Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αντε φευγω και εγω κουραστηκα λιγο:mrgreen:(πνευματωδες!!)

τα λεμε αυριο ελπιζω να ειστε μεσα!!!Καλο βραδυ ευχομαι!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ουουουου φιλακια πολλα πολλα!!!!:P:p:tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φίλες μου καλές κι αγαπημένες...

μου λείψατε...

Σας επιθύμησα πάρα πολύ. Χαίρομαι που είμαι ξανά κοντά σας. Επίσης, χαίρομαι πάρα πολύ που είστε καλά και κάποιες από εσάς περιμένετε τον πελαργό! :D Με το καλό! Εύχομαι η εγκυμοσύνη σας να είναι ξέγνοιαστη και όσο το δυνατή πιο ευχάριστη! Αλλά και στις άλλες φίλες μου που προσπαθούν να συλλάβουν, εύχομαι τα καλύτερα! Όλα να πάνε καλά και η δοκιμασία της κάθεμιας σύντομα να τελειώσει.

Σας έχω στο νου μου. Μου λείψατε πάρα πολύ. Το έχω πει πολλές φορές : είμαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα. Με βοηθήσατε όσο και όπως δεν μπορούσαν άλλοι να με βοηθήσουν. Δεν θέλω να θυμάμαι πώς ήμουν όταν αρχίσαμε να τα πρωτολέμε... Σας χρωστάω πολλά.

Όσες με γνωρίζετε καλά, γνωρίζετε και τους λόγους για τους οποίους δεν άνοιγα τον υπολογιστή μου και δεν έμπαινα στο forum. Χαίρομαι που αυτοί οι λόγοι, πλέον, δεν υφίστανται και είμαι κοντά σας.

Σας φιλώ! Σας αγαπώ!

Θα μπαίνω, όσο πιο συχνά μπορώ, να τα λέμε.

Να είστε όλες καλά!

Ποπιδάκι μου, γλυκό επιτέλους επέστρεψες!!!!!!!!!!!!Γιούπι!!!!!!!!

Μας έλειψες πολύ σκατούλα μου, σταματήσαμε να μπαίνουμε τα βράδια εξαιτίας σου!....Αλλά τώρα ελπίζω να γύρισες για τα καλά (τουλάχιστον μέχρι να γεννήσεις!) και να τα λέμε πιο συχνά!...βαρέθηκα να τα λέω μαζί σου μόνο απ'το τηλέφωνο!......Σ'αγαπώ πολύ πολύ!!!!:P:p:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρααααα!!!

Τελικά, κορίτσια, αδιαθέτησα πρωί πρωί. Ήρθε η ρουφιάνα ακάλεστη.

Δεν πειράζει, πάμε για τον επόμενο μήνα.

Συμπεθέρα μου καλημέρα!!!!!Εδώ είσαι?.....Ήρθε η παλιορουφιάνα,ε?....δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν ήταν αυτόν θα είναι τον άλλο μήνα!...Κατά τα άλλα, καλά μου είσαι?:P:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Συμπεθέρα μου καλημέρα!!!!!Εδώ είσαι?.....Ήρθε η παλιορουφιάνα,ε?....δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν ήταν αυτόν θα είναι τον άλλο μήνα!...Κατά τα άλλα, καλά μου είσαι?:P:p

Καλά είμαι, συμπεθεράκι μου, ομολογώ ότι απογοητεύτηκα ελαφρώς αλλά το είχα πάρει πρέφα από μέρες ότι δεν θα είμαι, οπότε δεν πειράζει. Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μέχρι χθες το βράδυ ήλπιζα, αλλά μετά άρχισαν τα πονάκια και το κατάλαβα.

Δε βαριέσαι, τι να κάνουμε? Νεξτ μανθ.

Είπαμε, εμείς θα μείνουμε μαζί. Αφού δεν έμεινες εσύ αυτό τον μήνα, ήταν δυνατόν να μείνω εγώ?:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Συμπεθερουλα μου μην αγχωνεσαι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα ολα καλα θα πανε θα το δεις και το νινακι μας ειναι μια χαρα!!!!:D

Αχου μωλε εισαι μια μυξιαλα??????

Ασε κι εγω ειχα προχθες πυρετο αλλα ολα καλα τωρα!!!!:mrgreen:

Εμεις εδω παντως δεν εχουμε καλο καιρο εχει λιγο κρυο και βρεχει εσεις εχετε ηλιο????

Αθηνούλα μου, τι κάνεις?...επέστρεψες κι εσύ κοριτσάκι μου, μπράβο!!....Καλά είσαι βλέπω.....ο γιος σου μας ενδιαφέρει τώρα....τι κάνει το μικρούλι μου?..

Και δεν κατάλαβα......πού είδε φωτό του η κυρά Κρις και τις σχολιάζει?????....εγώ γιατί δεν έχω δει????....

καλησπέρα σε όλες.

εμμαλένα μου μη το βάλεις κάτω κοριτσάκι μου..με την άλλη θα έρθει και θα μείνει...και θα είναι και πολύ σύντομα.χαμογέλα όσο μπορείς..και όλα θα πάνε καλά..

Καλώς τη ζουμπουλίτσα που επέστρεψε κι αυτή δριμύτερη!!!!:P:p Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλά είμαι, συμπεθεράκι μου, ομολογώ ότι απογοητεύτηκα ελαφρώς αλλά το είχα πάρει πρέφα από μέρες ότι δεν θα είμαι, οπότε δεν πειράζει. Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μέχρι χθες το βράδυ ήλπιζα, αλλά μετά άρχισαν τα πονάκια και το κατάλαβα.

Δε βαριέσαι, τι να κάνουμε? Νεξτ μανθ.

Είπαμε, εμείς θα μείνουμε μαζί. Αφού δεν έμεινες εσύ αυτό τον μήνα, ήταν δυνατόν να μείνω εγώ?:D:D:D:D

Το "νεξτ μανθ" ήταν όλα τα λεφτά!!!χαχαχα.....φυσικά θα μείνουμε μαζί...αν και εσύ πρέπει να μείνεις πρώτα για να κάνεις τον γιο νωρίτερα (πρέπει να έχουν μια διαφορά τα τέκνα μας, δεν νομίζεις?):rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Το "νεξτ μανθ" ήταν όλα τα λεφτά!!!χαχαχα.....φυσικά θα μείνουμε μαζί...αν και εσύ πρέπει να μείνεις πρώτα για να κάνεις τον γιο νωρίτερα (πρέπει να έχουν μια διαφορά τα τέκνα μας, δεν νομίζεις?):rolleyes:

Μπα, δεν έχω τέτοια προβλήματα κοριτσάκι μου, ας πάρει και μεγαλύτερη γυναίκα, να είναι ώριμη και να μου τον προσέχει.

Αν και δεν ξέρεις, μπορεί να κάνεις εσύ τον γιο κι εγώ την κόρη, οπότε πάλι καλά είμαστε:D:D:D:D

Μπα, δεν έχω τέτοια προβλήματα κοριτσάκι μου, ας πάρει και μεγαλύτερη γυναίκα, να είναι ώριμη και να μου τον προσέχει.

Αν και δεν ξέρεις, μπορεί να κάνεις εσύ τον γιο κι εγώ την κόρη, οπότε πάλι καλά είμαστε:D:D:D:D

Καλέ ναι, δεν το συζητώ...!:P

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Παπάκι????...Καλημέρα!Τι κάνεις κοριτσάκι μου?...Έχουμε μέρες να τα πούμε. Το μωράκι σου καλά είναι?:P

Kαλά είμαστε Nadimoraki μου,δόξα το θεό.Το ζουζουνάκι μου μεγαλώνει σιγά-σιγά!Τώρα είναι 700γρ. Μικρούλη ακόμα ε?

Δεν πολύ έμπαινα γιατί έκανα απογραφή στην δουλειά και δεν είχα καθόλου χρόνο!..Τώρα όμως τελείωσα!..

Εσύ τι νέα κοριτσάκι μου?Κανένα ευχάριστο?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...