϊτα !!!!

U6Vip2.png

βασικα εγω δεν τον ρωτησα οτν δικο μου....μονος του μου το ειπε επειδη γκάνιαξα με το γαια και εσκασα απο την στεναχωρια μ για το νεογνολογικο... ε γενας και σε High season Καλέ... παιζιε και να φας καμια αναβαθμιση δωματίου λόγο στενοτητας χώρου χοχοχοχοχο

αντε κουκλάκι μου! με το καλό!!

υγ... αερια.. ναι ναι ..ΞΕΡΩ! πιστεψε με!!!! ΞΕΡΩ!!!!

dZJip3.png

Να σου πώ... δηλαδή... όπως καταλαβαίνεις... γμτ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό και εκτός από την τρελή αγωνία έχω και τρελά αέρια σήμερα :oops: :oops: :oops: με τσάκισαν οι χθεσινές σουπιές. Αυτά τα ολίγα :mrgreen:

Εσύ πήζεις Δευτεριάτικα? ΑΑΑΧ πόσο μου έχει λείψει και μένα η δουλίτσα μου. έχω σκυλοβαρεθεί σπίτι. Σκοπός είναι να κάθεται κανείς σπίτι αλλά να έχει και μπόλικα λεφτάκια να κάνει διάφορα.. ψώνια, ινστιτούτα κλπ κλπ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:....γιατί έφαγες σουπιές μου λες????:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

τωρα που ειπατε ινστιτούτα... σας εχω πει οτι τα ποδια μου ειναι ωσαν της αρκουδας έτσι??? μιλάμε η τριχα εχει φτάσει σε απίστευτα και πρωτοφανή μήκη!!! τι να κανω..οεο που δεν εχω κανει ΠΟΤΕ μου κερι και φοβαμαι πως αν το κάνω τώρα θα βελάξω???

dZJip3.png

.....................αντε κουκλάκι μου! με το καλό!!

Ευχαριστώ! Επίσης επίσης :D

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:....γιατί έφαγες σουπιές μου λες????:lol::lol::lol:

Ε τί σκατά να τρωγα.. δεν μπορώ την βαρέθηκα πια την κατσαρόλα. είναι δυνατόν κάθε απόγευμα να σπάω το κεφάλι μου τι να μαγειρέψω την επομένη?

τωρα που ειπατε ινστιτούτα... σας εχω πει οτι τα ποδια μου ειναι ωσαν της αρκουδας έτσι??? μιλάμε η τριχα εχει φτάσει σε απίστευτα και πρωτοφανή μήκη!!! τι να κανω..οεο που δεν εχω κανει ΠΟΤΕ μου κερι και φοβαμαι πως αν το κάνω τώρα θα βελάξω???

χαχαχαχαχαχα τα πόδια τα κουτσοκαταφέρνω. Κάπου αλλού έχω θέμα. Προς το παρόν έκοψα τις κοτσίδες με το ψαλίδι. Τα υπόλοιπα βλέπουμε :tongue::mrgreen::mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...