Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και η Κατιουσκα μεσα ε???δεν μπορω να διαβασω τα προηγουμενα γιατι ειμαι στην δουλεια και κολαει αλλα ενα εχω να πω σε μερικες μερικες:

Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΙΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ...!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αχ και το Νικελιδιο....αμ που να σας δω που εχουμε παρει οι αλλες φορα(βλεπε Γλωσσου) και κουβεντα δεν εχετε σταυρωσει καημενουλες μου!!!!!(ασχετο μηπως ειπα πολλα και εγω..δεν βλεπω καμια αλλη να γραφει)

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ποπο και τα ειχες πλουσια ρε παιδι μου!!!!!!!!!

αμα τα τραβας να ετσιιιιιιιιιιιι........................

Μαρτυριάρα! :lol:

Γλωσσου μου σορυ κιολας αλλα αυτο που λες για τα β.....α σου που φενονται μικρα...απλα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!

Χρυσάκιιιιιι???????????? ουουουουουουου :wink:

Ελπιδααααααααααααααααα εισαι πολυ ομορφηηηηηηηηηη φτου σου και ο Μητσακλας εκπληκτικος!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην σου μοιασει η κορη!!!

Μμμμμμμ κρυάδες!!!!!!!

U6Vip2.png

Ωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!

μπορει να εχει βουλωσει τα αυτια της με λουλουδικο αλλα ολα τα ακουει!!!! :lol:

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ειδες Νικελακι μου που ειναι η κοτουλα τωρα να πει αλλα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αααααααααααααααααααααααααααχ(βαθης αναστεναγμος αλλα Καζαντζιδη).......παλιες καλες στιγμες.......αααααααααααααααααααχ!!!!

Διαφημίσεις

Καλε ποσες ειστε μεσα????μια μια μου ξεφυτρωνεται και δεν μπορω να ανατρεξω το καημενο απο εδω........!!!ασε που καμια δεν κραταει και παρουσιες(Γλωσσοου)

λοιπον για να μην ξεχασα καμια τσουπρα ουουουουουου σε ολες!!!!!!!!!!

Νικελιδιο δεν πειραζει καμαρι μου μην τα σβηνεις αλλωστε μερικες εδω(Γλωσσου) θελουν πολυ χρονο να τα καταλαβουν !!!

Κατιουσκα μου πουλακι μου μεγαλο μηνυμα εγραψες που να το διαβασω!!! :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...