Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμμαλενάκι μου, ειλικρινά λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο οργανισμός πήρε μπρος και η επόμενη φορά που θα έρθει το νινάκι για να μείνει, είναι κοντά.

Διαφημίσεις

ειναι αυτο που λεμε συντομη χαρα...δεν πειραζει..την επομενη θα παει καλυτερα!!ετσι λεει ο γιατρο ςτουλαχιστον..

Κουκλιτσα, τωρα το είδα.

μηπως το αιματακι αυτο θα χρησιμευε για εξετασεις για να δειτε για πιο λογο απεβαλλες? Μιλα με τον γιατρο σου γι αυτο.

Ειναι οντως λυπηρο,αλλα οσο μπορεις μην σκυβεις το κεφαλι. Δυστυχως συμβαινουν και αυτα καθως και πολυ χειροτερα. Οσο μπορεις δεστο ψυχραιμα και σκεψου οτι μπορεις να μεινεις εγκυος και οτι απο την στιγμη που εγινε η συλληψη θα γινει και δευτερη και μαλιστα πολυ πιο ευκολα. Πηρε μπροστα ο οργανισμος σου και συντομα θα εχεις τα ευχαριστα τα οποια μαλιστα θα ειναι και εφ ορου ζωης ευχαριστα.

Κοριτσακια μπηκα αλλα δεν σας βρηκα...δυστυχως τζιφος το νινι μου αν και ο αντρας μου το λεει μυξες(για να μην στεναχωριεμαι...)Η χωριακη επεσε αντι να ανεβει και πλεον αδιαθετησα κιολας....την επομενη φορα μαλλον...φιλια πολλα!

Εμμακι μου τι να σου πω κοριτσακι μου οτι δεν πειραζει???:cry::cry::cry:πειραζει και το ξερω πολυ καλα μωρο μου :cry::cry:.

Ισως αυτο ηρθε για να δειξει και σε εσας και στον γιατρο οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζατε.Ευχομαι γλυκουλα μου το επομενο να ερθει για να μεινει και να ειναι συντομα.Κανε και αλλη υπομονη Εμμακι μου τωρα εχεις εναν λογο παραπανω.Φιλακια πολλα πολλα και μην ξεχνας μπορεις να μεινεις εγκυος!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κοριτσακια μπηκα αλλα δεν σας βρηκα...δυστυχως τζιφος το νινι μου αν και ο αντρας μου το λεει μυξες(για να μην στεναχωριεμαι...)Η χωριακη επεσε αντι να ανεβει και πλεον αδιαθετησα κιολας....την επομενη φορα μαλλον...φιλια πολλα!

Εμμαλενακι μου μη λες μαλλον σημασια εχει οτι εγινε η αρχη και οτι μπορεις!!!!αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι την επομενη φορα το νινι θα μεινει!!!!!φιλακια

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλησπέρα σε όλες.

εμμαλένα μου μη το βάλεις κάτω κοριτσάκι μου..με την άλλη θα έρθει και θα μείνει...και θα είναι και πολύ σύντομα.χαμογέλα όσο μπορείς..και όλα θα πάνε καλά..

Επεξεργάστηκαν by zoumpoulia09

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

ουουουουουου συμπεθεραααααααα που εισαι????:mrgreen:

εδω ειμαι μαρη στεναχωρεθηκα με το κοριτσακι μας:cry::cry:

Εσυ παλι εβαλες τον γαμπρο μου για υπνο και κανεις βολτες???:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εδω ειμαι μαρη στεναχωρεθηκα με το κοριτσακι μας:cry::cry:

Εσυ παλι εβαλες τον γαμπρο μου για υπνο και κανεις βολτες???:rolleyes::rolleyes:

Κι εγω πολυ με το κοριτσακι μας σημασια εχει ομως οτι εγινε η αρχη!!!

Οχι βεβαια εδω διπλα μουτον εχω δεν κοιμαται!!!:D

Μπες λιγο στο φατσοβιβλιο σου στειλαμε ενα μηνυμα!!!το ειδες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κι εγω πολυ με το κοριτσακι μας σημασια εχει ομως οτι εγινε η αρχη!!!

Οχι βεβαια εδω διπλα μουτον εχω δεν κοιμαται!!!:D

Μπες λιγο στο φατσοβιβλιο σου στειλαμε ενα μηνυμα!!!το ειδες???

περιμενε μπαινω:mrgreen::mrgreen:

μπηκα και απαντησα!!!!!!

αχ ρε συμπεθερακια μου παλι με συγκινησατε:cry::cry::cry: τι θα κανω εγω μαζι σας???...κλαψιαρικη θα την βγαλω την νυφη σας!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...